Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Όχι στο Mall στο χώρο πρώην Μουζάκη


  • Προστατεύουμε τον Αρχαιολογικό Χώρο και το περιβάλλον του
  • Υπερασπιζόμαστε τις δουλειές μας
  • Διεκδικούμε καλύτερη ποιότητα ζωής
Οι κάτοικοι της περιοχής μας μέσα από πολύχρονες κινητοποιήσεις κερδίσαμε δημόσιους χώρους.
Στην Ακαδημία Πλάτωνος βάλαμε φραγμό στα σχέδια Μπόμπολα για υφαρπαγή τμήματος από τον αρχαιολογικό χώρο, κερδίσαμε το οικόπεδο της Νομαρχίας για ανέγερση νηπιαγωγείων, εμποδίσαμε μέχρι τώρα το σκάνδαλο ανέγερσης mall στο οικόπεδο του πρώην Μουζάκη, απαιτήσαμε από το κράτος, από το δήμο Αθηναίων και από την Περιφέρεια Αττικής το συνολικό ανασχεδιασμό και την αναβάθμιση της περιοχής προς όφελος των κατοίκων.
Όμως, το κράτος και ο δήμος Αθηναίων άφησαν μέχρι σήμερα την περιοχή ξέφραγο αμπέλι και τα πολυεθνικά συμφέροντα επιχειρούν να επιβάλλουν τους στόχους τους μέσα από κυβερνητικά, θεσμικά και δημοτικά όργανα.
Η προώθηση της της ανέγερσης του Μall στο οικόπεδο Μουζάκη βρίσκεται σε κρίσιμη φάση εξελίξεων.
Γείτονες-γειτόνισσες, η βουλιμία των κορακιών δεν έχει καταλαγιάσει, αντίθετα με την συνεχιζόμενη στήριξη τους από κυβέρνηση και Δήμο, όλα τα ανοιχτά ζητήματα κινδυνεύουν. Να τους εμποδίσουμε.
Σας καλούμε σε συγκέντρωση ενημέρωσης και δράσης στις 23 Οκτωβρίου, 11.00 το πρωί στην αίθουσα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Αλεξανδρείας και Λένορμαν)
  • Επιτροπή Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα
  • Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού- Σεπολίων-Ακαδημίας Πλάτωνα



  • ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.