Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί στις 12 το μεσημέρι η «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους»


Σχετικό: Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Κλειστή συνεδρίαση σήμερα, ΔΣΑ. Αύριο 12μμ Συνέντευξη Τύπου. 6μμ Ανοιχτή Εκδήλωση


- Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016:12 το μεσημέρι: Συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωση των πορισμάτων της Επιτροπής.6μμ: ανοικτή συνεδρίαση με τη συμμετοχή πολιτών, φορέων και συλλογικοτήτων.Καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει παράλληλη διερμηνεία σε τρεις γλώσσες : ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεδριάσε χθες, Κυριακή, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», η οποία επέστρεψε με νέα νομική μορφή, ως σωματείο.

Η Επιτροπή επανασυγκροτήθηκε ως σωματείο με απόφαση των μελών της τον περασμένο Μάρτιο, στις Βρυξέλλες, και – όπως ενημερώνουν – πριν από λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκε η δικαστική της αναγνώριση κατά το ελληνικό δίκαιο.

Για σήμερα, Δευτέρα, στις 12:00, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.