Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Σοκ με Φίλη, εκπλήξεις με Λυδία Κονιόρδου και Πιτσιόρλα- μένουν οι 4 κρητικοί, υφυπουργός και ο...Ζουρ(λ)άρις

Τελικά το υπουργείο Παιδείας γίνεται το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση - Εκτός κυβερνητικού σχήματος και οι κκ Μπαλτάς, Μάρδας, Αλεξιάδης, Πελεγρίνης

Σοκ για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα καθώς ένα από τα κορυφαία του στελέχη , που μάλιστα πρώτευσαν στο συνέδριο έμειναν εκτός σχήματος.

Ο Νίκος Φίλης δεν δέχτηκε να είναι σε άλλο εκτός από το υπουργείο Παιδείας κι έμεινε εκτός κυβέρνησης! Τον διαδέχεται ο κ. Γαβρόγλου με τους Ζουράρι από ΑΝΕΛ και Μπαξεβανάκη από ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται υφυπουργοί Παιδείας!

Έκπληξη για τον ανασχηματισμό είναι η κ.Λυδία Κονιόρδου στο Πολιτισμού, ο κ.Παπαδημητρίου στο υπουργείο εθνικής Οικονομίας και ο κ.Κοντονης στο Δικαιοσύνης (στη θέση του στον αθλητισμό πάει ο κ.Γ.Βασιλειάδης.) Αλλά και ο κ.Πιτσιόρλας στο υπουργείο Οικονομίας ως υφυπουργός Επενδύσεων!

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του νέου σχήματος και η νέα υπουργός Εργασίας, η 31χρονη Έφη Αχτσιόγλου!

Αμετακίνητοι οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής κ. Πολλάκης, Αμυνας Πάνος Καμμένος, Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής Γιώργος Χουλιαράκης.

Εκτός κυβερνητικού σχήματος και οι κκ Μπαλτάς, Μάρδας, Αλεξιάδης και Πελεγρίνης

Από την Κρήτη οι 4 παραμένουν: Οι κ.Ξανθός και Πολάκης στο Υγείας, ο κ.Σταθάκης από Εθν.Οικονομίας στο Περιβάλλοντος και ο κ.Φωτάκης στο Παιδείας για την Καινοτομία. Εάν θεωρήσουμε και τον Κώστα Ζουράρι κρητικό τότε είναι πέντε

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει αύριο Σάββατο γύρω στις 12 το μεσημέρι, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου