Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Η μέρα της μεγάλης Δίκης ενάντια στην υποδούλωση της Πατρίδας… Αγορεύει ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου ο δικηγόρος και γενικός συντονιστής του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας Γιώργος Λ. Κόκκας. Η Απόφαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Χτες το βράδυ δικάστηκε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η αναγνωριστική προσφυγή που κατέθεσα για να κριθούν ανυπόστατοι οι νόμοι που ψήφισε η Βουλή μετά το Δημοψήφισμα της 5/7/2015 και ταυτίζονται με τα προαπαιτούμενα που ζητούσαν οι Θεσμοί για τα οποία ο Ελληνικός Λαός νομοθέτησε το ΟΧΙ και ζητήθηκε με ασφαλιστικά μέτρα να εκδοθεί ακόμη και Προσωρινή Διαταγή, ώστε να παύσουν οι νέες διαδικασίες πλειστηριασμών ακινήτων Ελλήνων:


Το αίτημα ακύρωσης όλων των νόμων που ψηφίστηκαν μετά το δημοψήφισμα της 5ης
Ιουλίου 2015 και είναι σε αντιδιαστολή με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα συζητηθεί την Τρίτη στο Εκλογοδικείο (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο).
Προσφυγή είχε καταθέσει ατομικά ένας δικηγόρος. Με την προσφυγή ζητεί να ακυρωθούν όλοι οι νόμοι που ψηφίστηκαν μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και είναι σε αντιδιαστολή με το αποτέλεσμα του εν λόγω δημοψηφίσματος.
Η προσφυγή στρέφεται κατά του ελληνικού Δημοσίου, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης και όσων επιτηρούν το ελληνικό Δημόσιο και τάσσεται υπέρ:

Του κύρους και των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος (5.7.2015) και της θέσης ότι, με βάση τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, κανένας μεταγενέστερος νόμος που ψηφίστηκε από την Βουλή δεν μπορεί να αντιτίθενται στην αρνητική απάντηση που εξέφρασε ο ελληνικός λαός, «ασκώντας την λαϊκή κυριαρχία ως θεμέλιο του πολιτεύματος».
Πάντως, ο εισηγητής της υπόθεσης, σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προτείνει την απόρριψη της επίμαχης αίτησης ως αόριστης.

Γιώργος Κόκκας https://youtu.be/6UovpHOItOY?t=14 . 
Ευχαριστώ και Ακούστε την αγόρευσή μου χτες στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο:
http://www.dimovoulio.gr/?p=3618#.WCTx39WLSUl στη 

Δίκη του Δημοψηφίσματος και σχολιάστε μου παρακαλώ !

Ευχαριστώ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ ΠΛΑΪ μου στη δικη του Δημοψηφισματος! 


Χάριν του Ιωάννη Αλκαίου ετέθη το ζήτημα της Προσωρινής Διαταγής για τις κατασχέσεις και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 "κλείνει" ο φάκελλος με τα αιτήματα και τις προτάσεις μας . Όσοι θέλετε μπορείτε να συμβάλλετε στέλνοντας μου τις σκέψεις/προσθήκες σας ή να το κουβεντιάσουμε "δια ζώσης" αύριο στην 5η επέτειο από την ίδρυση και συνεχή λειτουργία του Δημοβουλίου Πολιτών : 

www.dimovoulio.gr 


Την Παρασκευή 11/11/16 γιορτάζουμε τα 5 χρόνια από την ίδρυση του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ που έγινε στην Πνύκα την 11/11/11. 

Αποφασίσαμε να τιμήσουμε την επέτειό μας με επίσκεψη στον ίδιο ιστορικό χώρο της ίδρυσής μας στις 15:30 - 17:00.
Στις 18:15 - 20:30, θα γίνει εκδήλωση στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) Αχαιού 16, Κολωνάκι με θέματα: 
• Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και δυνατότητες υπέρβασης της κρίσης με το Νέο Σύνταγμα και Αμεσοδημοκρατικούς θεσμούς 
• Η Δίκη του Δημοψηφίσματος της 9ης Νοεμβρίου 2016 - Σύνδεση με Brexit 


Γραμματεία 
ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.