Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Λεκές από πετρελαιοκηλίδα στην εκστρατεία της Κλίντον... Δεν έχουν τελειωμό τα άπλυτα του καταρρέοντος ζεύγους Κλίντον

Σχετικά: Τα… Σεξουαλικά Άπλυτα της Χίλαρι Κλίντον στη φόρα… (Βίντεο)


Λίγες μόλις ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ένα ακόμα σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί σε αυτά που βαραίνουν την Χίλαρι Κλίντον. Το περιστατικό αυτή τη φορά έχει σχέση με την δημοσίευση μιάς παλαιότερης έρευνας του FBI, που αφορούσε την αμφιλεγόμενη αμνηστία που παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος Μπίλ Κλίντον στον επιχειρηματία Μάρκ Ρίτς.
Νέο σκάνδαλο! Πώς ο Κλίντον έσωσε από ισόβια επιχειρηματία

Λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και νέο σκάνδαλο αποκαλύπτεται για την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον! Αυτή τη φορά πρόκειται για τη δημοσίευση μιας παλαιότερης έρευνας του FBI, που αφορούσε την αμφιλεγόμενη αμνηστία που παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον στον επιχειρηματία Μαρκ Ριτς. Ο Αμερικανοβέλγος ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματίας ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε το εμπόριο πετρελαίου. Ο Ριτς κατηγορήθηκε για μια απάτη πετρελαίου στις αρχές της δεκαετίας του '80.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας κινδύνευε με ισόβια κάθειρξη μέχρι την απονομή χάριτος από τον Μπιλ Κλίντον, στις 20 Ιανουαρίου 2001, την τελευταία ημέρα της θητείας του, γεγονός που προκάλεσε υπόνοιες ότι ο Ριτς ήταν χρηματοδότης του. Επειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του για φοροδιαφυγή, ο Μαρκ Ριτς διέφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και βρήκε καταφύγιο στην Ελβετία, όπου παρέμεινε μέχρι τον θάνατο του, το 2013. Η πρώην σύζυγός του Ντενίζ είχε υποστηρίξει οικονομικά τους Δημοκρατικούς στις εκλογές και είχε διαθέσει πόρους για τη δημιουργία του Ιδρύματος Κλίντον.

Ο σημερινός αρχηγός του FBI Τζέιμς Κόμι είχε καταδιώξει τον Μαρκ Ριτς ως εισαγγελέας στο τέλος της δεκαετίας του '80 και τις αρχές της δεκαετίας του '90 και είχε πραγματοποιήσει έρευνα για τους αμφιλεγόμενους νόμους αμνηστίας του Μπιλ Κλίντον.
Η ανάρτηση της έκθεσης των 129 σελίδων για την έρευνα Ριτς, που ολοκληρώθηκε το 2005, ανακοινώθηκε μέσω twitter από μια υπηρεσία του FBI που αρχειοθετεί τα έγγραφα που δημοσιεύονται, βάσει του νόμου για την ελευθερία της ενημέρωσης. Η ομοσπονδιακή υπηρεσία υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση τη δεδομένη στιγμή είναι εντελώς συμπτωματική. «Σύμφωνα με τη διαδικασία του νόμου για την ελευθερία της ενημέρωσης, αυτά τα έγγραφα κηρύχθηκαν ελεύθερα προς δημοσίευση με αυτόματη διαδικασία» εξηγούν οι αξιωματούχοι του FBI.

Την ίδια στιγμή χθες, όπως έγινε γνωστό, τα στελέχη που εργάζονται σε χρηματοοικονομικά γραφεία επενδύσεων έχουν συνεισφέρει δωρεές άνω των 56.000.000 δολαρίων στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον. Ωστόσο, η υποψήφια των Δημοκρατικών ήδη από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας της έχει υποσχεθεί πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να «χαλιναγωγήσει» τη Wall Street.
Και η ανιψιά της θα ψηφίσει τον Ντ. Τραμπ
Ακόμα και η οικογένεια της Χίλαρι Κλίντον έχει στραφεί πλέον εναντίον της, μετά και τις πρόσφατες δυσάρεστες αποκαλύψεις. Η μοναχοκόρη του αδελφού του Μπιλ Κλίντον, Ρότζερ, ανακοίνωσε πως θα ψηφίσει Τραμπ, υποστηρίζοντας πως η υποψήφια των Δημοκρατικών θέλει να γίνει πρόεδρος μόνο και μόνο για να περάσει στην Ιστορία ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ! Η 25χρονη Μέισι Σμιτ δεν γνωρίζει τους θείους της, καθώς ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν έγκυος. Ωστόσο, υποστηρίζει πως το ζεύγος Κλίντον θεωρούσε πάντα πως μητέρα και κόρη δεν ήταν του... επιπέδου τους, για αυτό και δεν γνωρίστηκαν ποτέ! Η κοπέλα -κομμώτρια στο επάγγελμα- ζει στη Φλόριντα και είναι παντρεμένη με μετεωρολόγο του αμερικανικού στρατού, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή στο Κουβέιτ. Παρόλο που σε ολόκληρη τη ζωή της υποστήριζε τους Δημοκρατικούς, θεωρεί πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι όπως εκείνη».
Ο Αμερικανοβέλγος ισραηλινής καταγωγής επιχειρηματίας ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε το εμπόριο πετρελαίου. Ο Ριτς κατηγορήθηκε για μια απάτη πετρελαίου στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας κινδύνευε με ισόβια κάθειρξη ...
μέχρι την απονομή χάριτος από τον Μπίλ Κλίντον, στις 20 Ιανουαρίου 2001, την τελευταία ημέρα της θητείας του, γεγονός που προκάλεσε υπόνοιες ότι ο Ριτς ήταν χρηματοδότης του.
Έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του για φοροδιαφυγή, ο Μαρκ Ριτς διέφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και βρήκε καταφύγιο στην Ελβετία, όπου παρέμεινε μέχρι τον θάνατό του, το 2013. Η πρώην σύζυγος του Ντενίζ είχε υποστηρίξει οικονομικά τους Δημοκρατικούς στις εκλογές και είχε διαθέσει πόρους για τη δημιουργία του Ιδρύματος Κλίντον. Ο σημερινός αρχηγός του FBI Τζέιμς Κόμι είχε καταδιώξει τον Μάρκ Ριτς ως εισαγγελέας στο τέλος της δεκαετίας του ΄80 και τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και είχε πραγματοποιήσει έρευνα για τους αμφιλεγόμενους νόμους αμνηστίας του Μπίλ Κλίντον.
Η ανάρτηση της έκθεσης των 129 σελίδων για την έρευνα Ριτς, που ολοκληρώθηκε το 2005, ανακοινώθηκε μέσω twitter από μια υπηρεσία του FBI που αρχειοθετεί τα έγγραφα που δημοσιεύονται, βάσει του νόμου για την ελευθερία της ενημέρωσης. Η ομοσπονδιακή υπηρεσία υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση τη δεδομένη στιγμή είναι εντελώς συμπτωματική.
Σύμφωνα με τη διαδικασία του νόμου για την ελευθερία της ενημέρωσης, αυτά τα έγγραφα κηρύχθηκαν ελεύθερα προς δημοσίευση με αυτόματη διαδικασία, εξηγούν οι αξιωματούχοι του FBI. Την ίδια στιγμή χθες, όπως έγινε γνωστό, τα στελέχη που εργάζονται σε χρηματοοικονομικά γραφεία επενδύσεων έχουν συνεισφέρει δωρεές άνω των 56.000.000 δολαρίων στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.
Ο πανικός που επικρατεί στο επιτελείο της Κλίντον είναι έκδηλος, καθώς βλέπουν ότι όσο πλησιάζει η 8η Νοεμβρίου, τόσο περισσότερο ο Ντόναλντ Τράμπ αποκτά μία αύρα νίκης για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

* Σχετικό για αρχείο:
Τα... Σεξουαλικά Άπλυτα της Χίλαρι Κλίντον στη φόρα...
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…
Πηγές κοντά της αποκαλύπτουν συγκλονιστικά στοιχεία για την πραγματική Χίλαρι Κλίντον… Πως αυτή είναι ακόμη χειρότερη από ό, τι ο σύζυγος της όταν πρόκειται να… κυνηγήσει γυναίκες!
Τα... Σεξουαλικά Άπλυτα της Χίλαρι Κλίντον στη φόρα1
Τα... Σεξουαλικά Άπλυτα της Χίλαρι Κλίντον στη φόρα2
Τα... Σεξουαλικά Άπλυτα της Χίλαρι Κλίντον στη φόρα3
Τα... Σεξουαλικά Άπλυτα της Χίλαρι Κλίντον στη φόρα4
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.