Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Αυνανισμός: Ήξερες ότι όσο μεγαλώνεις πρέπει να αυνανίζεσαι πιο συχνά; ή ότι οι γυναίκες που αυνανίζονται έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση;



Αυνανισμός. Ένα θέμα ταμπού. Κάποτε. Γιατί το έτος 2016 που δεν σε σοκάρουν τα οπίσθια της Καρντάσιαν, το στήθος της Άμπερ Ρόουζ, τα οικονομικά σκάνδαλα, ο σουρρεαλισμός της τηλεόρασης, δεν γίνεται να σε σοκάρουν οι γυναίκες που αυνανίζονται. Και ακόμα χειρότερα δεν γίνεται να σε σοκάρει η ιδέα ότι αυνανίζεσαι εσύ.

Άλλωστε κατά καιρούς, η επιστήμη έχει μιλήσει: Ο αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία και όχι μόνο. Έρευνες έχουν δείξει για αρχή ότι οι γυναίκες που αυνανίζονται έχουν αυτοπεποίθηση.

Απολύτως λογικό αν σκεφτείς ότι ένας άνθρωπος που αγαπάει το σώμα του και απολαμβάνει να το ευχαριστεί, αποκλείεται να μην είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του, σε σχέση με κάποιον που ντρέπεται να αγγίξει και να ικανοποιήσει αυτό που επί της ουσίας είναι.

Επίσης μεγαλώνοντας είναι πολύ σημαντικό να αυνανιζόμαστε, τόσο το σεξ όσο και ο αυνανισμός είναι ένας τρόπος να διατηρήσεις τα σωστά επίπεδα ορμονών στο αίμα σου. Επίσης είναι ένας τρόπος να διατηρήσεις τη σεξουαλική σχέση με τον σύντροφό σου σε ένα καλό επίπεδο, προκαλώντας τον εαυτό σου να παραμείνει σεξουαλικός και να μην βαριέται.

Αυνανισμός σημαίνει επίσης λιγότερο στρες. Αχ υπέροχες ενδορφίνες! Μάλιστα πολλοί λένε ότι πρέπει να το κάνεις όσο συχνά γυμνάζεσαι!

Τέλος, να θυμίσω πάλι το έτος που ζούμε. Και να σου προτείνω να ξεπεράσεις ένα ακόμα ταμπού:

Αυτό τον sex toys. Αναβάθμισε τον αυνανισμό σου, με τα κατάλληλα εργαλεία!
Pink "I Touch Myself" Divinyls cover


I love myself, I want you to love me
When I feel down, I want you above me
I search myself, I want you to find me
If I forget myself, I want you to remind me

I don't want anybody else
When I think about you, I touch myself
Ooh, I don't want anybody else
Oh no, oh no, oh no

You're the one who makes me come runnin'
You're the sun who makes me shine
When you're around, I'm always laughin'
I want to make you mine

Close my eyes I see you before me
I might die if you were to ignore me
A fool could see just how much I adore you
I'm down on my knees, I'd do anything for you

I don't want anybody else
When I think about you, I touch myself
Ooh, I don't want anybody else
Oh no, oh no, oh no

Σχόλιο:
Επέλεξα αυτά τα θέματα απόψε, παρά να αναδημοσιεύω μαλακίες από την επίσκεψη ενός απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ σε μία χώρα που ξενόδουλοι και επιρρεπείς στις επικύψεις στα τέσσερα και του πλατέματος του σβέρκου τους (προφανώς για σφαλιάρες) προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με φανφάρες και τραπεζώματα από το αίμα των ελλήνων φορολογουμένων.

Αλλά ας πάμε στην ουσία, όπως λένε και οι γνωρίζοντες. "Καλή η συνουσία, καλύτερη και πιο ευχάριστη η χειρολασία κατά μόνας... απλώς στην πρώτη περίπτωση γίνεται συνήθως ως συζυγική υποχρέωση ή τυχαία γνωριμία μόνιμης ή σταθερής σχέσης σε αντίθεση με την χειρολασία που γίνεται νοερώς και με κατ΄επιλογήν..."

Βέβαια εδώ προκύπτει και η ερωτική συνεύρεση ατόμων του ιδίου φύλου, όπως:
"Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ γυναικών υπεγράφη στα Χανιά"
Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ γυναικών υπεγράφη στα Χανιά. Πρόκειται για δύο γυναίκες περίπου 40 ετών που ζουν στα Χανιά και υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης στο Ληξιαρχείο του Ακρωτηρίου.
Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφιλόφυλων ανδρών, υπεγράφη στο Δήμο Πλατανιά.
Εν τω μεταξύ πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει φυλάκιση και αυστηρά πρόστιμα σε όσους κάνουν διάκριση λόγω φύλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθένειας, αναπηρίας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ.
Επιπρόσθετα, όπως αναφέρεται στο Έθνος της Δευτέρας, προβλέπει την πλήρη εξομοίωση του Συμφώνου Συμβίωσης (ομόφυλων ή ετερόφυλων ζευγαριών) με τον γάμο, αναγνωρίζοντας τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο.
Το νομοθετικό πλαίσιο ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερη προστασία σε τομείς ευαίσθητους υψώνοντας ασπίδα προστασίας για χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω θρησκευτικών ή άλλων αντιλήψεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, χρόνιας ασθένειας ή αναπηρίας κλπ.
Ταυτόχρονα με το πολυνομοσχέδιο, που συμμορφώνεται σε κοινοτικές οδηγίες, γίνεται αυστηρότερο το ποινικό οπλοστάσιο για να παταχθούν φαινόμενα κατάχρησης και χειραγώγησης της αγοράς και παραχάραξης του νομίσματος.
Άραγε αυτή η "μάστιγα" (διαστροφή όπως λέγεται από πουριτανούς κλπ) έχει βάση ή είναι αποτέλεσμα μιας απελευθέρωσης για καλύτερη και πιο αποτελεσματική σεξουαλική ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι μία γυναίκα (ή άνδρας) ανακαλύπτει καλύτερα σε χρόνο και διάρκεια από μία άλλη γυναίκα (ή άνδρα) το λεγόμενο σημείο "G" ? 

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.