Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Δέκα ερωτήσεις που ο σύντροφός σου θα απαντήσει ψέματα

Όλοι οι άντρες λένε αρκετά ψέματα. Τα παρακάτω μάλιστα που θα αναφέρουμε είναι σίγουρο ότι θα στα πει. Τι θα έλεγες λοιπόν να έριχνες μια ματιά έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη και να ξέρεις πάνω σε τι θα σου πει ψέματα ο σύντροφος σου;
1 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση αν βλέπει ταινίες πορνό. Εκεί ο αγαπημένος σου θα σου πει  ή ότι δεν βλέπει καθόλου ή ότι βλέπει πολύ λίγες. Και εδώ είναι το πρώτο ψέμα γιατί ο σύντροφος σου όπως και όλοι οι υπόλοιποι άντρες βλέπει τέτοιου είδους ταινίες και μάλιστα όχι 2-3 αλλά πολλές. Οπότε όταν σου πει νούμερο φρόντισε να το κάνεις στο μυαλό σου επί 2. 
2 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί. Εκεί θα τον πιάσει  ένας κρύος ιδρώτας και θα αγχωθεί πάρα πολύ για να σου δώσει μια απάντηση για το λόγο ότι αν σου πει πολλές μπορεί να τον παρεξηγήσεις και να μην σου αρέσει αυτό και αν σου πει λίγες μπορεί να τον περάσεις για κανέναν ξενέρωτο. Η απάντηση που θα σου δώσει δεν θα είναι αληθινή. Τα νούμερα που θα σου πει θα είναι ή 3 παραπάνω για να στο παίξει πιο έμπειρος εάν δεν έχει πάει με πολλές ή 3 παρακάτω εάν έχει πάει με πολλές και θέλει να κατεβάσει λίγο την σεξουαλική του δραστηριότητα.  Πάντως η διαφορά θα είναι σίγουρα στα 3.
3 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση γιατί δεν σου απαντούσε στα μηνύματα όλο το βράδυ. Εκεί η ψεύτικη δικαιολογία που θα σου πει είναι ότι απλά τον πήρε ο ύπνος. Η αλήθεια όμως είναι ότι  όλο το βράδυ έπαιζε video games με τους φίλους του και έτσι ξεχάστηκε να σου στείλει μήνυμα. Η απάντηση όμως που θα σου δώσει για το ερώτημα σου θα είναι «Αγάπη μου συγνώμη με πήρε ο ύπνος για αυτό δεν σου έστειλα μήνυμα αλλά σε συνάντησα στο όνειρο μου γιατί όλο το βράδυ έβλεπα εσένα στο ύπνο μου». Για να μην τον καταδικάσουμε όμως μπορεί να λέει και αλήθεια αλλά συνήθως οι άντρες σε αυτή την περίπτωση λένε ψέματα.
4 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση αν θεωρεί όμορφη κάποια από τις φίλες σου. Σίγουρα στην παρέα σου θα έχεις έστω και μια όμορφη φίλη. Εκεί θα σου απαντήσει ότι απλά είναι καλή αλλά αυτόν δεν τον τραβάει κάτι επάνω της. Ακόμα και αν του αρέσει πολύ ποτέ δεν θα μπει στην διαδικασία να σε συγκρίνει με την φίλη σου. Φυσικά θα σου πει ότι εσύ είσαι η καλύτερη και η ομορφότερη από όλες σου τις φίλες ακόμα και αν δεν είναι έτσι.
5 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση αν θέλει να βγείτε βόλτα με όλες σου τις φίλες. Μπορεί να στο παίξει λίγο στην αρχή ότι βαριέται για να μην σκεφτείς ότι θα του αρέσει η ιδέα να βγει με τόσες γυναίκες αλλά στο τέλος θα σου πει ναι αφού θα σκέφτεται ότι θα βγει με όμορφες παρουσίες που όταν βγαίνουν έξω για ποτό ντύνονται κάπως πιο προκλητικά. Πάντως θα χαρεί πολύ να έχει τόσες όμορφες δίπλα του.
6 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση αν του άρεσε που έπαιξες με το χέρι σου το πέος του. Θα σου πει...
ναι αλλά μην το δέσεις και κόμπο ότι όντως του άρεσε κιόλας. Ίσως θα προτιμούσε αντί για τα χέρια σου να χρησιμοποιούσες το στόμα σου αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Το στόμα είναι το χέρι του προσώπου και μπορεί και αυτό να κρατάει πράγματα. 
7 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση αν η μαγειρική σου είναι καλύτερη από της μαμάς του. Εκεί θα σου πει ψέματα ότι είναι καλύτερη. Στο μυαλό του θα έχει όμως πάντα ότι κανείς και καμία δεν μαγειρεύει καλύτερη από την μαμά του αφού είναι συναισθηματικά δεμένος με την μαγειρική της.
8 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση αν συμπαθεί την οικογένεια σου. Εκεί λοιπόν θα σου πει « Εγώ την μαμά σου την αγαπάω πιο πολύ και από την δικιά μου». Κάτω από το τραπέζι όμως θα κάνει σταυρούς για να ξορκίσει το κακό που θα είναι η πεθερά του.
9 Όταν θα τον έχεις πρωτογνωρίσει και θα σου πει ότι θέλει να πάτε σε αυτό το καινούργιο εστιατόριο για να δει αν έχει καλό φαγητό. Εκεί λοιπόν σου λέει ψέματα. Αυτό που τον νοιάζει δεν είναι να πάει να δει την ποιότητα του φαγητού αλλά αυτό που θέλει είναι να βγει μαζί σου.
10 Όταν θα του κάνεις την ερώτηση πόσο μέθυσε το προηγούμενο βράδυ. Εκεί λοιπόν θα σου απαντήσει ότι δεν ήπιε πολύ απλά μερικές μπυρίτσες με τα παιδιά και τίποτα άλλο.  Η αλήθεια όμως θα είναι ότι θα έχει πιεί και μάλιστα πάρα μα πάρα πολύ.
Διάβασε ΕΔΩ γιατί οι άντρες απατούν
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.