Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

kalami.net/USA: "Πέντε (μόνο) υπουργοί της Ελλάδας σε ταξίδι στις ΗΠΑ"


Θα παραστούν -και οι 5(!!!)- σε ''επενδυτικό συνέδριο'' στην Νέα Υόρκη, όπου θα εκφωνήσουν ''δεκάρικους'' γιά... ''προσέλκυση επενδύσεων'' στην Ελλάδα.

Δεν έχει σημασία αν ουδείς λογικός επιχειρηματίας επένδυσε ή θα επενδύσει στην Ελλάδα, αλλά η δικαιολογία, γιά ''τουριστικά ταξίδια'' με κρατικό χρήμα (γιά υπουργούς και βοηθούς-ακόλουθους) περί ''προσέλκυσης επενδύσεων'', έχει πέραση στον ''σοφό λαό'' Ελλάδας.

Θα είναι: Ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου, ο αναπληρωτής του Αλ. Χαρίτσης, ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης, ο υπουργός Ενέργειας Γ. Σταθάκης και η υπουργός Τουρισμού 'Ελενα Κουντουρά (τακτική στις ΗΠΑ γιά τουρισμό και ψώνια, στο όνομα του ''τουρισμού'').

Στη Νέα Υόρκη θα βρεθούν επίσης, 'Ελληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

Το συνέδριο διοργανώνεται 12 Δεκεμβρίου '16 από την ελληνοαμερικάνικη Capital Link και στα χρόνια των μνημονίων, αποτελεί αφορμή γιά τουριστικά ταξίδια υπουργών, χωρίς πρακτικά αποτελέσματα γιά την Ελλάδα (φυσικά από ''προσέλκυση επενδύσεων'', το απόλυτο τίποτα).

Σημ.: Ο μηχανισμός προπαγάνδας του διεφθαρμένου ψευτο-κράτους των Αθηνών, βρήκε και ''καλή δικαιολογία'' γιά αφελείς: 

Στο συνέδριο -και στο δείπνο- θα είναι και ένας (ο Wilbur Ross) από τους οικονομικούς σύμβουλους του επόμενου πρόεδρου Ντ. Τραμπ, που μπορεί να επιλεγεί και γιά το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. O οποίος, βλέποντας 5 υπουργούς της Ελλάδας μπροστά του, θα εντυπωσιαστεί πολύ και θα συνειδητοποιήσει ότι στην ''μπανανία των Βαλκανίων'', τα μνημόνια ''σκίστηκαν'', ότι ''λεφτά υπάρχουν'' και ότι επέστρεψε η ανάπτυξη.

Σχόλιο ιστοχώρου μας: Σας υπενθυμίζουμε το:
 " 6ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής και Κοινωνικής ευθύνης, Capital Link CSRinGreece " 15/06/2016"

όπου κυριαρχούσε το σλόγκαν:

"Οι επιχειρήσεις δεν επιτυγχάνουν μέσα σε κοινωνίες που αποτυγχάνουν"

Τι εννοούν οι ποιητές, αυτοί ξέρουν, εμείς απλά το επισημαίνουμε!!!

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου