Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δημοκρατία για Όλους - KONTRA Channel Tv



Ζωή Κωνσταντοπούλου: "όταν παίζεις με όρους μαφίας, θα καείς" - "Τη νεολαία είναι που πρέπει να φοβούνται!!! ["Κάποιοι βλέπουν καρέκλα και αμειβόμενη θέση και δεν μπορούν να συγκρατηθούν"] - VIDEOhttp://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2016/11/video.html


«διέλυσαν την επιτροπή της Βουλής για το χρέος.
Το Σάββατο θα συνεδριάσει η επιτροπή αλήθειας δημοσίου χρέους, στις 18:00. Θα κάνει αυτά που δεν κάνει η κυβέρνηση. Αυτό που διεκδικούμε είναι να ειπωθεί η αλήθεια γιατί μας έχουν φλομώσει στα ψέματα.
Πρέπει ο λαός να μάθει την αλήθεια και να διεκδικήσει την αλήθεια. Είναι ανοιχτή η συζήτηση για το χρέος και περιμένω να δω ποιες θα είναι οι νέες επιθέσεις που θα δεχθεί η επιτροπή αλήθειας. Θα έρθουν από όλο τον κόσμο τα μέλη της επιτροπής αλήθειας.
Η ανυπακοή στην πράξη σημαίνει και αναζήτηση και ανάδειξη της αλήθειας και διεκδίκηση της διαγραφής του χρέους
».

Βλέπε : Ομιλίες


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.