Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Το πόθεν έσχες της Κωνσταντίνας Κούνεβα...όχι μόνο δεν ξέρει τι έχει ... αλλά τα έχει μεταφέρει στη Βουλγαρία για να μην υπάγεται στα capital controls που ισχύουν για εμάς τους κοινούς θνητούς.

ΣΕ ΒΕΛΓΙΟ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ

Μεγάλο όγκο τραπεζικών καταθέσεων, που προκαλούν εντύπωση, διαθέτει η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η πρώην καθαρίστρια με έντονη συνδικαλιστική δράση, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν υπέστη επίθεση από αγνώστους με οξύ, έχει καταθέσεις σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας αλλά και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τα 340.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναγράψει στη δήλωση περιουσιακής της κατάστασης για το 2014, ο μεγαλύτερος όγκος χρημάτων προέρχεται από δωρεές.

Η κυρία Κούνεβα έχει δηλώσει και άλλα 48.083 ευρώ που προέρχονται από την αποζημίωση που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής. ...

Το πόθεν έσχες της Κωνσταντίνας Κούνεβα

Του Σίμου Πετρόπουλου

Η Κούνεβα όχι μόνο δεν ξέρει τι έχει ... αλλά τα έχει μεταφέρει στη Βουλγαρία για να μην υπάγεται στα capital controls που ισχύουν για εμάς τους κοινούς θνητούς.

Το κράτος της δώρισε και σπίτι ... ενώ λίγο αργότερα αγόρασε άλλα δύο σπίτια μόνη της στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί και το μεγαλύτερο ποσό των καταθέσεών της.

Ξέρετε η Κούνεβα δεν είναι η μόνη που έχει δεχτεί επίθεση με βιτριόλι.
Όμως ούτε δωρεές, ούτε τσάμπα σπίτι με τα λεφτά των πολιτών.
Για πολλοστή φορά πληρώνουμε εμείς την αποκατάσταση μίας πολιτικάντισσας που ήταν θύμα εγκληματικής  πράξης στην οποία δεν είχε καμία συμμετοχή ο λαός ή έστω δημόσιος υπάλληλος.
Μάλιστα στο Εφετείο απαλλάχθηκε ακόμα η εργοδότρια εταιρία που είχε αρχικά ενοχοποιηθεί.

Ο τρόπος με τον οποίο φορτώνουν στις πλάτες μας από τους καφέδες τους, τα δώρα στις γκόμενες, τα ταξίδια μέχρι και τα bonus στα κομματόσκυλα... είναι απίστευτος.






==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.