Η θερμοκρασία στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου της Σύρου χτυπά «κόκκινο»! Αναστεναγμοί, «αχ και βαχ» και ταχυκαρδίες ακούγονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα! Δεν είναι η γρίπη που θερίζει, ούτε η γαστρεντερίτιδα που ζαλίζει, η 25χρονη πορνοστάρ και πτυχιούχος ιατρικής Αφροδίτη Αδάμη, που κάνει το Αγροτικό της στο νοσοκομείο του νησιού, είναι αυτή που έχει φέρει μεγάλη ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ! 
Ουρές σου λέει κάνουν οι άντρες της Σύρου για μια εξέταση από την πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη! Ακόμη και οι υγιείς... "αρρώστησαν", σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, όταν έμαθαν ότι ήρθε στο νοσοκομείο τους, η γιατρίνα της καρδιάς τους (και όχι μόνο), ενώ οι γυναίκες του νησιού κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα με το κορίτσι-λάστιχο!
Η Αφροδίτη Αδάμη (όπως είναι το καλλιτεχνικό της), η οποία σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, έκανε ένα διάλλειμα από την καριέρα της στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, και είπε να αφοσιωθεί στην άλλη μεγάλη της αγάπη, που είναι η καρδιολογία! Έτσι βρέθηκε στο νοσοκομείο της πανέμορφης Σύρου! 
Μάλιστα, νησιώτες είπαν στο star.gr, ότι η Αφροδίτη Αδάμη, δεν πήγε μόνη της στη Σύρο, αλλά μαζί της βρίσκεται και μένει ένας εμφανίσιμος Σέρβος! 
Όσοι είδαν την Αφροδίτη ή καλύτερα Άννα Μαρία, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, από κοντά, είπαν ότι η γιατρός δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι των ερωτικών ταινιών και των προκλητικών-γυμνών φωτογραφίσεων. 
«Είναι απλή, σεμνή και δεν είναι προκλητική! Δεν έχει ούτε μαστίγια, ούτε γόβες, ούτε καυτά εσώρουχα! Έρχεται με αθλητικά παπούτσια η κοπέλα» είπαν κάτοικοι του νησιού στο star.gr .
Παρά το χαμηλό προφίλ της Άννας-Μαρίας η διοίκηση του νοσοκομείου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «είναι ενοχλημένη», καθώς η παραμονή της σέξι γιατρού στο νησί, έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και η είδηση της άφιξης της έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στον χώρο της υγείας.
Το star.gr επικοινώνησε μεταξύ άλλων και με τον δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του cyclades24.gr, Γιώργο Σόλαρη, ο οποίος αποκάλυψε ότι η «Άννα Μαρία Αδάμη πήγε στην Σύρο για το Αγροτικό της πριν τα Χριστούγεννα και έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο νησί! Πάρα πολλοί κάτοικοι –κυρίως άντρες-, μόνο και μόνο από περιέργεια σπεύδουν να την δουν από κοντά και όπως μαθαίνω λένε, ότι είναι και καλή γιατρός! Δίνει τις σωστές συνταγές».
«Δεν βγαίνει έξω συχνά! Δεν προκαλεί! Η εμφάνιση της δεν έχει καμία σχέση με τις ερωτικές ταινίες! Η κοπέλα είναι ντυμένη σεμνά και απλή», είπε ο ίδιος στο star.gr. 
Ωστόσο, οι κακές γλώσσες, λένε ότι κάποιοι συνάδελφοι της γιατρού και όχι μόνο, εκνευρίζονται για το σούσουρο που έχει προκαλέσει η 25χρονη Πατρινή, που εκτός από επιστήμονας είναι και δασκάλα του SEX! Λογικό από τη μια πλευρά, να ανησυχούν οι παντρεμένες και οι δεσμευμένες της Σύρου! Δεν είναι και λίγο μια... ωραία πορνοσταρ να εξετάζει τους άντρες τους! Αφήστε που δεν ξεχνούν και τις δηλώσεις που έχει κάνει δημόσια η κυρία Αδάμη για το SEX!
«Από μικρή ήθελα να πρωταγωνιστήσω σε ερωτική ταινία. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι κακό…   Το SEX είναι το πιο ωραίο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο και όλο αυτό με τις ερωτικές ταινίες είναι παρεξηγημένο», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά» η γιατρός, που σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, θέλει να ειδικευτεί στην καρδιολογία!
«Πρώτη φορά είδα ερωτική ταινία στο ίντερνετ κατά λάθος, όταν ήμουν 12 χρονών! Ξετρελάθηκα μου άρεσε πολύ» είχε πει, αποκαλύπτοντας πως πριν.... ξαπλώσει στα κρεβάτια του Σειρηνάκη, είχε κάνει πρακτική με το τότε αγόρι της!
«Είχα γυρίσει ΒΙΝΤΕΟ με το αγόρι μου με δύο κάμερες! Αυτός ήταν χορευτής! Από περιέργεια! Μας άρεσε το αποτέλεσμα που είχε βγει! Το στείλαμε σε παραγωγό και κάπως έτσι μου έκαναν πρόταση να παίξω σε ερωτικές ταινίες» είχε τονίσει!
«Η ερωτική ταινία είναι τέχνη» είχε πει η γνωστή πορνοστάρ, η οποία καλείται τώρα να ασχοληθεί εξονυχιστικά με την... ανατομία του σώματος, αλλά από άλλο πόστο! Με διαφορετικά εργαλεία και...  φάρμακα! 
Αυτή βεβαίως είναι η ευχάριστη πλευρά του θέματος… Γιατί πίσω από τις hot ειδήσεις, υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι παλεύουν με νύχια και με δόντια, έχοντας σημαντικές ελλείψεις, για να σώζουν ανθρώπινες ζωές! Και γι 'αυτό τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!