Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Οι άλλοι τους πήρανε χαμπάρι εμείς πότε;


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Τις τελευταίες ημέρες ακούμε μπαράζ δηλώσεων κατά των Γερμανών για τις πρακτικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν ενάντια όλων των άλλων Ευρωπαϊκών λαών.
Φυσικά πολλοί από εμάς τους λιγότερο επώνυμους αλλά και αρκετοί επώνυμοι σε αυτή εδώ την χώρα τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ και καιρό μάταια όμως μιας και το πολιτικό προσωπικό έδειχνε και δείχνει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τα δίχτυα των σύγχρονων Ες Ες.
Των Ες Ες οι οποίοι έχοντας αιματοκυλύσει στο παρελθόν το κόσμο δύο φορές τώρα σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα οικονομικό πόλεμο με δούρειο ίππο τις γνωστές γερμανικές εταιρείες οι οποίες εισχώρησαν σε διάφορες χώρες δωροδοκώντας πολιτικούς, δημοσιογράφους και γενικά όποιον μπορούσε να φανεί χρήσιμος στις τωρινές αλλά και στις μελλοντικές επιδιώξεις τους.
Στην Ελλάδα βέβαια μετά την ήτα και την αποχώρηση τους στο τέλος του Β' Παγκοσμίου πολέμου φρόντισαν να προωθήσουν και να αφήσουν σε θέσεις κλειδιά τους εγχώριους συνεργάτες τους και εν συνεχεία και τους απογόνους αυτών και για αυτό δεν είναι παράξενο ότι τα παιδιά των τότε δοσιλόγων έγιναν υπουργοί αλλά και Πρωθυπουργοί οπότε καταλαβαίνετε γιατί φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια!
Ας επανέλθουμε όμως στα επίκαιρα λέγοντας και πάλι ότι κάποιοι τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ και χρόνια αλλά τώρα ο ίδιος ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α καταγγέλει την Μέρκελ και την παρέα της και για το ότι μετέτρεψαν την Ευρώπη σε Γερμανική αλλά και για το θέμα του προσφυγικού.
Επίσης ο Αγγλικός λαός το περασμένο καλοκαίρι καταλαβαίνοντας τις κουτοπονηριές και την αθλιότητα των σύγχρονων Ες Ες ψήφισε την έξοδο του από αυτό το νέο οικονομικό "Νταχάου" της ...
Άριας φυλής. (όπως θεωρούν τους εαυτούς τους)
Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα σημαντικά και πρωτόγνωρα το τωρινό πολιτικό προσωπικό της χώρας μας κάνει πως δεν καταλαβαίνει για το τι πραγματικά συμβαίνει γιατί ή κάποιοι εξ αυτών είναι εκβιαζόμενοι λόγω παλαιότερων οικονομικών δοσοληψιών με γερμανικές εταιρείες κ.τ λ ή απλά είναι τελείως ... ανίκανοι!
Φίλες/οι νομίζω ότι έχει αρχίσει να δημιουργείται μία συμμαχία χώρων που θυμίζει την συμμαχία του Β' Παγκοσμίου πολέμου που πολέμησε και νίκησε τους Ναζί και στην οποία όπως είναι γνωστό συμμετείχαμε και εμείς οπότε την δεδομένη χρονική περίοδο αν θέλουμε να έχουμε κάποια ελπίδα για το μέλλον μας θα πρέπει εγκαίρως να στείλουμε στον αγύριστο τον Σόιμπλερ την Μέρκελ και τους εγχώριους Υποτακτικούς τους δηλ. τους σύγχρονους ... Γερμανοτσολιάδες!
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.