Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η πρώτη ομιλία Τραμπ: Θα κάνουμε ξανά την Αμερική ισχυρή και σπουδαία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του αμέσως μετά την ορκωμοσία του, τόνισε ότι οι Αμερικανοί μπορούν τώρα να πάρουν μέρος στην εθνική προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της χώρας, προς όφελος όλων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξήρε τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγό του Μισέλ για την ευγενική βοήθεια που προσέφεραν κατά τη μεταβίβαση της εξουσίας, σημειώνοντας πως επέδειξαν «μεγαλοπρέπεια».

Ο Τραμπ τόνισε ότι θα δώσει πίσω στους πολίτες την εξουσία που μέχρι πρότινος νεμόταν μόνο η Ουάσιγκτον. Για πολύ καιρό οι πολιτικοί ευημερούσαν, επισήμανε, ωστόσο θέσεις εργασίας χάνονταν και εργοστάσια έκλειναν.

Ο νέος επικεφαλής του αμερικανικού κράτους μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι τώρα με το νέο όραμά του, η Αμερική θα είναι πρώτη. «Θα ξανακάνουμε την Αμερική ισχυρή και σπουδαία και πάλι» είπε.

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε να «εξαλείψει» την «εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατία». «Θα ενισχύσουμε τις παλιές μας συμμαχίες και θα συγκροτήσουμε νέες. Και θα ενώσουμε τον πολιτισμένο κόσμο εναντίον της εξτρεμιστικής ισλαμικής τρομοκρατίας, την οποία θα εξαλείψουμε από προσώπου Γης» τόνισε προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.

Δείτε την ομιλία του νέου προέδρου των ΗΠΑ:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.