Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Γιαγιά προσευχόταν κατά λάθος σε ομοίωμα του Lord of the Rings!

Η γιαγιά έκανε το "Lord of the Rings"...
Θρησκεία! Λέγεται ότι ο καθένας χρειάζεται κάπου να πιστεύει, σε αυτή την περίπτωση, η γιαγιά από τη Βραζιλία προσεύχεται εδώ και χρόνια σε ομοίωμα χαρακτήρα των ταινιών Lord Of The Rings!
Πώς έγινε αυτό; Το ομοίωμα που είχε σπίτι της νόμιζε ότι ήταν του Αγίου Αντωνίου! Η ξεκαρδιστική ανακάλυψη έγινε από την εγγονή της, Gabriela Brandão η οποία σε μία επίσκεψή στο σπίτι της γιαγιάς της παρατήρησε ότι κάτι δεν πάει καλά. ...

Έχασε τον παράδεισο απο μια λεπτομέρεια:
Η γιαγιά είχε συμβουλευτεί έναν νεότερό της να ψάξει στο google για να αγοράσει ομοίωμα του «Αγίου Αντωνίου» και κατά λάθος, αγόρασε ομοίωμα "Έλροντ". Ναι, Ο Έλροντ από το Lord Of The Rings!
Η Gabriela ανέβασε στο facebook της αυτές τις εικόνες με τη λεζάντα "Η γιαγιά μου προσεύχεται σε αυτό το σχήμα του Αγίου Αντωνίου κάθε μέρα, αλλά κοιτάζοντας πιο προσεκτικά είναι ο Έλροντ από το Lord of the Rings..." 

http://www.thepressroom.gr/lifestyle/xekardistiko-giagia-proseyhotan-kata-lathos-se

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.