Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

kalami.net/USA: ''Κotzias Travel'' με κρατικό χρήμα, δηλ. πληρώνουν τα -εξοντωτικά- φορολογούμενα ''κορόϊδα''

''Οικονομική κρίση'' στην Ελλάδα υπάρχει μόνο γιά τον ''σοφό'' λαό της
Ο ''ιπτάμενος-ταξιδευτής Τέρενς Kουίκ'': Μία ημέρα ξεκούραση στην Αθήνα και πάλι ταξίδι εξωτερικό
« Στο Εξωτερικών το υπουργείο / αρμόζει ένα σπίτι,
το λαμπρό φρενοκομείο / του Ζωρζή Δρομοκαΐτη »
Το υπουργείο Εξωτερικών-Γραφικών, ο ''σαχλαμάρας'' υφυπουργός και η πραγματικότητα
Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ (Πρετόρια, 3 Μαρ. '17): «Η Νότιος Αφρική είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη και Οικονομία στην Αφρικανική Ήπειρο και η ενίσχυση της συνεργασίας μας σε όλα τα επίπεδα, μόνο οφέλη μπορεί να έχει για εμάς και για ελληνικές επιχειρήσεις που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν εδώ».
Δείκτης Εξαθλίωσης (Bloomberg, 3 Μαρ. '17): Η Βενεζουέλα συγκεντρώνει σχεδόν 500 πόντους και κατατάσσεται με διαφορά πρώτη (σε ότι αφορά την εξαθλίωση του λαού). Δεύτερη η Νότια Αφρική με 32,2 πόντους, τρίτη η Αργεντινή με 30.9 και τέταρτη -πρώτη από τις ευρωπαϊκές χώρες- η Ελλάδα με 23,2.
Το ερώτημα: Πόσο ''φευγάτοι'' και πόσο άσχετοι με την παγκόσμια (οικονομική κ.ά) πραγματικότητα είναι οι ''γραφικοί'' του υπουργείου;
''Μεγάλη επιτυχία'' του υφυπουργού Τ. Κουίκ σε Μοζαμβίκη και Μποτσουάνα
Συγχαίρουμε τον υφυπουργό Εξωτερικών (που υλοποίησε το ''όραμα'' του υπουργού του, Ν. Κοτζιά γιά ''άνοιγμα της Ελλάδας στην Αφρική'', όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου), γιά τις ''μεγάλες συμφωνίες'' που υπόγραψε, με κορυφαία αυτήν γιά ''μεταφορά τεχνογνωσίας Τουρισμού'', από την Μοζαμβίκη και την Μποτσουάνα, στην Ελλάδα και αντίστροφα. 'Ετσι, η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ''Μποτσουάνα της Ευρώπης'', είναι θέμα χρόνου. Με την ανάπτυξη των ''διμερών οικονομικών σχέσεων'' και με κορυφαίες τις τουριστικές, η Ελλάδα -χάρη στις ενέργειες του Τέρενς Κουίκ- θα οφεληθεί πολύ, ειδικά από την Μοζαμβίκη των 25 εκατομ. κατοίκων με ''κατά κεφαλήν -ετήσιο- εισόδημα'' 1.228 δολάρια (2016), αλλά και από την Μποτσουάνα, των 2 εκατομ. κατοίκων, με ''κατά κεφαλήν -ετήσιο- εισόδημα'' 5.082 δολάρια (2016).

ΚΑΙ Η MΕΓΑΛΗ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠTΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: ''Μοζαμβίκη και Μποτσουάνα προσφέρονται γιά επενδυτική δραστηριότητα ελληνικών επιχειρήσεων'', τονίζει στα δελτία τύπου του, αναφέροντας: «...Στην Μποτσουάνα έχουμε μία μικρή αλλά πολύ δυναμική ομογένεια, η οποία, όπως και στη Μοζαμβίκη, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σκαλοπάτι για την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών. Στις συζητήσεις μου με τους δύο Υπουργούς μου ζητήθηκε από την πλευρά τους, να επισπευστεί η έλευση Ελλήνων επιχειρηματιών στην Μποτσουάνα...». Τρομερή οικονομική σκέψη και επιτυχία, αν λάβουμε υπόψην ότι στα χρόνια της ''μημονιακής κρίσης'', εκατοντάδες (ή μερικές χιλιάδες) επιχειρήσεις έφυγαν από την Ελλάδα. Ε, να φύγουν και μερικές άλλες γιά Μποτσουάνα, έχει σημασία; H Eλλάδα, με τον ''συνωστισμό'' ξένων επενδυτών, ''γέμισε'' και τώρα πρέπει να διώχνει κι άλλες ελληνικές επιχειρήσεις. (Συνιστούμε μία επίσκεψη στην προσωπική ιστοσελίδα του κ. Κουίκ, να διαβάσετε τα ''δελτία'' του προσεκτικά, γιά να διαπιστώσετε το μέγεθος της ''μεγάλης επιτυχίας'' του. Και τότε θα διαπιστώσετε ότι ''αυτή η χώρα -η Ελλάδα- με τους ''χαβαλέδες'' Κουίκ, ΔΕΝ σώνεται με τίποτα'').
Μετά τον ''θρίαμβο'' στην Αφρική, κατά την διάρκεια του πολυήμερου τουριστικού ταξιδιού του, ο υφυπουργός Εξωτερικών ξεκουράστηκε μόνο μία ημέρα στην Αθήνα (5 Μαρτίου, όπως είχε γράψει χτες το ''Κ'') και την επόμενη ημέρα (6 Μαρτίου) αναχώρησε γιά το Ισραήλ, γιά να συζητήσει θέματα... ''ελληνικής διασποράς''(!!!) με τους ομολόγους του Ισραήλ και Κύπρου. 'Ετσι και τυπικά, έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ σε ταξίδια στο εξωτερικό (μαζί και η ''ημερήσια αποζημίωση''), αφού είναι το 10ο ταξίδι του στο εξωτερικό, με κρατικό χρήμα, σε 3μιση μήνες θητείας.
ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ: Μην γελάτε με τα χάλια της Ελλάδας, επειδή οι πολιτικοί της είναι ασυνείδητοι ''καραγκιόζηδες''. θα πείτε, μα καλά, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, πως ανέχονται αυτά τα χάλια; Είναι απλό: Μην ''θυμώσουν'' οι τυχοδιώκτες ΑΝΕΛ και ''πέσει η κυβέρνηση''.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αυτή η χώρα -η Ελλάδα- ΔΕΝ σώνεται με τίποτα. Οι γραφικοί Κουίκ, της -κάθε- μνημονιακής κυβέρνησης, το πιστοποιούν.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.