Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο Καναπές η Συνενοχή Σου Survivor vs mnimonio. (1-0)

Της Ε.Χ

Οσα μνημόνια και να φέρουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, όσα εργασιακά δικαιώματα και να κουρελιαστούν, όσο και να ξεπουληθεί το τόπος, μια προβληματική κατάσταση που έχει παγιωθεί και αφορά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, δεν ανατρέπεται.

Το μεγαλείο της σαχλαμάρας, η ηλιθιότητας της μοιρολατρίας και η απάθεια στην κοινωνική καταστροφή που ζούμε θα στέκουν ακλόνητα, στα μυαλά της συμφοράς σε πάρα πολλούς/ες από τους γύρω μας.

Αμάσητη καταπίνουν τη σκουπιδοπραγμάτια που μας σερβίρουν. Πρώτο πιάτο η "ελληνοτουρκική κόντρα" σε survivor version, με ιδρωμένους μαλακές να καμαρώνουν για την "τιμή της πατρίδος", και το χαυνωμένο πόπολο να ξεροσταλιάζει μπροστά στην τιβι του ουρλιάζοντας φασιστικά συνθήματα.

Δε γαμιέται και αύριο μέρα είναι, θα βοσκήσουμε το σανό μας και θα δοξάζουμε την τύχη και τον θεό που η Ελλάδα δεν έχασε το εθνικό της φρόνημα.

Για να γυρίσει ο ήλιος ....



=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.