Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ανασκευάζει ο Κ. Καζάκος. Τοποθετήσεις Κουτσούμπα - Μπογιόπουλου στις δηλώσεις του ηθοποιού (Βίντεο)


Η δήλωση του ηθοποιού, πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Κώστα Καζάκου, περί «προδοσίας» από τους νέους που φεύγουν από τη χώρα, και το ντόμινο αντιδράσεων που έχει προκαλέσει, στο μικροσκόπιο του "Live News", με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον δημοσιογράφο του "Πρώτου Θέματος" Δημήτρη Μαρκόπουλο (6/6/2017)



Εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις –ειδικά από τους χρήστες του διαδικτύου- η δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Καζάκου που χαρακτήρισε «προδότες» τους νεολαίους που επέλεξαν να μεταναστεύσουν.

Σήμερα πάντως ο Κ. Καζάκος καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου και προφανώς αντιλαμβανόμενος το γενικότερο κλίμα που έχουν προκαλέσει οι τοποθετήσεις του προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας ισχυρίστηκε ότι το πνεύμα των δηλώσεων του στρεφόταν σε όσους...
με την πολιτική τους οδήγησαν τους νέους να φύγουν από την Ελλάδα αναζητώντας σε χώρες του εξωτερικού μια καλύτερη τύχη.

Την ίδια ερμηνεία στις δηλώσεις Καζάκου έδωσε και ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Μπογιόπουλος χαρακτήρισε «ατυχή δήλωση» την συγκεκριμένη τοποθέτηση του ηθοποιού, συμπληρώνοντας ότι ένας άνθρωπος δεν κρίνεται από μια ατυχή διατύπωση. Ο Κώστας Καζάκος έχει μια τεράστια διαδρομή αγώνων και προσφοράς , ενώ η αγάπη του για τους νέους ανθρώπους ξεχειλίζει, πρόσθεσε ο ίδιος.

Παρακάτω παρακολουθούμε πώς παρουσιάστηκε το θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα, ενώ ακούμε τις διευκρινήσεις που έδωσε στον ρ/σ realfm για τις δηλώσεις του ο Κ.Καζάκος καθώς και την ολοκληρωμένη τοποθέτηση του Ν. Μπογιόπουλου που αναφέραμε παραπάνω.


Σημείωση: Δεν είναι πρώτη φορά που ο Κώστας Καζάκος ασχολείται με το παραπάνω θέμα:
Δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβ 2013
Ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος μιλάει για σοβαρό πρόβλημα της μετανάστευσης των νέων στο εξωτερικό


Στο δια ταύτα: 
Μεταναστεύουν οι άνθρωποι για να επιζήσουν, από πολέμους φτώχεια ή για να ζήσουν καλύτερα, όταν ανεργία τους αφαιρεί το δικαίωμα να εργαστούν με τα προσόντα που διαθέτουν (αυτό που ονομάζεται "ποιοτική ανεργία").
Βέβαια ο "χορτάτος", στη περίπτωση του Καζάκου, "δεν μπορεί να καταλάβει τη πείνα του φτωχού".
γιατί οι νέοι μεταναστεύουν σε καιρώ ειρήνης, ίσως να έχει δίκαιο όταν υπάρχει πόλεμος και εγκαταλείπεις τη χώρα σου από φόβο και  να επανέλθεις μετά το πέρας και να "ανοικοδομήσεις" όπως έχει συμβεί στους τελευταίους παγκόσμιους πολέμους. Μάλλον κάτι τέτοιο είχε στο νού του και μίλησε για προδοσία γιατί και εκείνος με την αείμνηστη Τζένη Καρέζη και στην περίοδο της επτάχρονης δικτατορίας παρέμειναν στην Ελλάδα και έκαναν αντίσταση με τα μέσα που διέθεταν την θεατρική του τέχνη (βλέπε το Μεγάλο μας τσίρκο )

Αυτά τα ολίγα - Μάλλον δόθηκε μεγαλύτερη έκταση από αυτή που θα έπρεπε, για τα μόνιμα προβλήματα που μας απασχολούν και δεν έχουμε βρει ακόμη ένα δρόμο που οδηγεί σε κάποια λύση, με το δαιμονοποιούμε το κάθε τι που ακούγεται - μας αποπροσανατολίζει από τις προδοτικές κυβερνήσεις, τις ενδοτικές του παραχωρήσεις και ξεπουλήματα και τους διεθνείς και ντόπιους τραπεζίτες, με τις γραβάτες - χωρίς στρατιωτική στολή - που  αποτελούν τις δυνάμεις κατοχής των τελευταίων επτά χρόνων.

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα" 

Νάσος\

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.