Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

kalami.net/USA: Καταγγελία στον πρωθυπουργό γιά τον ΔΙΑΣΠΑΣΤΗ της Ομογένειας, υφυπ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ

Το ερώτημα: ΠΟΙΟΣ δίνει το δικαίωμα στον κάθε ανεύθυνο 'Ελληνα άσχετο πολιτικό, να επεμβαίνει -διασπαστικά- στα εσωτερικά ομογενειακών Οργανώσεων, μη κερδοσκοπικών εταιριών, ΗΠΑ; Και πως ο κάθε ανεύθυνος πρόεδρος Επιτροπής της Βουλής, τo επιτρέπει;;;

H ''νέα πολιτική'' του υπουργείου Εξωτερικών είναι η διάσπαση της Ομογένειας;
Επιστολή-καταπέλτης ομογενειακής Οργάνωσης, στον Αλέξη Τσίπρα (το κείμενο)


Με απαράδεκτες δηλώσεις σε Επιτροπή της Βουλής (25 Μαίου 2017), φαίνεται ότι προωθεί την διάσπαση στην Ομογένεια ΗΠΑ. Αγανάκτηση Ομογενών με τον ασοβάρευτο, γραφικό, ''σαχλαμαρίζοντα τουρίστα'', που υποδύεται τον υφυπουργό Εξωτερικών, ''αρμόδιο γιά Απόδημους''.
Στην επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, τονίζεται:
«...Οι πράξεις, ενέργειες και οι δηλώσεις του υφυπουργού, υποτιμούν την νοημοσύνη μας και ΔΕΝ τιμούν την κυβέρνησή σας. Καταδικάζουμε ενέργειες-δηλώσεις του κάθε Κουίκ, που προωθούν την διάσπαση της Ομογένειας. Επίσης, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε την Ομογένεια και να την ενημερώνουμε, γιά κακόβουλες ενέργειες ασοβάρευτων Ελλήνων πολιτικών.
 Και ο κ. Κουίκ, είναι ανεπιθύμητος... Nα εμφανίζεται ως διασπαστής της φθίνουσας οργανωμένης Ομογένειας ΗΠΑ και ο υφυπουργός σας, σε Επιτροπή της Βουλής, λέγοντας συνειδητά ψέματα γιά εξυπηρέτηση συμφερόντων, μας θίγει... Με παραμύθια φαντασιόπληκτων, που υιοθετεί ανεύθυνα ο κάθε υφυπουργός σας, ''προβοκατόρικα παραμύθια'' που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αποβλέπουν στην διάσπαση της Ομογένειας, ''δεν γίνεται δουλειά'', ούτε δυναμώνουν οι σχέσεις Ελλάδας-Ομογένειας. Απεναντίας, θίγονται»... (Το κείμενο της επιστολής)

Σημ.: Στην ομιλία του στην Επιτροπή της Βουλής, ο Τ. Κουίκ, ενώ αναφέρει τις 3 σημαντικές εκδηλώσεις στις ΗΠΑ (2016), προσπαθώντας έμμεσα να πάρει ''εύσημα'', αποφεύγει να πει ΠΟΙΑ Οργάνωση τις έκανε (HANC) και τον έφερε στις ΗΠΑ, με δικά της έξοδα, γιά να μην επιβαρυνθεί η Ελλάδα. Αλλά, ''στηρίζει'' τον διασπαστή της Ομογένειας Π. Γαλάτουλα, που δημόσια καλεί Οργανώσεις να ''σαμποτάρουν'' το HANC, αν και η Ομοσπονδία του είναι μέλος του HANC!!!. (Δηλαδή, θα ήταν ορθό να ζητηθεί από συλλόγους Νέας Υόρκης, μέλη της αμαρτωλής Ομοσπονδίας, να την σαμποτάρουν, δημιουργώντας άλλη Ομοσπονδία;;;)

Να ποιόν ''στηρίζει'' ο γραφικός υφυπουργός Τ. Κουίκ: Αυτόν που έκανε αγωγή στο ελληνικό κράτος!
Θυμίζουμε στον υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, ότι ο διασπαστής της Ομογένειας Π. Γαλάτουλας, τον οποίον πρόβαλε στην Επιτροπή της Βουλής, ονομαστικά, υποστηρίζοντας έτσι έμμεσα αλλά ξεκάθαρα, διάσπαση της Ομογένειας, έχει κάνει αγωγή κατά του ελληνικού κράτους, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, ως πρόεδρός της...
 Ζητά και αποζημίωση 6.000 ευρώ(!!!), επειδή δεν έχει δοθεί ''δικαίωμα ψήφου στους απόδημους''. Nα τον χαίρονται, τον υφυπουργό, η κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών. Τους αξίζει και τους ''τιμά''.
Σημ.: Τον υπερφιλόδοξο διασπαστή της Ομογένειας, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, που φαντασιώνεται τον εαυτόν του ως ''ηγέτη της Ομογένειας ΗΠΑ'' (άσχετα αν τον έχουν απομονώσει όλοι), προβάλει και ο αστείος πρόεδρος της Επιτροπής Απόδημων της Βουλής Αλ. Τριανταφυλλίδης, ως αντάλλαγμα γιά την πρόσκληση στην παρέλαση, γιά 25η Μαρτίου, στην Νέα Υόρκη.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου