Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

kalami.net/USA: To ''ΥΠ.ΕΞ. Travel'' είναι η πιστοποίηση ότι η ''οικονομικά ευημερούσα'' Ελλάδα πήγε ήδη στο...''διάστημα'' --- ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ και ΑΣΤΕΙΟΥ: ''Παγκόσμιο ρεκόρ'' ταξιδιών: Το 19ο ταξίδι του υφυπουργού Εξωτερικών Τ. Κουίκ (με ''συνεργάτες'') στο εξωτερικό, σε 8 μήνες θητείας

To ''ΥΠ.ΕΞ. Travel'' είναι η πιστοποίηση ότι η ''οικονομικά ευημερούσα'' Ελλάδα πήγε ήδη στο...''διάστημα''

''Παγκόσμιο ρεκόρ'' ταξιδιών: Το 19ο ταξίδι του υφυπουργού Εξωτερικών Τ. Κουίκ (με ''συνεργάτες'') στο εξωτερικό, σε 8 μήνες θητείας


Mετά το Λονδίνο (6-8 Ιουλίου 2017), Βιέννη (10-12 Ιουλίου), τώρα ταξίδι σε Κων/πολη και Τένεδο (25-27 Ιουλίου). Είναι το τέταρτο ταξίδι στην Τουρκία σε 8 μήνες και το δεύτερο στην Τένεδο. Θα ακολουθήσουν κι άλλα ταξίδια ανά την υφήλιο, με την έγκριση του ''πέρα βρέχει'' υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά. Πληρώνουν τα ''κορόϊδα''.
Ο Τ. Κουίκ ταξίδεψε σε Κων/πολη, Τένεδο, επειδή 26 Ιουλίου είναι η εορτή της ''Αγίας Παρασκευής της Οσιοπαρθενομάρτυρος'' (στην Τένεδο). Υποτίθεται ότι υπάρχει και υφυπουργός στο Εξωτερικών, ''αρμόδιος γιά θρησκευτικά θέματα'' (Αμανατίδης), αλλά ο ακράτητος ''τουρίστας'' Τέρενς, δεν μπορεί να χάσει τουριστικό ταξίδι στο εξωτερικό, με κρατικό χρήμα και ημερήσια αποζημίωση, φυσικά μαζί με ''συνεργάτες''.
Εκτιμούμε ότι ο θρησκευόμενος Τέρενς, που έχει μετατρέψει το γραφείο του σε... (βλέπε εδώ)

Ο πρόεδρος Τραμπ έκανε, τελικά, ένα καλό στις ΗΠΑ, παράδειγμα γιά μίμηση


Τελευταία, τα ΜΜΕ ΗΠΑ και ειδικά τα αξιόλογα προγράμματα στην τηλεόραση, άρχισαν να ασχολούνται με ένα θέμα σημαντικό, που το σύστημα δεν τολμούσε πριν να αγγίξει:
Την ''ψυχική υγεία'' αυτών που κατέχουν δημόσιες θέσεις και με τις αποφάσεις-πράξεις τους, καθορίζουν την ζωή των πολιτών και την μελλοντική πορεία των χωρών. Επιστήμονες στις ΗΠΑ, αναλύοντας τις συμπεριφορές και τον τρόπο διακυβέρνησης του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ, καταλήγουν σε συμπεράσματα, όχι ευχάριστα. Το γεγονός αυτό δημιουργεί ένα ερώτημα: Θα ήταν ή όχι χρήσιμο γιά μία χώρα, ειδικοί σε ζητήματα ψυχολογίας-ψυχικής υγείας, να εξετάζουν πριν όσους ζητούν την ψήφο των πολιτών; Αν κρίνουμε και με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, εξαιτίας πράξεων και δηλώσεων πολιτικών και κομμάτων, το συμπέρασμα είναι ότι η εξέταση επιβάλεται. Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα οι πολιτικοί έχουν ασυλία (στις ΗΠΑ, δεν έχουν). Αλλά το Σύνταγμα της Ελλάδας, δεν διευκρινίζει αν η ασυλία αυτή καλύπτει και το δικαίωμά τους να λένε ψέμματα και ''παλαβομάρες'', αρμοδιότητας ψυχίατρου.

Νέος ''Supreme President'' της AHEPA εκλέγηκε στο 95ο Συνέδριο (Ντίσνευ Γουόρλντ, Ορλάντο Φλόριδα) ο Carl Hollister, από την πόλη Mason, του Ohio... Ο υπουργός 'Αμυνας Ελλάδας Π. Καμμένος, τιμήθηκε με το βραβείο των ''υιών του Περικλή'' και...
Tο ''ΥΠΕΞ Travel'' είναι η πιστοποίηση ότι η ''οικονομικά ευημερούσα'' Ελλάδα πήγε ήδη στο...''διάστημα''


''Παγκόσμιο ρεκόρ'' ταξιδιών: Το 19ο ταξίδι του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ (με ''συνεργάτες'') στο εξωτερικό, σε 8 μήνες θητείαςMετά το Λονδίνο (6-8 Ιουλίου 2017), Βιέννη (10-12 Ιουλίου), ένα ακόμα ταξίδι σε Κων/πολη και Τένεδο (25-27 Ιουλίου). Είναι το 4ο ταξίδι στην Τουρκία σε 8 μήνες. Θα ακολουθήσουν κι άλλα ταξίδια ανά την υφήλιο, με την έγκριση του υπουργού Ν. Κοτζιά. Πληρώνουν τα ''κορόϊδα''.

Ο Ελληνοαμερικάνος Ρέϊνς Πρίμπους αποχωρεί από την θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, με απόφαση του πρόεδρου Τραμπ. Στην θέση του, ο απόστρατος στρατηγός Τζον Κέλι, ίσαμε τώρα επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.
Και σε ανώτερα: Τι είναι η ''Νew York Times'' μπροστά στον ''Εθνικό Κήρυκα'' Αστόριας;
Στις αρχές του χρόνου η ''ημερήσια γεροντοκόρη'' (102 χρονών) Αστόριας Νέας Υόρκης ''παραπονιόταν'' επειδή η Αρχιεπισκοπή, ενώ έχει καθιερώσει ''Κυριακή της ΑΗΕΡΑ'' γιά να τιμάται η Οργάνωση ανά τις εκκλησίες, δεν καθιέρωσε ακόμα και ''Κυριακή Εθνικού Κήρυκα'', αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα, ''τρία είναι τα Ιδρύματα της Ομογένειας'', δηλ., ''Αρχιεπισκοπή, ΑΗΕΡΑ και Εθνικός Κήρυκας''. Πρόσφατα, μας ενημέρωσε ότι η εφημερίδα είναι ''το ευαγγέλιο της Ομογένειας''. Τώρα (26 Ιουλίου '17, με τις μεγάλες ζέστες) μας πληροφορεί «ο ''ΕΚ'' είναι για τους ομογενείς, ό,τι και οι ''NYT'' για τους Αμερικανούς». Μιλάμε γιά μεγαλεία, που ξεπερνούν τα όρια της μικρής μας ανθρώπινης λογικής και μας ζαλίζουν. Ευχόμαστε στον εκδότη της εφημερίδας Αντώνη Διαματάρη ''και σε ανώτερα'' και να γίνει η επιθυμία του (που την εκφράζει ιδιωτικά), πραγματικότητα, δηλ. να τον δούμε και ''πρόεδρο της Δημοκρατίας'' στην Ελλάδα, γιά να ''δοξαστεί'' και η Ομογένεια ΗΠΑ.


Μέλη της...''θρυλικής'' Πα.Δ.Ε.Ε. (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού), θα εμφανιστούν πάλι σε Επιτροπές της Βουλής, σε μία ''φιέστα'' με χρήματα φορολογούμενων, χωρίς πρακτική αξία και αποτελέσματα. Το ελληνικό δημόσιο πληρώνει γιά τα συχνά ταξίδια των ''κοινοβουλευτικών Ομογενών'' από άλλες χώρες (στην μεγάλη πλειοψηφία τους πολιτειακοί -περιφερειακοί- βουλευτές, όχι ομοσπονδιακοί) και τις εμφανίσεις τους σε Επιτροπές της Βουλής, αλλά το ερώτημα είναι, ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ όλοι αυτοί στην Ελλάδα, στην Ομογένεια;Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ελληνικής καταγωγής ομοσπονδιακοί βουλευτές (Κογκρέσσο ΗΠΑ, Ουάσιγκτον), ΔΕΝ συμμετέχουν στην ΠαΔΕΕ, επειδή γνωρίζουν πως πρόκειται γιά ''ανέκδοτο'', που χρησιμοποιείται γιά εξαπάτηση αφελών μόνο εντός Ελλάδας... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ και ΑΣΤΕΙΟΥ: Σχολιάζοντας τα ΚΑΛΑ, τα ΚΑΚΑ και τα AΣXHMA''Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι Ομογενείς ΗΠΑ''Το ''εκκλησιαστικό ζήτημα'' με τον ''πόλεμο'' Βαρθολομαίου-Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ:  'Ηταν ή δεν ήταν στην συνεδρίαση της ''ιεράς επαρχιακής συνόδου'' στην Νέα Υόρκη και το ''άγιο πνεύμα'';
Aδιάφορη η Ομογένεια ΗΠΑ γιά τα ''εκκλησιαστικά ξεκατινιάσματα'' Βαρθολομαίου-Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ
... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)


H ψήφος στους απόδημους 'Ελληνες, ο ''μαυρογιαλούρος'' υφυπουργός Tέρενς Koυίκ και το...Σύνταγμα
Τους τελευταίους 8 (οκτώ) μήνες, στα 18 (δεκα-οκτώ) ταξίδια του στο εξωτερικό ''γιά να γνωρίσει την Ομογένεια'', ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, υποτίθεται ''αρμόδιος γιά τον απόδημο Ελληνισμό'', έκανε πολλές δηλώσεις και εξαγγελίες, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε... ''κάφρους'', βάζοντας...''όρους'' γιά την ψήφο στους Απόδημους 'Ελληνες. Φυσικά το Σύνταγμα δεν βάζει όρους, αλλά φαίνεται ότι ο υφυπουργός, που ομιλεί χωρίς να σκέπτεται, είναι ''υπεράνω και του Συντάγματος''... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)


Yπουργείο Εξωτερικών: 'Εκλεψαν το σχέδιο νόμου γιά επανασύσταση του ''Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), τι δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών... (Διαβάστε)'Αλλο ένα έργο του ''Ιδρύματος Ελληνισμού Αμερικής'', μετά τον ανδριάντα του Dr. Pap (Παπανικολάου) στο Πανεπιστήμιο Μαϊάμι:
Ανδριάντας του ήρωα-συνδικαλιστή Ηλία Σπαντιδάκη (Louis Tikas, 1886-1914, καταγωγή Ρέθυμνο) στο Κολοράντο, ΗΠΑ. Τα αποκαλυπτήρια προγραμματίζονται γιά 24 Ιουνίου 2018. (Η επιστολή αποδοχής)

Το επόμενο έργο, μετά τον ανδριάντα του Τίκα στο Κολοράντο: Ανδριάντας του 'Ελληνα ''Μιχαήλ 'Αγγελου'', του δημιουργού της μοναδικής Ροτόντα του Καπιτώλιου στην Ουάσιγκτον, του Κων/νου Μπρουμίδη, στην πόλη Αλεξάνδρεια, στα σύνορα με την πρωτεύουσα ΗΠΑ, Ουάσιγκτον.
Θα το ζήσουμε και αυτό;Δύο...''επαναστάσεις'' θα εορτάσει σε ένα Σαββατοκύριακο (21-22 Απριλίου) η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης;
Τo ''μαγαζάκι'' της Αρχιεπισκοπής μας (της ''Αμερικής'', αλλά ουσιαστικά Νέας Υόρκης), η περίφημη σκανδαλιάρα Ομοσπονδία του ελληνικού ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης, που διοργανώνει την παρέλαση γιά 25 Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο Μανχάτταν, ετοιμάζεται να κάνει το ''θαύμα'' της. Δεν θα κάνει την παρέλαση γιά την εθνική μας επέτειο, Κυριακή 25 Μαρτίου 2018. Θα την κάνει την Κυριακή 22 Απριλίου, από ότι λέγεται κι έτσι την παραμονή, με τις λοιπές εκδηλώσεις, θα ''εορτάσει'' και την... ''επανάσταση'', της ''εθνοσωτήριου 21ης Απριλίου '67''... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)
''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'': Mία ιστορική Οργάνωση της Ομογένειας ΗΠΑ καταστράφηκε την τελευταία 7ετία, από ανίκανους-τυχοδιώκτες
'Ασχετοι με Ομογένεια και Οργανώσεις, που ''δεν ξέρουν τι τους γίνεται'', με μηδενικό έργο, περιφέρουν ένα ''πτώμα'' γιά χρόνια, χωρίς ντροπή και αξιοπρέπεια, αρνούμενοι να ''πάνε σπίτι'' τους. 'Εφυγαν όλες οι Οργανώσεις-μέλη, ούτε συνεδρίαση το Συμβούλιο μπορεί να κάνει, επειδή αδιαφορούν τα μέλη του. Κατάντησε μία νεκρή Οργάνωση ολίγων πρώην προέδρων, χωρίς συμμετοχή ενεργών Οργανώσεων... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)
Νέα Υόρκη: Αντετοκούνμπο, ο ''ελληνικός ραδιοσταθμός'', οι χορηγίες του διαπλεκόμενου ΕΟΤ, Κουντουρά-Πατούλης και οι λοιποί γραφικοί (νεο)ελληνο-freak(s)... (Διαβάστε)


Φωτογραφίες από την εκδήλωση-τελετή....    H επιστολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
Τιμή στον Dr. PAP: Ο ανδριάντας του μεγάλου ιατρού-ερευνητή, στο πανεπιστήμιο Μαϊάμι


'Οταν οι διαπλεκόμενοι Ελλάδας συμπορεύονται με τους ''ελλαδέμπορες'' της Ομογένειας ΗΠΑ''Διαφήμιση'' του ελληνικού τουρισμού στους...'Ελληνες Νέας Υόρκης... (Διαβάστε)
Επιδημία χορηγιών από τον αμαρτωλό ΕΟΤ σε ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία, εξαιτίας... ''φιλοπατρίας'' ζητούν και λαμβάνουν χορηγίες από την χρεοκοπημένη Ελλάδα, γιά να την...''προβάλουν τουριστικά'' στους... Ελληνοαμερικανούς Ομογενείς Αστόριας και περιχώρων.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου