Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Προκαλεί οργή η επανεμφάνιση του πρωθυπουργού- Ψεύτη-!! τουρίστα: «Δεν_είναι μεγάλη η καταστροφή από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική» - Δείτε το σε 3 Βίντεο

Δείτε φώτο από http://www.triklopodia.gr/emfanistike-tsipras-paei-elikoptero-pano-kammena/

Με την εικόνα που είχε από ψηλά, αλλά και τον πρώτο απολογισμό, ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι η καταστροφή από την φωτιά στην Ανατολική Αττική, δεν είναι μεγάλη. Μήπως δεν ήταν καν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες; Προκαλούν μόνο οργή οι δηλώσεις του καθώς και η επίθεση φιλίας προς το Πυροσβεστικό Σώμα.


Έπρεπε να περάσουν τέσσερις ολόκληρες ημέρες, για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Αττικής κι αντί να σκύψουν με σεβασμό και ταπεινότητα πάνω από το δράμα των ανθρώπων, που έχασαν το βιός τους, προκαλούν με δηλώσεις!



«Περιορισμένη» είπε πως είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας η καταστροφή στην Ανατολική Αττική από την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε Κάλαμο, Βαρνάβα και Καπανδρίτι επί τέσσερις ημέρες, καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα καταπράσινου δάσους και προκαλώντας ζημιές σε δεκάδες κατοικίες.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο πρώτος απολογισμός δείχνει ότι καταστράφηκαν 15.000 στρέμματα συγκρίνοντας μάλιστα την καταστροφή με εκείνη του 2009, όπου, όπως ανέφερε, είχε καταστραφεί 150.000 στρέμματα.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε μετά από τέσσερις ημέρες που δεν τον είχε δει κανείς και πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις καμένες εκτάσεις το πρωί της Τετάρτης.

Αφού ευχαρίστησε τους πυροσβέστες και δήλωσε επανειλημμένως ευγνώμων για την προσπάθειά τους, ανακοίνωσε πως «αποφύγαμε τα χειρότερα» και πως «η εικόνα αυτή την ώρα είναι μιας απόλυτα...
ελεγχόμενης κατάστασης».

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με πυροσβέστες και άκουσε από τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, που ήταν στα μέτωπα της φωτιάς αδιαλείπτως όλο αυτό το διάστημα, πως το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου η κατάσταση ήταν απελπιστική, όμως με ολονύκτια υπερπροσπάθεια οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να ανακόψουν την πορεία της και να την περιορίσουν.

«Το επίτευγμα είναι πολύ μεγάλο», είπε ο πρωθυπουργός, που πρόσθεσε πως το σημαντικό είναι πως έγιναν όλα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Ειδικά όσον αφορά στην εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων, είπε:

«Αυτό ήταν το πιο συγκινητικό, μου είπε ο αρχηγός ότι πήρατε τα παιδάκια στα χέρια, η μία κατασκήνωση κινδύνεψε πραγματικά».

Ο κύριος Τσίπρας μέσω του ασυρμάτου ενός πυροσβεστικού οχήματος απευθύνθηκε σε όλους τους πυροσβέστες και εξέφρασε «αμέριστη συμπαράσταση και την απέραντη ευγνωμοσύνη, για λογαριασμό ολόκληρου του λαού για την σκληρή προσπάθεια που καταβάλατε», όπως είπε.

Εδώ και τέσσερις ημέρες είστε ασταμάτητα εδώ αλλά καταφέρατε να περιορίσετε την καταστροφή, σας ευχαριστούμε θερμά, είπε ακόμα ο κύριος Τσίπρας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ζήτησε «να είμαστε σε εγρήγορση γιατί τα μελτέμια κρατούν όλο το μήνα και να έχουμε το νου μας για τις αναζωπυρώσεις».

Προφανώς θέλει να συνεχίσει τον τουρισμό του ανενόχλητος…

http://sklantzithres.blogspot.gr/2017/08/blog-post_67.html?m=1

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.