Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κατεβάστε 29 δωρεάν λεξικά για διάφορες χρήσεις - κάνοντας κλικ στους τίτλους της παρακάτω λίστας με τα βιβλία, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του OpenBook για να τα κατεβάσετε ελεύθερα:

Κατεβάστε 29 δωρεάν λεξικά για διάφορες χρήσεις

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018


Στην ανοικτή βιβλιοθήκη openbook, που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο, μπορείς να βρείς 29 διαφορετικά λεξικά για πολλές χρήσεις και επαγγέλματα και να τα κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στον υπολογιστή ή τη συσκευή του κινητού σου σε μορφή PDF. Για να μην χάνουμε χρόνο, κάνοντας κλικ στους τίτλους της παρακάτω λίστας με τα βιβλία, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του OpenBook για να τα κατεβάσετε ελεύθερα:



Ενδιαφέρον υπάρχει και στα δωρεάν λεξικά/μεταφραστικά λογισμικά που έχουμε συγκεντρώσει στην ανάλογη κατηγορία μας. Δείτε τα κάνοντας κλικ εδώ.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.