Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Πανικός στην ευρωπαϊκή "αριστερά" & δεξιά μπροστά στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης στην Ιταλία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Das ist ein Spiel mit dem Feuer"... δηλαδή: "Παίζετε με τη φωτιά"!
Οι επιθέσεις κι οι απειλές του υπερεθνικού κεφαλαίου μέσω των "αριστερών" και δεξιών ευρωκρατών εναντίον της λαϊκής ψήφου στην Ιταλία ξεπερνούν τον ναζισμό!
Μετά τη χυδαία επίθεση της Γαλλίας, σήμερα ο Manfred Weber, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ΕΛΚ, απειλεί τη λαϊκή ψήφο, τη θέληση του ιταλικού λαού για το σχηματισμό πλειοψηφικής κυβέρνησης Κινήματος 5 αστέρων και Λίγκας του Matteo Salvini:
«Η Ιταλία είναι βαριά χρεωμένη. Άφρονες πράξεις ή πράξεις λαίκισμού θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέα κρίση στο ευρώ... Να παραμείνετε στα όρια της λογικής».
Για την ιστορίασ να θυμίσουμε πως αυτός ο κύριος Weber "λατρεύει" και τη δική μας μας πατρίδα και επεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις χωρών της Ευρώπης, κάτι σαν επάγγελμα να δίνει εντολές εκπροσωπώντας το 4ο Ράιχ.
Μόλις πριν λίγο καιρό (25 Γενάρη 2018) τάχθηκε στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα για τη διπλή ονομασία των Σκοπίων, με τον προσδιορισμό "Μακεδονία" και μάλιστα επιτέθηκε προσωπικά στον Πάνο Καμμένο, καλώντας τον Τσίπρα να τον βάλει σε τάξη:

Ο πρωθυπουργός @atsipras πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στο θέμα του ονόματος της πΓΔΜ και να βάλει τάξη στον κυβερνητικό του συνασπισμό. Ο εταίρος του στην κυβέρνηση, κ. Καμμένος έχει ήδη απορρίψει όλες τις πιθανές λύσεις.
Matteo Salvini: "Πρώτα οι Ιταλοί"
Πληρωμένη η απάντηση του ηγέτη της Λίγκας Matteo Salvini:
«Μετά τους Γάλλους, σήμερα ήρθε η σειρά των γερμανικών απειλών: “Παίζετε με τη φωτιά γιατί η Ιταλία είναι βαριά χρεωμένη” λέει ο Manfred Weber, αρχηγός του Λαϊκού κόμματος της Ευρώπης...
Αυτός ν' ασχοληθεί με τη Γερμανία, το καλό του λαού της Ιταλίας το αναλαμβάνουμε εμείς!».
Στο ίδιο μήκος κύματος η χθεσινή απάντηση του Salvini στις απειλές των Γάλλων υπουργών:

«Οι Γάλλοι υπουργοί ας ασχοληθούν με τη Γαλλία κι ας μην έρχονται να σπάνε τα δικά μας μπαλάκια. Για την  Iταλία θ' ασχοληθούμε εμείς!».

Σκληρή κι η απάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος 5 αστέρων στο Ευρωκοινοβούλιο:
«Ο επικεφαλής του ΕΛΚ Manfred Weber έχασε μια ευκαιρία να σιωπήσει. Παίζει με τη φωτιά όποιος δεν σέβεται τη δημοκρατία κι όποιος θέλει να ποδοπατήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 4 Μάρτη, προσπαθώντας να επιβάλλει μια ακόμη κυβέρνηση τεχνοκρατών. Το Κίνημα 5 αστέρων είναι μια ευκαιρία αλλαγής για μια Ευρώπη που απογοήτευσε τους πολίτες με τις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας κι εγωιστική διαχείριση του μεταναστευτικού».
Ο ηγέτης της Λίγκας Matteo Salvini δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του Αβραμόπουλου, που ανησυχεί για τις μπίζνες με το μεταναστευτικό και δήλωσε πως "εύχεται η νέα ιταλική κυβέρνηση να μην αλλάξει πολιτική στο μεταναστευτικό"... κι εκθείασε τις ΜΚΟ και την ιταλική κυβέρνηση για "τις διασώσεις που συντονίζει η Ιταλία στη θάλασσα".
Η πληρωμένη απάντηση Salvini για τις επιθέσεις κι από μη εκλεγμένους:
«“Ελπίζουμε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη γραμμή της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ιταλία". Είπε ο ευρωπαίος επίτροπος Αβραμόπουλος.
Μια ακόμη επέμβαση των μη εκλεγμένων. Υποδοχή και φιλοξενία πάρα πολύ μεγάλη. Τώρα ήρθε η ώρα της νομιμότητας, της ασφάλειας και των απελάσεων!».
Και οι μπίζνες, οι ΜΚΟ του Σόρος, της εκκλησίας, των επιτήδειων, οι "κοινωνικές καταλήψεις-καταπατήσεις", οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", το άφθονο χρήμα Σόρος κι Ευρωπαίων φορολογούμενων πολιτών για να κτυπήσουν εργασιακές σχέσεις, μεροκάματα και να "αντιμετωπιστεί το δημογραφικό με παράνομους μετανάστες" πάνε περίπατο;
Κλάμα τα αφεντικά του κ. Αβραμόπουλου...
Και το κλάμα μαζί με οδυρμούς μεγαλύτερο σήμερα στην Ιταλία.
Σήμερα στις περιφερειακές εκλογές στη Val d' Aosta, η "αριστερά" (Renzi, πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας) κατόρθωσε να συγκεντρώσει το τεράστιο ποσοστό του 5% και ο Μπερλουσκόνι, η παραδοσιακή δεξιά του Manfred Weber, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ΕΛΚ, μπόρεσε να λάβει 3%... Γράφεται ιστορία... εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, της Βουλής στη Val d' Aosta, η "αριστερά" κι η δεξιά.
Μην αναζητάτε το σχήμα "Εξουσία στο Λαό" (κάτι σαν συνένωση ΛαΕ, ανταρσυα, κοινωνικές καταλήψεις, δικαιωματικούς, γκέι, λεσβίες, χωρίς σύνορα, αντιεθνικιστές, αντιρατσιστές και σια, με την στήριξη του Γάλλου Μελανσό), είπαμε... τους εξαφάνισε ο ιταλικός λαός ("Εξουσία στο λαό" (Potere al Popolo) δεν ξεπέρασε το 1%, οι ακροδεξιοί νεοφασίστες CasaPound 1,2%, εκλογές 4 Μάρτη 2018, βλ. Ιταλικές εκλογές: "Λαϊκιστές" - Τραπεζιστές 1 - 0)
Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις που όμως δεν απασχολούν το εγχώριο πολιτικό σύστημα που έχει συνολικά ταχθεί με τη Γερμανική Ευρώπη και το θεό ευρώ!
* Να ευχαριστήσουμε τη Γεωργια Γκαρδαλινου: "Ν' αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια; Σήμερα νέα κυβέρνηση στην Ιταλία, κανείς δεν μιλάει"... όαση στη νεκρική σιωπή εγχώριων ΜΜΕ, δημοσιογράφων κι αναλυτών, για τη διορατικότητά της, τις σκέψεις της και τον εντοπισμό της πραγματικής πληροφορίας και χρήσιμο εγχειρίδιο για όποιον αναζητεί την επαναστατική αλήθεια.



=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.