Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Ο Ιταλικός σεισμός συγκλονίζει την ΕΕ… εκτός από την Ελλάδα

Σχετικό: Επιχειρούν αμερικάνικο πραξικόπημα στην Ιταλία με τη στήριξη της ευρωπαϊκής αριστεράς & δεξιάς!

  1. Η συντριπτική νίκη των δύο κομμάτων για την Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία στην Ιταλία και η καταβαράθρωση των κομμάτων υπέρ της ΕΕ (Ρέντσι κλπ) αποτελεί το αποκορύφωμα στο τσουνάμι ενάντια στην ευρωπαϊκή ελίτ (η οποία είναι παρακλάδι της Υπερεθνικής Ελίτ– Υ/Ε), που ξεκίνησε με το Brexit και συνεχίστηκε είτε με τη νίκη αντίστοιχων κινημάτων στην Αυστρία και αλλού, είτε  με  πολύ μεγάλα ποσοστά για τα κόμματα κυριαρχίας (που η άθλια προπαγάνδα βαφτίζει «λαϊκιστικά», «ακροδεξιά», αν όχι και…»φασιστικά»!) στη Γαλλία, στη Γερμανία κλπ.
  2. Όμως δεδομένου ότι η Βρετανία είχε πάντα διατηρήσει σχετική οικονομική ανεξαρτησία από την ΕΕ, η έξοδός της (την οποία πολεμούν λυσσαλέα οι ευρωπαϊκές ελίτ αλλά και η ελίτ μέσα στη Βρετανία) δεν φέρνει παρόμοιο πανικό με την τυχόν σύγκρουση στην Ιταλία. Η έξοδος της Βρετανίας δεν θα φέρει την διάλυση της ΕΕ, ούτε και της Ευρωζώνης, της οποίας μάλιστα δεν ήταν ποτέ μέλος, ενώ η σύγκρουση της Ιταλίας θέτει σε άμεσο κίνδυνο τόσο την ΕΕ όσο και την ΟΝΕ. ...
  3. Η σύγκρουση αυτή είναι αναπόφευκτη εφόσον κανένα από τα δύο κόμματα της συμμαχίας (Λέγκα του Βορρά και Κίνημα 5 Αστέρων), δεν πρόκειται να υποχωρήσει (εκτός εάν θέλει να εξευτελιστεί όπως ο Ρέντσι στις επόμενες εκλογές ) στα βασικά σημεία του κοινού προγράμματος που συμφώνησαν, δηλαδή τη δημιουργία δημοσιονομικού ελλείμματος ώστε να τονωθούν τα εισοδήματα μέσω της μείωσης της φορολογίας, αλλά και της αύξησης των δημοσίων δαπανών για μισθούς κλπ που ήταν βασικό αίτημα του Ιταλικού λαού. Βέβαια, ο Ιταλικός λαός δεν πιστεύει στο «σφάξε μ’ αγά μου ν’ αγιάσω», που φαίνεται ότι πιστεύει ο Ελληνικός λαός και δεν αναδεικνύει παρόμοιες νέες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα με αντίστοιχα αιτήματα, παρόλο που υπέφερε πολλά περισσότερα από τον Ιταλικό!
  4. Όμως ακόμα περισσότερο πιθανή είναι η σύγκρουση λόγω του θέματος της παράνομης μετανάστευσης που δημιούργησαν οι ευρωπαϊκές ελίτ επειδή αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα στη Γερμανία, έλλειψη φθηνών εργατικών χεριών, μετατρέποντας έτσι την Ελλάδα και την Ιταλία στους  ηλίθιους του χωριού που θα κρατούσαν όσους μετανάστες δεν θα ήθελαν οι βόρειοι «εταίροι» τους. Το αποτέλεσμα είναι η Ιταλία να έχει πάνω από μισό εκατομμύριο παράνομους μετανάστες και η Ελλάδα 70 με 100 χιλιάδες, αν και οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα κρύβουν (ή δεν μπορούν να ελέγξουν) τους πραγματικούς αριθμούς. Ωστόσο, οι μεν Ιταλοί θα διώξουν σύντομα τους παράνομους μετανάστες όπως δεσμεύτηκαν ρητά τα δύο κόμματα, ενώ οι Έλληνες με τη μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη,  με ρεκόρ αύξησης της φτώχειας  και ενώ μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στον ευρωπαϊκό βορρά τα τελευταία 10 χρόνια, καλούνται να παίξουν το ρόλο του «καλού σαμαρείτη» (δηλαδή του χρήσιμου ηλιθίου), όπως τον προτρέπουν καθημερινά τα άθλια ελληνικά κανάλια στα οποία βασιλεύει η ιδεολογία του Σόρος (δηλ. της Υ/Ε), ο οποίος σκάρωσε και νέο κόμμα για να την προβάλει (το νέο κόμμα Βαρουφάκη).
  5. Είναι φανερό λοιπόν ότι οι ευρωπαϊκές ελίτ είτε θ’ αναγκαστούν να κάνουν τα στραβά μάτια όταν η νέα κυβέρνηση στην Ιταλία θα παίρνει τα παραπάνω ριζικά μέτρα που δυναμιτίζουν την όλη οικονομική και πολιτική δομή της ΕΕ ή θα προσπαθήσουν (με βάση τον έλεγχο των αγορών και των Πολυεθνικών που έχουν στα χέρια τους), να γονατίσουν την Ιταλική κυβέρνηση και τον ίδιο τον Ιταλικό λαό για να δεχτεί τη δικτατορία τους. Όμως και στις δύο περιπτώσεις η συνοχή και η ίδια η ύπαρξη της ΕΕ θα τεθεί σε άμεσο κίνδυνο. Φοβόμαστε όμως ότι ο Ελληνικός λαός, ο οποίος συνεχίζει να στενάζει κάτω από τη Κατοχική μπότα της ΕΕ και των γκαουλάιτερ στη χώρα (δηλ. τα μνημονιακά κόμματα και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ)  «θα σβήσει τελευταίος τα φώτα» στην ΕΕ, αφού ακόμα δεν έχει εξεγερθεί για τη μεγαλύτερη καταστροφή στην Ευρώπη που του έχουν επιβάλλει οι ξένες και ντόπιες ελίτ μετά το 2010, την στιγμή μάλιστα που όλοι οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί βράζουν ενάντια στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, παρά τις σχετικές κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις του ευρωβαρόμετρου που μαγειρεύουν οι απατεώνες των Βρυξελλών και τα τρωκτικά της ΕΕ…
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.