Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Διαταραχές ταυτότητας φύλου: νεώτερα δεδομένα ως προς τη διάγνωση και την αντιμετώπιση

Ομιλία της παιδοψυχιάτρου κ. Καλλιόπης Προκοπάκη σχετικά με τη διαταραχή ταυτότητας φύλου, στο πλαίσιο επιστημονικής εκδήλωσης της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».
 The dangers of a transgender ideology
Ένα 5λεπτο κατατοπιστικό βίντεο, με ενσωματωμένους αγγλικούς υποτίτλους, σχετικά με τον παραλογισμό και του κινδύνους των θεωριών περί σύγχυσης γένους και αλλαγής φύλου. Από την Dr Michelle Cretella, πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.
 Three Facts Those Promoting Transgenderism Ignore...

Βίντεο που σε τρία λεπτά καταρρίπτει με απλά επιχειρήματα τον ισχυρισμό περί βιολογικού υποβάθρου των τρανς και εκθέτει το πόσο επικίνδυνες είναι οι μέθοδοι που προτείνει το κίνημά τους για την αντιμετώπιση της της δυσφορίας (διαταραχής ταυτότητας) φύλου.
 Gender Dysphoria in Children: Understanding the Science and Medicine
Εκδήλωση του Heritage foundation σχετικά με τη δυσφορία γένους με ομιλητές τους Paul Hruz, αναπληρωτή καθηγητής παιδιατρικής, ενδοκρινολογίας, κυτταρικής βιολογίας και φυσιολογίας στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, Allan Josephson, καθηγητή και επικεφαλής τμήματος παιδιατρικής και εφηβικής ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Louisville και Michelle Cretella, πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.
 https://profamilynews.wordpress.com/video/
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.