Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ζωντανά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα - Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής


Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Βίντεο - Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις εξελίξεις από την Τηλεόραση της Ζούγκλας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη συμφωνία Αθηνών - Σκοπίων για το ονοματολογικό, πραγματοποιείται στο Σύνταγμα από την συντονιστική επιτροπή των συλλαλητηρίων και παμμακεδονικών ενώσεων.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης, αμφισβητώντας την πολιτική νομιμοποίηση του πρωθυπουργού να υπογράψει τη συμφωνία Αθηνών - Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ. 

Δείτε στιγμιότυπα από τη διαδήλωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πλατεία Συντάγματος:













Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο όταν οι συγκεντρωμένοι λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι κινήθηκαν προς το περιστύλιο της Βουλής και εκεί εμφανίστηκαν άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι τους εμπόδισαν να προχωρήσουν.


















Ο εκπρόσωπος του συντονιστικού των συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό, Μιχάλης Πατσίκας, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου έξω από τη Βουλή ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.
Το «ραντεβού» ανανεώνεται και για αύριο, στις 19.00 στην πλατεία Συντάγματος.


http://www.zougla.gr/greece/article/zontana-to-silalitirio-sto-kentro-tis-a8inas

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.