Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση Μoμφής κατά της κυβέρνησης (LIVE)

Δείτε απευθείας τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό.


Σχετικό: Η Χρυσή Αυγή διαγράφει τον Μπαρμπαρούση

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στην αίθουσα της ολομέλειας. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης κάλεσε τον στρατό να συλλάβει τον Πρωθυπουργό, χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ξανά στην Κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης ζήτησε τα «κεφάλια» Καμμένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας με αποτέλεσμα στην αίθουσα να ακολουθήσει πανδαιμόνιο.

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΧΑ σημείωσε:
«καλούμε την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να τιμήσει τον όρκο της και να συλλάβει τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Παυλόπουλο προκειμένου να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».


«Να αποβληθούν οι βουλευτές της Χ.Α.»

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος ανέφερε «Έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα». «Πρόκειται για σχεδιασμένη κλιμάκωση με στόχο βίαια επεισόδια και διχασμό» πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, προανείγγηλε μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής μιλώντας για αποβολή των βουλευτών της μέχρι να ολοκληρωθεί η συζήτηση.

Καταδικάζουμε τα όσα ακούστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο, ξεπερνούν κάθε φαντασία, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο κανονισμός της Βουλής, τόνισε εκ μέρους της ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης.

http://www.zougla.gr/politiki/article/proklisi-megatonon-i-xrisi-avgi-kali-ton-strato-na-provi-se-praksikopima

========================================================================

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για δήλωση Μπαρμπαρούση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για την δήλωση Μπαρμπαρούση:

"Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;"



Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ουσιαστικά κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα.
Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Η αναφορά του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνονται από τα έδρανα.
Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνέχισε λέγοντας προκλητικά σε όσους αντέδρασαν: «Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».Όπως τόνισε: «Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σταθούν στο ύψος τους και να συλλάβουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο».
Ο βουλευτής αποχώρησε από την αίθουσα όπως και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.
Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε συγκεκριμένα πως «οι μάσκες έπεσαν», καθώς τη δήλωση Μπαρμπαρούση χειροκρότησαν οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τα έδρανά τους.



=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.