Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Αν βγάλουν όπλο για να σε ληστέψουν κάνε οτι κοιμάσαι...



του Μιχάλη Χαιρετάκη

Πρωτο θέμα στις ειδήσεις στη Γερμανία είναι η συμφωνία με την Ελλάδα για την επιστροφή 2000 μεταναστών-προσφύγων στην Ελλάδα.

Να θυμίσω εδώ οτι πριν απο λίγες ημέρες σε άλλο μου άρθρο είχα αποκαλύψει τα πενιχρά αποτελέσματα και το υψηλότατο κόστος (που ξεπερνούσε κάποιες φορές τα 12.000 ευρώ ανα πρόσφυγα μετανάστη)  της επιστροφής παράτυπων μεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.

https://heretakis.gr/2018/07/grafio-taxidion-i-el-as/
και
http://www.freepen.gr/2018/07/blog-post_6312.html

Η ταυτοποίηση των μεταναστων-προσφύγων είναι ένα άλλο ανέκδοτο με το ονοματεπώνυμο, τη χώρα καταγωγής και την ημερομηνία γέννησης  να συμπληρώνονται με βάση όχι επίσημα έγγραφα αλλά την δήλωσή τους.

Τις περισσότερες φορές είναι τόσο αληθινά , όσο και τα δικά σας, αν δηλώνατε οτι είστε 17 χρονος Ελβετός ή Ελβετίδα που γεννήθηκε την 1/1 τη 2/2 την 3/3 ή κάποια άλλη ημερομηνία εύκολη να την απομνημονεύσετε.

Σταδιακά η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη παράτυπων μεταναστών απο αυτούς που δεν κρίνονται χρήσιμοι για εργασία σε κάποια άλλη χώρα της Ε.Ε.

Τι θα κάνουν όλοι αυτοί για να επιβιώσουν; Ο 30χρονος ανειδίκευτος, που δηλώνει 17 χρονος πρόσφυγας , σε μια χώρα που μαστίζεται απο την ανεργία;

Σε μια χώρα που η βαριά παραβατικότητα στην ουσία δεν τιμωρείται και οι όποιες ποινές σπανιότατα εφαρμόζονται; Το προφανές , θα στραφεί στην παρανομία, όπως δεκάδες χιλιάδες άλλοι παραβατικοί.

Η Ελλάδα του 2018 μαστίζεται απο την εγκληματικότητα που προκαλούν συμμορίες ντόπιες και εισαγόμενες, πλέον θεωρείται φυσιολογικό τα σπίτια να έχουν την όψη φυλακών με θωρακισμένες πόρτες και χοντρά κάγκελα στα παράθυρα.

Συμμορίες πολυμελείς "εξαρθρώνονται" καθημερινά με τα περισσότερα μέλη τους απλά να ταυτοποιούνται στα αστυνομικά τμήματα και στη συνέχεια να αφήνονται ελεύθεροι για να σχηματίσουν στη συνέχεια άλλες συμμορίες στους ίδιους χώρους με ανάλογες δράσεις.

Η δήλωση-ανέκδοτο "οτι υπάρχουν περιοχές όπου παρατηρούνται κενά στην αστυνόμευση" ήρθε να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα. Σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχει κενό στην αστυνόμευση, αν δεν έχεις την τύχη να έχεις γείτονα πολιτικό με προσωπική φρουρά, αν δεν μένεις πάνω ή δίπλα απο αστυνομικό τμήμα, ενώ  ντροπιαστικές ιστορίες κάνουν το γύρο του κόσμου

Ολόκληρες περιοχές έχουν παραδοθεί στον απόλυτο έλεγχο παραβατικών,ή είναι άβατα για την αστυνομια, όπως Μενίδι, Ανω Λιόσια, Ζεφύρι, Ασπρόπυργος, Εξάρχεια, Πεδίο ¨Αρεως, Λόφος Στρέφη, Φιλοπάππου, όμως η  δήλωση-διαπίστωση που καταντάει χιουμοριστική μιλάει για "κενά στην αστυνόμευση"Την διετία 2015-2016, την εποχή της θητείας του "μη επαγγελματία" πολιτικου , κατα δήλωσή του, συνελήφθησαν 414.704 άτομα και εξαρθρώθηκαν 681 εγκληματικές σπείρες και οργανώσεις, σύμφωνα με το επίσημο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.

http://www.freepen.gr/2017/03/blog-post_5978.html
 
Το ανέκδοτο της υπόθεσης; οι φυλακές έχουν χωρητικότητα μόνο 10.000 κρατουμένων, ενω ο σωφρονισμός τους είναι ένα άλλο πικρό ανέκδοτο.
 
Εχουμε ήδη περάσει το σταδιο του αποτυχημένου κράτους και βαδίζουμε ολοταχώς σε μια κοινωνία ζούγκλας, όπου η σημαντικότερη οδηγία για την προστασία του πολίτη είναι να κάνει τον κοιμισμένο.

ΥΓ.

Η σημαντική διαφορά της Ελλάδας απο άλλα κράτη που έχουν παραβατικότητα είναι η ελλιπής αστυνόμευση αλλά και η ατιμωρησία των ενόχων.

Οποιος διαφωνεί:

Ας μου πει άλλο κράτος πέρα απο αυτά που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση που για χρόνια ολόκληρα μετά τη δύση του ηλίου, τα αστυνομικά τμήματα μετατρέπονται σε οχυρά με κλειστούς τους παρακείμενους δρόμους.

Ας μου πει σε ποια χώρα τα δις ισόβια για κάποιον δολοφόνο μετατρέπονται στην ουσία σε 5 1/2 χρόνια φυλάκισης, σε ποια χώρα οι ίδιοι κακοποιοί συλλαμβάνονται εκατοντάδες φορές και αφήνονται ελεύθεροι γιατι οι φυλακές είναι υπερπλήρεις.

Ας μου πει μια χώρα που γίνονται 416 χιλιάδες συλληψεις για σοβαρά κακουργήματα σε μια διετία οπου οι φυλακές της έχουν 10.000 θέσεις μόνο, αναλογία Ελβετίας δηλαδή σε σχέση με τον πληθυσμό της!!!


===================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.