Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΑΘΩΟΙ ΕΝΟΧΟΙ: η επιστολή της Υπατίας γροθιά στο στομάχι όλων μας!


ΑΘΩΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
Είμαι 19 χρονών ... δεν είμαι παιδί μα ούτε και επιχειρηματίας με κουστούμι και γραβάτα. Και ναι δηλώνω ανοιχτά ότι πήγα στην διαδήλωση, διότι δεν είναι δυνατόν ένας αστυνομικός να σκοτώνει εν ψυχρώ ένα παιδί... Ναι παιδί! Πριν 4 χρόνια ήμουν δεκαπεντάχρονη και το ξέρω. Πριν 4 χρόνια είχα μόλις αρχίσει να μπαίνω στον κόσμο των μεγάλων... Δεν γράφω αυτήν την έκθεση για να περιαυτολογήσω αλλά για να υπερασπιστώ την γενιά μου που όλοι οι "μεγάλοι" αποκαλούν εγκληματική.
Από μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος όχι για να κουτσομπολεύω την προσωπική ζωή του καθενός αλλά επειδή ήθελα να βλέπω την αλήθεια πίσω από τα σερβιρισμένα γεγονότα. Το ότι ασχολούμαι η ίδια με την δημοσιογραφία δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να την κρίνω. Πήγα στην πορεία, ένιωσα τα δακρυγόνα, έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου. Επιτρέψτε μου να έχω άποψη γι' αυτά που είδα.
Υπάρχουν καταρχήν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που παρευρίσκονται στις διαδηλώσεις...
Ολόκληρη η επιστολή της Υπατίας, στους "Αδέσποτους"

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.