Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τον πολίτη, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου


Η χώρα δεν διαθέτει κυβέρνηση που να μπορεί να προστατεύσει τον πολίτη, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τα επεισόδια που ακολούθησαν τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή.


Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε κάθε πολίτη σε εκστρατεία ενάντια στη βία, λέγοντας ότι :

στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.


Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λαού, καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα προβλήματα, ενώ ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ ως αυριανή κυβέρνηση εγγυάται ένα κράτος δικαίου που θα προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών.

Παράλληλα, ανέφερε ότι όλοι συμμεριζόμαστε την οργή της νέας γενιάς για τη δολοφονία του 16χρονου, όμως πρόσθεσε πως δεν ταυτίζεται η νεολαία με αυτές τις εικόνες αγριότητας που «όλοι καταδικάζουμε».


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.