Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Ο ανασχηματισμός του 2009 : Το πρώτο γενικό συμπέρασμα είναι : Έφυγαν οι "Βατοπεδινοί" και ήρθαν οι "Εξεταστικοί !!!

Ο σημερινός ανασχηματισμός, ήταν σχετικά προβλέψιμος και σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενος. Κάποια πρωτοκλασάτα πρόσωπα, που κρατούν τις ομαδοποιημένες τάσεις παρέμειναν. Κάποια άλλα, απομακρύνθηκαν με τη στάμπα της προσωπικής τους αποτυχίας, (του βατοπεδινού αμαρτωλού που υπακούοντας στη "σεμνότητα και ταπεινότητα"), καταγεγραμμένη στο ιστορικό προσωπικό τους πολιτικό μητρώο, και οι οποίοι, δυστυχώς για αυτούς, μετεβλήθησαν από "ενάρετοι και πιστοί", σε "Ιούδες της παράταξης", φορτωμένοι όλα τα κρίματα, την ανικανότητα και την ατολμία του αρχηγού τους, αυτού δηλαδή που όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται το ρόλο του ως πρωθυπουργού, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της κατακρήμνισης ΟΧΙ μόνο της κυβέρνησης του αλλά και ολόκληρης της δεξιάς παράταξης.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή όσων τον υπηρέτησαν προσωπικά αλλά και πιστά, ξεπουλώντας τα όποια αποθέματα της δικής τους αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που διέθεταν, και για αυτό εισήλθαν είτε για πρώτη φορά, ως άφθαρτοι και αδοκίμαστοι, είτε ενώ είχαν αποτύχει αλλού, η δουλική τους οσφυοκαμψία δικαιώθηκε.


Τέλος η κατηγορία των έμπιστων και κολλητών οι οποίοι, έτσι και αλλιώς επιλέγουν την αλλαγή που αυτοί ως φίλοι προτείνουν και ικανοποιούνται.


Το πρώτο γενικό συμπέρασμα είναι : Έφυγαν οι "Βατοπεδινοί" και ήρθαν οι "Εξεταστικοί.


Υλικά φθαρμένα από ανακολουθία, ασυνέπεια και επικίνδυνη συνεπευθυνότητα ένοχης ανοχής. . .

και "μια από τα ίδια", αφού τελικά ο ίδιος ο ανεύθυνο/υπεύθυνος παραμένει . . . απροσχημάτιστα ανασχημάτιστος.


Αυτά προς το παρόν, ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" τους εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους,

για το καλό αυτής της ακυβέρνητης χώρας και στους ίδιους προσωπική δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση, καθώς επίσης να διδαχθούν από τα παθήματα που χρεώθηκαν οι απομακρυνθέντες προκάτοχοι τους. Το "ΔΕΝ ήξερα ή ο προηγούμενος τα έκανε έτσι και αλλιώς" ΔΕΝ περνάει . . . όλοι σας είστε συνυπεύθυνοι (και οι 151+1) διότι επί μία πενταετία υπήρξατε ψευδόμενοι και υποστηριχτές στο πανέξυπνο μονάρχη σας, αρχιτσοπάνο του Μαξίμου κ. στρατηγό Αναξιάδη του : "εγώ ΔΕΝ ξέρω τίποτα τα ήξερα όλα και τώρα τα μαθαίνω όλα από τις τηλεοράσεις".

"Εδώ και τώρα" ρωτήστε τους "παραλανηθένετες" και αποφασίστε, με την συνείδηση σας,

μέχρι ποιου σημείου ενδοτισμού και ξεφτίλας θα φτάσετε και εσείς για τις καρέκλες σας.


Ο λαός περιμένει στροφή στη πολιτική σας και ενδιαφέρον στην ασφάλεια του και την αυτονόητη καθημερινότητα του, στο ελάχιστον . . . τουλάχιστον.


Νάσος Ζαγγογιάννης


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.