Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

"Τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της Γάζας" : Η χρονοτριβή ένα έτος μετά ΔΕΝ είναι απλά ολιγωρία, αλλά εγκληματική αδιαφορία!!!

.
Τελικά μετά από ένα χρόνο συνεχών οχλήσεων οι «απαντήσεις» επιβεβαιώνουνε ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Τηλεμαραθώνιο για τα παιδιά της Γάζας ΔΕΝ έχουν φτάσει στο προορισμό τους.

Η πρώτη απάντηση:

"Απάντηση του Γιώργου Αναστόπουλου - Προς το Blog «Στοχασμός Πολιτική»


ακολουθεί η δεύτερη λιγότερο κατατοπιστική:

Σχετικό δημοσίευμα:
Μετά από επανειλημμένες αναρτήσεις των blogs, απάντησε η ΓΣΕΕ για τα χρήματα του Τηλεμαραθώνιου για τα παιδιά της Γάζας


Δηλαδή, εκατομμύρια πολίτες, που με δάκρυα στα μάτια πίστευαν τα λόγια τα μεγάλα που εκφωνούσαν στον Τηλεμαραθώνιο (24 Φεβρουαρίου 2008), σήμερα -αν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο- θα μάθουν ότι τα χρήματα μουχλιάζουν σε κάποια τράπεζα.

Ο κ. Ανέστης, εκπρόσωπος 11 μεγάλων συνδικαλιστικών φορέων, αν δεν υπήρχαν blogs που για 10 μήνες και ειδικότερα τώρα με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τους βομβαρδισμούς θίγουν το ζήτημα, πότε θα ενημέρωνε τους πολίτες;

Και γιατί δεν μιλάει και δεν μίλησε,για την «καθυστέρηση», ο ίδιος ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ώστε να ενημερώσει όσους πρόσφεραν τον οβολό τους ;

Το θέμα είναι κυρίως ανθρωπιστικό και δευτερευόντως νομικό. Χιλιάδες παιδιά στη Γάζα είναι ακρωτηριασμένα, τυφλά από τις βόμβες λευκού φωσφόρου, με ψυχολογικά τραύματα, άρρωστα… Οι μεγάλοι του πλανήτη έχουν επιβάλλει εμπάργκο σε φάρμακα, τρόφιμα, νερό, καύσιμα, ιατρικά εργαλεία… Τα παιδιά της Γάζας λιμοκτονούν.
Οι τηλεθεατές και οι ακροατές του ραδιοφώνου κατέθεσαν τα χρήματα για αυτό τον ιερό σκοπό.
Η πολιτεία χρονοτριβεί και αυτά τα χρήματα ΔΕΝ έχουν φτάσει ακόμη.

Η σημερινή κυβέρνηση οφείλει να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, να επιμερίσει τις πολιτικές ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση, που καταγγέλλει τώρα ο συνδικαλιστής, και να φροντίσει άμεσα να δοθούν τα χρήματα στα παιδιά της Παλαιστίνης.

Η χρονοτριβή, ένα έτος μετά, ΔΕΝ είναι απλά ολιγωρία αλλά εγκληματική αδιαφορία.

Αναμένουμε τις επίσημες ενέργειες της κυβέρνησης, αφού οι φορείς που ανέλαβαν το βάρος της αποστολής βοήθειας, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν.

ΔΕΝ σχολιάζουμε την αμετροέπεια του συνδικαλιστή "περί των εξ ιδίων τα αλλότρια" ως αυταπόδεικτα των "εξ ιδίων".

Μας κατηγορεί για σκοπιμότητα;

Δηλαδή αφήνει υπονοούμενα ότι έχουμε σχέση με τη συγκέντρωση των χρημάτων και τη φύλαξή τους;

Έχουμε ενδιαφέρον να κάνουμε κάποια κομπίνα με αυτά τα χρήματα;

Έχουμε κάποια εταιρία;

Κατηγορεί τα blogs γιατί έδειξαν το ενδιαφέρον, αντί ν’ απολογείται ο ίδιος;

Λίγη σοβαρότητα κύριε Ανέστη!

Ευκαιρίας δοθείσης, ας μας ενημερώσει και μαζί όλο τον ελληνικό λαό, το ακριβές ποσό των τόκων, δηλαδή το ποσό που έχει προστεθεί από νόμιμους τραπεζικούς τόκους στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, για την περίοδο Φεβρουαρίου – Δεκεμβρίου 2009, για να έχουμε και καλά ερωτήματα…

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.