Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αντί συγγνώμης ή έστω να σιωπά μεταμελημένος, ο κ. βουλευτής... μας ζητάει και τα ρέστα;

Σχετικό: Eπεισόδιο στα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας,
με πρωταγωνιστή τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΧΡ. Μαγκούφη,
εισηγητής του νομοσχεδίου Ρέππα και πολέμιος του "δεν πληρώνω"..

Δήλωση Χρήστου Μαγκούφη για το συμβάν στα διόδια Αγ. Τριάδος:
 από fatsimare@fatsimare.gr

Σέβομαι και υπερασπίζομαι το Δικαίωμα κάθε πολίτη και κάθε κοινωνικής ομάδας να παλεύει για αυτά που πιστεύει, και αποτελεί αυτό για εμένα διαχρονική στάση ζωής.

Οι Κοινωνικές Κατακτήσεις αποτελούν παράγωγο αγώνων που εδράζονται στο αξιακό σύστημα της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Αυτό το αξιακό σύστημα δεν μπορεί να αντικαθίσταται από την Ασυδοσία, τον Βιασμό της προσωπικότητας του ατόμου, την Κοινωνική ανευθυνότητα, και τις Γκεμπελικές τακτικές που κάποιοι εφαρμόζουν, προκειμένου να πετύχουν στόχους που εδράζονται στο Εγώ και αναιρούν το Εμείς.

Θεωρώ λοιπόν χρέος μου, ενημερώνοντας την κοινή γνώμη για το χθεσινοβραδινό συμβάν στα διόδια της Αγίας Τριάδος ότι :
1ον. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά μου να πληρώνω ως νομοταγής πολίτης το αντίτιμο των διοδίων, και δεν εκχωρώ σε κανέναν την άρση αυτού του δικαιώματός μου.

2ον. Στηλιτεύω ως αντιδημοκρατική την επίθεση που δέχθηκα από τα μέλη της ομάδας “δεν πληρώνω”, κατά την προσπάθειά μου να πληρώσω το αντίτιμο των διοδίων ως όφειλα.

Πολύ περισσότερο όμως στηλιτεύω την Γκεμπελική μεθόδευση διαστροφής της αλήθειας και των πραγματικών συμβάντων, καθότι ενώ εγώ ήμουν εκείνος που δέχθηκα την επίθεση και τον τραυματισμό στον καρπό του αριστερού μου χεριού, από το κοντάρι της γυναίκας που μεθοδευμένα αποχώρησε φοβούμενη τις ευθύνες των πράξεών της, εμφανίζεται σήμερα στις σελίδες των blogs το αντίστροφο. Εδώ ταιριάζει η λαϊκή παροιμία: “εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι”, αλλά ας είναι, γιατί ενδόμυχα η Αλήθεια και οι Ερινύες καίνε.

3ον. Τονίζω πως οι πάσης μορφής βρισιές και απειλές από τους χωρίς ονοματεπώνυμο και προσωπικότητα μασκοφόρους, που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα μέσα από τις σελίδες των blogs δεν πτοούν ούτε εμένα προσωπικά ούτε και τη Κυβέρνησή μας, που αδιάκοπα προσπαθεί για την έξοδο της Χώρας από την κρίση.

Με απόλυτο σεβασμό στις θυσίες του Ελληνικού λαού, συνεχίζουμε τον πολυμέτωπο αγώνα μας, γιατί αυτό απαιτεί η λογική, το συμφέρον της Πατρίδας, του λαού μας και ιδίως της νέας γενιάς που δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον.

Τέλος, σχετικά με δίκαια ζητήματα πολιτών και διαφόρων κοινωνικών ομάδων, δηλώνω αλληλέγγυος και προσδοκώ κάθε γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο, χωρίς να εξαιρώ κανέναν.

Σχόλιο: Παρότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναδημοσιεύουμε αναρτήσεις άλλων ιστοχώρων, θεωρούμε ότι μας αφορά το:
"3ον. Τονίζω πως οι πάσης μορφής βρισιές και απειλές από τους χωρίς ονοματεπώνυμο και προσωπικότητα μασκοφόρους, που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα μέσα από τις σελίδες των blogs..."

Εμείς σχολιάσαμε: "Τσαμπουκά" με τα λεφτά μας, έκανε ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης (video)
Άρα ΔΕΝ μας αφορά, καθότι έχει υπογραφή το κείμενο και η κριτική μας παραμένει ως έχει.

  Ερωτάται ο κύριος βολευτής, ισχύουν τα παρακάτω προνόμια(1) του δημοσιεύματος, και εάν ΝΑΙ γιατί τότε επιμείνατε να πληρώσετε, αφού είχατε ατέλεια;

Διαψεύδετε το γεγονός, ότι είσαστε εισηγητής του νομοσχεδίου αυτού;

Τι σχέση έχετε με την υποτροφία συν επωνύμου σας νεαρού που φέρεται να διαμένει στην ίδια διεύθυνση με εσάς;
ΣΣ: ΔΕΝ αφορά τον νεαρό φοιτητή, απλά η google μας οδήγησε εκεί και διαπιστώσαμε κάποια ταύτιση επωνύμου με διεύθυνση - απλά ψάχναμε για ΦΕΚ.

Νάσος

----------------------------




(1) ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Κ.Α., ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ… ΔΩΡΕΑΝ
Η αποζημίωση που λαμβάνει είναι… έτη φωτός μεγαλύτερη από του μέσου Έλληνα υπαλλήλου, αλλά και οι ατέλειες, απαλλαγές και ανέσεις, που απολαμβάνει λόγω του αξιώματός του, τον κάνουν να ζει (τουλάχιστον) άνετα: Από φορολογικές «διευκολύνσεις», ως δωρεάν τηλέφωνα και αυτοκίνητα, γυμναστήριο και παιδικό σταθμό.
Είναι εύκολο ο υπουργός και ο κάθε βουλευτής να αποκαλεί «τζαμπατζή» τον κάθε πολίτη που - δικαίως ή αδίκως - αρνείται να πληρώσει το εισιτήριο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, π.χ. του λεωφορείου. Ο ίδιος βέβαια, δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσει αυτό το Μέσο. Εκτός, αν… εγκαινιάζει κάποια γραμμή, δεν θα πάει ποτέ στον προορισμό του με το τραμ, το μετρό, το λεωφορείο. Ακόμα κι αν το έκανε όμως, θα γινόταν αυτόματα και ο ίδιος… τζαμπατζής. Γιατί, λόγω της βουλευτικής ατέλειας, δεν θα πλήρωνε εισιτήριο.
Θα… σωζόταν βέβαια ο βουλευτής από τα 1,40 ευρώ; Όχι, βέβαια. Αφού και η αποζημίωση που λαμβάνει είναι… έτη φωτός μεγαλύτερη από του μέσου Έλληνα υπαλλήλου, αλλά και οι ατέλειες, απαλλαγές και ανέσεις, που απολαμβάνει λόγω του αξιώματός του, τον κάνουν να ζει (τουλάχιστον) άνετα: Από φορολογικές «διευκολύνσεις», ως δωρεάν τηλέφωνα και αυτοκίνητα, γυμναστήριο και παιδικό σταθμό. Ίσως βέβαια, να πρέπει να «μιλήσουμε» με στοιχεία, για να διαπιστώσουμε ποιοι είναι αυτοί που εγκαλούν ποιους, για το «δεν πληρώνω».
Τα προνόμια
Ο Κανονισμός της Βουλής κωδικοποιεί τα προνόμια, που απολαμβάνουν οι βουλευτές για να διευκολύνονται στην τέλεση των καθηκόντων τους. Ας τα δούμε συνοπτικά:

Δωρεάν διόδια, ταξίδια και θεάματα: Με ειδική ταυτότητα, που εκδίδεται από τη Βουλή, τα μέλη της αποκτούν ελεύθερη είσοδο σε διαβαθμισμένους χώρους, αλλά και σε χώρους… δημοσίων θεαμάτων. Με την ίδια ταυτότητα δεν πληρώνουν διόδια. Οι βουλευτές δικαιούνται επίσης να ταξιδεύουν με το διπλωματικό διαβατήριο, που εκδίδεται για όλους τους βουλευτές - και ισχύει όσο η θητεία τους - από το υπουργείο Εξωτερικών. Βουλευτική ατέλεια υπάρχει επίσης, για τις μετακινήσεις με τον ΟΣΕ, τα πλοία των εσωτερικών γραμμών και τα ΚΤΕΛ. Οι βουλευτές της περιφέρειας δικαιούνται 104 αεροπορικά ταξίδια το χρόνο.
Τσάμπα τηλέφωνα, συσκευές και Ίντερνετ: Οι βουλευτές δικαιούνται οκτώ σταθερές γραμμές τηλεφωνίας, για το γραφείο και το σπίτι τους, από τις οποίες δεν χρεώνονται τις συνδιαλέξεις, μέχρι το ποσό των 13.500 ευρώ. Στους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς παρέχονται επτά τηλεφωνικές συνδέσεις. Επίσης, δικαιούνται μια τηλεφωνική συσκευή τελευταίας τεχνολογίας με όλα τα αξεσουάρ της και, φυσικά, μια σύνδεση γι’ αυτό στην εταιρεία που θα επιλέξουν οι ίδιοι. Πάγιο δεν πληρώνουν, ενώ υπάρχει η «συμβουλή» μετά το «φέσι» των λογαριασμών που έφτασαν 35 εκατομμύρια ευρώ το 2005, ο λογαριασμός να μην ξεπερνά τα 200 ευρώ το μήνα. Η ατέλεια βεβαίως καλύπτει και γραμμή Ίντερνετ. Από το 1993, η Βουλή χορηγεί στους βουλευτές σύγχρονα λαπ τοπ - άσχετα αν αυτά συνήθως καταλήγουν στις οικογένειές τους ως… παιχνιδομηχανές.

Αυτοκίνητο: Όλοι οι βουλευτές, από την έναρξη ως το τέλος της θητείας τους, δικαιούνται ένα αυτοκίνητο πολυτελείας, το οποίο μισθώνει με leasing το Κοινοβούλιο. Τα έξοδα συντήρησης και… κίνησης των αυτοκινήτων βαρύνουν φυσικά τη Βουλή. Συνήθως, οι νεοεκλεγέντες παίρνουν τα αυτοκίνητα των μη εκλεγέντων βουλευτών.

Τα γράμματα: Ακόμα και για να στείλουν… γράμμα, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού δεν πληρώνουν. Κάθε μήνα, οι βουλευτές λαμβάνουν ποσό ικανό να καλύψει την αποστολή 1.000 επιστολών σε πολίτες κλπ. Το ποσό διπλασιάζεται τις περιόδους των εορτών.

Σπίτια και ξενοδοχεία: Οι βουλευτές της επαρχίας δικαιούνται να λαμβάνουν το ποσό των 1.000 ευρώ το μήνα, για την ενοικίαση σπιτιού στην Αθήνα, ή τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο.

Γραφεία και προσωπικό : Δικαίωμα να διατηρούν γραφείο δίνεται σε όλους τους βουλευτές. Προτεραιότητα δίνεται σε αυτούς της επαρχίας, αν δηλώσουν ότι δεν έχουν στην Αθήνα. Στους βουλευτές παρέχεται και δωρεάν γραφική ύλη, αλλά και υλικοτεχνικός εξοπλισμός. Για την στελέχωση των γραφείων, οι βουλευτές δικαιούνται τέσσερις συνεργάτες για τη γραμματειακή υποστήριξη, αποσπασμένους από το δημόσιο, από Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Οι συνεργάτες αυτοί αφορούν στη γραμματειακή υποστήριξη του έργου του. Επίσης, έναν επιστημονικό συνεργάτη, για τον οποίο η Βουλή αναλαμβάνει την καταβολή μισθών, δώρων, επιδομάτων, ασφαλιστικών εισφορών και αποζημίωσης.
Άτοκα δάνεια: Βάσει νόμου και του καταστατικού του Κοινοβουλίου, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού, δικαιούνται να λάβουν άτοκα δάνεια, για την κάλυψη προσωπικών και επαγγελματικών αναγκών.

Τα… καθημερινά: Οι βουλευτές έχουν ελευθέρας για το υπόγειο πάρκινγκ κάτω από το Μέγαρο του Κοινοβουλίου στην πλατεία Συντάγματος, ενώ δωρεάν μπορούν να ασκούνται στο γυμναστήριο της Βουλής, να αναθέτουν τη φύλαξη των παιδιών τους στον υπερσύγχρονο βρεφονηπιακό σταθμό της Βουλής. Επίσης, απολαμβάνουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στο ιατρείο του Κοινοβουλίου, ενώ δικαιούνται μέχρι και δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών.

Ασφάλεια: Από έναν αστυνομικό μπορεί να αποσπάσει στο γραφείο του, από την ΕΛΑΣ, ο κάθε βουλευτής.

Οι φορο-διευκολύνσεις: Οι βουλευτές απολαμβάνουν και… διευκολύνσεις από την Εφορία - σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Έλληνες. Η φορολόγηση της αποζημίωσής τους γίνεται αυτοτελώς και σε ολόκληρο το ποσό. Αυτό σημαίνει ότι το εισόδημά τους αυτό δεν προστίθεται κατά την εκκαθάριση στα άλλα φορολογούμενα εισοδήματά τους.

Οι αποδοχές: Αυτό είναι το… ωραιότερο κομμάτι. Η αποζημίωση των βουλευτών είναι ίση με τις αποδοχές του προέδρου του Αρείου Πάγου, ήτοι περίπου 6.100 ευρώ. Ετησίως, έχουν εισόδημα 85.000 ευρώ, καθώς η αποζημίωση αφορά 14 μήνες. Από τη βουλευτική αποζημίωση γίνονται κρατήσεις ύψους 400 ευρώ, για τον κλάδο σύνταξης και ως 20% υπέρ του κόμματος - για το οποίο κάθε βουλευτής δηλώνει εγγράφως πόσο επιθυμεί. Φυσικά, δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων, ίσο με το ύψος των μηνιαίων απολαβών τους, δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας, κατά το ήμισυ. Αυτά είναι μόνο τα… μισά, αφού λαμβάνουν δεκάδες επιδόματα. Πλην αυτών των διαφόρων επιτροπών, αποζημιώνονται με ποσό 300 ευρώ για τη συμμετοχή τους σε κάθε συνεδρίαση της Βουλής, ενώ τους παρέχεται και επίδομα οικογενειακών βαρών (!), αλλά και επιδόματα ως 1.500 ευρώ για την οργάνωση των γραφείων τους. Τα επιδόματα είναι αφορολόγητα.
Η σύνταξη: Οι βουλευτές είναι οι μόνοι στην Ελλάδα, οι οποίοι θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης με τέσσερα χρόνια θητείας και (για όσους εξελέγησαν απ’ το 93 και μετά) εφόσον συμπληρώσουν τα 65 χρόνια στην ηλικία τους. Η βουλευτική σύνταξη ισοδυναμεί με το 25% της βουλευτικής αποζημίωσης και προσαυξάνεται μέχρι το 17ο έτος θητείας, οπότε ο βουλευτής παίρνει πλήρη σύνταξη, η οποία αντιστοιχεί στο 80% της βουλευτικής αποζημίωσης.

«Δεν βγαίνω»
Όταν οι βουλευτές ερωτώνται, κατά τη διάρκεια συζητήσεων, για τις αποδοχές και απολαβές τους - σε σχέση με τις περικοπές στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, απαντούν ότι όσοι προβάλλουν αυτό το θέμα, «λαϊκίζουν». Είναι όμως οι ίδιοι, που στις ίδιες συζητήσεις έχουν πει το… αμίμητο «δεν βγαίνω». Και όμως, το έχουμε ακούσει αυτό από το στόμα βουλευτή, ο οποίος προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι… παροχές είναι ελάχιστες σε σχέση με τα έξοδά του!
Η αλήθεια είναι βέβαια πως οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού θα πρέπει να απολαμβάνουν ορισμένων διευκολύνσεων και φυσικά να αμείβονται σωστά. Όμως, σε μια περίοδο, κατά την οποία το εισόδημα - και όχι μόνο - του μέσου Έλληνα βάλλεται από παντού, είναι τουλάχιστον αισχρό να τον προκαλούν (όπως με το «μαζί τα φάγαμε») οι μοναδικοί Έλληνες που θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης με… τέσσερα χρόνια δουλειάς.
Όπως είναι μάλλον άστοχο να αποκαλούν «τζαμπατζήδες» τους άλλους, αυτοί των οποίων οι μετακινήσεις είναι εξ’ ολοκλήρου δωρεάν. Ίσως λοιπόν, ο υπουργός να έπρεπε να εξηγήσει αλλιώς στους Έλληνες γιατί δεν είναι σωστό να μην πληρώνουν εισιτήρια στα ΜΜΜ, στα διόδια κλπ. Να καταδείξει ότι θεωρεί απλό «νεοελληνικό τσαμπουκά» το «δεν πληρώνω». Γιατί, ο τρόπος που διάλεξε και οι λέξεις που επέλεξε δεν είναι οι ενδεδειγμένες. Και, μιας και τη γραμμή Ρέππα περί «τζαμπατζήδων», την υιοθέτησε και ο κ. Πεταλωτής, κλείνουμε με μια φράση του: «Αυτά, που δεν πληρώνει κάποιος, τα πληρώνει πολλαπλάσια ο διπλανός του»…

Celebrities γίνονται… σημαίες του κινήματος
Την αρχή, την έκανε, ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός, άνοιξε ακόμα και τις… κερκόπορτες των κουτσομπολίστικων τηλεοπτικών εκπομπών με την «ανταρσία» του κατά των διοδίων, αναγκάζοντάς τις να ασχοληθούν με το κίνημα του «Δεν πληρώνω». Όμως αυτή, ήταν μόνο η αρχή. Γιατί, όπως φαίνεται, με το κίνημα των «τζαμπατζήδων» εντάσσονται όλο και πιο πολλοί αναγνωρίσιμοι Έλληνες απ’ όλους τους χώρους.
Την περασμένη Κυριακή, τα βλέμματα τράβηξε πάνω του ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Σάββας Κωφίδης. Ο Κωφίδης βρέθηκε στη διαμαρτυρία του κινήματος, δίνοντάς του ένα άλλο… glamour, όμως έκανε κι ένα βήμα παραπέρα: σήκωσε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον εαυτό του, που έχει γίνει ανάρπαστο: Με το αυτοκίνητό του, σταματά στο σταθμό διοδίων και λέει στον υπάλληλο ότι δεν θα πληρώσει και τον αριθμό της πινακίδας του. Στη συνέχεια βγαίνει, σπρώχνει τη μπάρα, καληνυχτίζει τον υπάλληλο, φορά με… ευλάβεια τη ζώνη ασφαλείας και φεύγει. Ο ίδιος λέει ότι κάνει την αρχή, από τον ποδοσφαιρικό χώρο και τονίζει ότι δεν είναι μια κίνηση «τσαμπουκά». «Αν μας δώσουν μια καλή δικαιολογία, θα πληρώσουμε. Για μένα, αν θέλετε, που έχω μια μικρή οικονομική ευχέρεια, πιο εύκολο θα ήταν να πληρώνω και να μην με ενοχλεί κανείς, να μην μπαίνω στο στόχαστρο. Απλώς εγώ δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπο, ο οποίος εργάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εξασφαλίσει τα του βίου του, να πονά, να πληγώνεται, να καταρρακώνεται, κι εγώ να μην κάνω τίποτε. Εάν ο καθένας σκέφτεται τον εαυτό του, θα είμαστε πάντοτε υποτελείς. Αυτός είναι ο λόγος της κίνησής μου».
Από τον πολιτικό χώρο, όλα τα «βέλη» του Δ. Ρέππα, έπεσαν στον πρόεδρο του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «φωτογραφήθηκε» και ως υποκινητής του «Δεν πληρώνω». Ο λόγος ήταν η παρουσία του στην ημέρα δράσης του κινήματος (την Κυριακή) στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου. «Τα κόμματα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «δεν μπορούν, ούτε να ελέγξουν, ούτε να υποκινήσουν την αυθόρμητη αντίδραση των πολιτών». Όμως, τα μέλη του κινήματος, μετά την κόντρα Ρέππα - Τσίπρα στη Βουλή, αισθάνθηκαν την ανάγκη να πουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΝ δεν είναι ο μόνος κοινοβουλευτικός, που είναι μαζί τους. Τονίζουν ότι τα μέλη του κινήματος κατά των διοδίων στη ΒΑ Αττική απαριθμούν τους βουλευτές κι αυτοδιοικητικούς, που έχουν στηρίξει τις θέσεις του κινήματος κι έχουν παρευρεθεί στα μπλόκα και τις κινητοποιήσεις, όπως ο πρώην νομάρχης Αν. Αττικής Λ. Κουρής, οι βουλευτές Αττικής Μ. Βορίδης και Θ. Λεβέντης, καθώς και 14 δήμαρχοι και κοινοτάρχες της περιοχής. Μάλιστα, υπενθυμίζουν και την πρόσφατη δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλου, ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διόδια στην Αττική.

Ποιος… κοστίζει περισσότερα

Οι «Δεν πληρώνω»:
-1,5 χρόνο πριν, από τα διόδια ξεκίνησε το «Δεν πληρώνω».
-20% των οδηγών αρνούνται να καταβάλλουν διόδια
-20 οι επιτροπές του κινήματος σε όλη την Ελλάδα
-1,5 μήνα πριν επεκτάθηκε το «Δεν πληρώνω» σε αστικά λεωφορεία, μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ.
-160.000 ευρώ το κόστος της καταστροφής 341 μηχανημάτων ακύρωσης εισιτηρίων στα ΜΜΜ, την Κυριακή.
-600 οδηγοί θα πάρουν διαταγή πληρωμής, για το άνοιγμα της μπάρας, από τη «Νέα Οδός ΑΕ».

Δωρεάν για βουλευτές
-Διόδια, αεροπορικά ταξίδια, ΟΣΕ, πλοία, λεωφορεία και φυσικά αυτοκίνητο
-Κινητά, σταθερά τηλέφωνα, Ίντερνετ
-Μαθήματα ξένων γλωσσών
-security (έχουν αστυνομικό)
-Τις επιστολές
-Ξενοδοχεία
-Γραφείο, προσωπικό
-Φόρο για τα επιδόματα
-Πάρκινγκ
-Γυμναστήριο
-Βρεφονηπιακό σταθμό




==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.