Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος: Η δήθεν οικονομική κρίση, η παράνομη προπαγάνδα, η κατά συρροή παρανομίες, τα επισφαλή δάνεια, τα 800 δις στο εξωτερικό, οι δολοφονίες- αυτοκτονίες δανειοληπτών, η διαφθορά, η στρατηγική θέση της Ελλάδας, ο ορυκτός πλούτος, οι παρανομίες των ΜΜΕ, οι απειλές κατά της χώρας, κλπ. παρανομίες…

Αναφορά –  Υπόμνημα Ειδικό -  Κατάθεση – & Ανοικτή Επιστολή
ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ  Αρ. Πρωτ………
Υ.Γ. Η παρούσα μηνυτήριος αναφορά κατατέθηκε στον Πρόεδρο Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1368/22-7-2015.
Προς
Κ. Εισαγγελέα,
Κύριο Πρωθυπουργό, Κύριο Τσίπρα Αλ.
Υπουργό Οικονομίας κ. Τσακαλώτο Ευκλ.
Οικονομική Αστυνομία
Υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Υγείας, Αμύνης,  Βουλευτές
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες.
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Πρεσβείες Ελβετίας Λουξεμβούργου, Λιχτεστάιν, κλπ.
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ
Αθήνα, 22-7-2015                                       
“Οι συνήθειες των Γερμανών διαφέρουν πολύ απ' αυτές των Γαλατών, αφού δεν έχουν δρυΐδες για να προΐστανται των θρησκευτικών τελετών, ούτε πολυνοιάζονται για θυσίες. Για θεούς έχουν μόνο όσους βλέπουν με τα μάτια τους και επιζητούν την εύνοιά τους - τουτέστιν τον Ήλιο, τη Φωτιά και τη Σελήνη (...) Περνούν όλη τους τη ζωή στο κυνήγι και τον πόλεμο. Από παιδιά εκπαιδεύονται στην εργασία και τις κακουχίες (...) Οι φυλές αυτές θεωρούν μέγιστη δόξα, να ρημάζουν τις γειτονικές περιοχές και να τις κάνουν μη κατοικήσιμες. Πιστεύουν ότι έτσι αποδεικνύουν την αξία τους, με το να διώχνουν τους γείτονές τους και κανείς να μην τολμά να πατήσει εκεί. Επίσης πιστεύουν ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο ασφαλείς, μιας και απομακρύνουν τον κίνδυνο ξαφνικών εισβολών. ...
— Ιούλιος Καίσαρ, Commentarii de Bello Gallico, βιβλίο VI, παρ. 21-22
Η κατάσχεση πρώτης κατοικίας θα φέρει τεράστια κοινωνική έκρηξη.
Ανωνύμου.
Ο νέος Όθωνας ή Λεοπόλδος της Αυστρίας ο κ. Σόιμπλε, αφού πήρε το ταμείο δημόσιας περιουσίας, παράνομα, θα διοικήσει από το Λιχτενστάιν απευθείας την Ελλάδα, οπότε δεν χρειάζεται εσωτερικούς συνεργάτες - προδότες, δοσίλογους ή ρουφιάνους, οι οποίοι στο τέλος θα υποστούν μεγάλη καταστροφή, όπως και ο στρατηγός ή αστυνόμος ή ο δικαστικός, ο οποίος θα καταντήσει σαν ένας άνεργος ταξιτζής,  αφού η νέα Γερμανία ή η νέα φεουδο-τραπεζοδικτατορία δεν τους χρειάζεται πλέον! Στο χέρι σου είναι τώρα να σταματήσεις αυτήν την πορεία γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά, όπως το είχαμε γράψει και στον σοβαρό εισαγγελέα κ. Πεπόνη. Ανωνύμου.
Θέμα: Η δήθεν οικονομική κρίση,  η παράνομη προπαγάνδα, η κατά συρροή παρανομίες, τα επισφαλή δάνεια, τα 800 δις στο εξωτερικό, οι δολοφονίες- αυτοκτονίες δανειοληπτών, η διαφθορά, η στρατηγική θέση της Ελλάδας,  ο ορυκτός πλούτος, οι παρανομίες των ΜΜΕ,  οι απειλές κατά της χώρας, κλπ. παρανομίες…
Θέμα: 1.   Η παράνομη προπαγάνδα κατά της Ελλάδας της εθνικής Οικονομίας της Ελλάδας κατά της εσωτερικής της ασφάλειας, της διεθνούς της υπόστασης, από μερίδα Ελληνικών και ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ο ανύπαρκτος έλεγχος αυτών.
Αιτούμαστε, να ερευνηθούν τα ΜΜΕ,  Ελληνικά και ξένα, που συνεχώς δείχνουν δήθεν την Ελλάδα να καταρρέει, στα πρόθυρα ενός Grexit  κλπ. με στόχο την εκφόβιση των πολιτών και την δημιουργία πανικού και την πρόκληση βλάβης στην εθνική οικονομία. Πολλά κανάλια έδειχναν και δείχνουν τα ΑΤΜ των τραπεζών σκόπιμα,  όλη μέρα, για να δημιουργήσουν αναταραχή στον πληθυσμό, αναμόχλευση παθών και τάσεις επιθετικότητας και αγριότητας, με στόχο τον αλληλοσπαραγμό των πολιτών, μπροστά στις κάμερες, για να ευφραίνονται οι νοσηροί εγκέφαλοι, που θέλουν αίμα, βία και καταστροφή στις οθόνες τους, χάριν της τηλεθέασης. Ειδικά να ερευνηθεί η συμπεριφορά του ΣΚΑΙ και του ΜΕΓΚΑ. Πολλοί,  ενώ δεν είχαν ανάγκη λόγω της φοβίας, τρομοκρατίας  από τα ΜΜΕ έτρεξαν να αποσύρουν τις καταθέσεις. Οι τίτλοι των ΜΜΕ ήταν σκοπίμως τρομοκρατικοί όπως: «Ελλάδα ώρα Μηδέν»,  « ουρές ταλαιπωρίας έξω από τις τράπεζες»,  «Προ των πυλών οι ελλείψεις» «Εικόνες ντροπής στα ΑΤΜ» « Λεφτά έως την Δευτέρα» κλπ… Αν δεν γίνει κρίση τα ΜΜΕ θα εντείνουν την προπαγάνδα για έλλειψη τροφίμων κλπ…και πιθανά θα έχουμε δυσμενείς  εκτροπές.
Θέμα: 2.    Σήμερα μόνο στην Ελβετία βρίσκονται περίπου 800 δισεκατομμύρια καταθέσεων σε ευρώ, 55.000 Ελλήνων πολιτών , το τριπλάσιο δηλαδή του Ελληνικού χρέους και παρόλα αυτά ουδείς ερευνά, πώς βρέθηκαν εκεί, ουδείς τα ζητά και ουδείς τα φορολογεί. Επίσης δισεκατομμύρια καταθέσεων βρίσκονται Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… Δια της παρούσης ζητάμε την επιστροφή, δήμευση και φορολόγηση των καταθέσεων αυτών βάσει των νόμων. Τη στιγμή που η Ελλάδα είναι σε ειδική κατάσταση οι πάμπλουτοι τρώνε και πίνουν ‘εις υγείας‘ της μη δίωξής τους.
Δημοσιεύθηκε: 09/07/2015 11:00    http://www.makeleio.gr/?p=388394
Τεκτονικές αλλαγές, με επιπτώσεις σε παγκόσμια κλίμακα…
Πως σκέπτεται να κινηθεί ο ESM για την επιβίωση και την μετεξέλιξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος…
Σκωτσέζικο ντους [προ]ετοιμάζεται για όλους όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και ειδικότερα σε χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης! Κι αυτό γιατί φυσικά ο Ντράγκι και ο Ρέγκλινγκ κάθε άλλο παρά κουτόχορτο τρώνε…
Εμείς οι Ελλην-άρες λοιπόν που δημιουργήσαμε την ΦΟΥΣΚΑ του 1999, εμείς οι Ελληνες που αργότερα δημιουργήσαμε την ακόμη μεγαλύτερη ΦΟΥΣΚΑ των ΑΚΙΝΗΤΩΝ, τώρα τελευταία [περίοδος 2012-2015] τραβήξαμε όλα τα λεφτά μας από τις ελληνικές τράπεζες και τα στέλναμε στο εξωτερικό.
Βάζαμε δηλ. οι ίδιοι μπουρλότο στην οικονομία της πατρίδας μας, βγάζαμε δηλ. τα ίδια μας τα μάτια. Με λεφτά μάλιστα που είχαμε βγάλει [κυρίως] καταχρηστικά εις βάρος της ελληνικής οικονομίας, κοινωνίας, του κράτους.
Αρκεί μόνον η αναφορά- υπενθύμιση των εκάστοτε δηλουμένων εισοδημάτων επί 10ετιών στις φορολογικές δηλώσεις που δεν ξεπερνούσαν τα 10 χιλ. ευρώ ετησίως [!!] εκ μέρους των ελευθέρων επαγγελματιών μας [ιατρών, δικηγόρων, πολιτικών μηχανικών κλπ].
Προσθέστε τώρα τις μίζες, τις ρεμούλες, τις κομπίνες εις βάρος κάθε ιερού και όσιου με την συνδρομή [φυσικά με το αζημίωτο] δημοσίων λειτουργών που θησαύρισαν κι αυτοί με την σειρά τους και κάντε… σούμα.


ΑΥΤΟ όμως που δεν ξέρουν όλοι αυτοί και τους το απακαλύπτουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα είναι το εξής:-
Το ΤΧΣ είναι ο βασικός μέτοχος των 4 συστημικών τραπεζών με δάνεια που έλαβε από τον ESM, με τις τραπεζικές αυτές μετοχές να έχουν δοθεί ως Collateral. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΕLA.
Σε περίπτωση εκτάκτου γεγονότος ο ESM μπορεί να ΠΑΓΩΣΕΙ σε πρώτη φάση όλους τους λογαριασμούς των ελλήνων καταθετών σε όλες τις ευρωπαικές χώρες.
Oι ξένοι ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι δεν συμφέρει να γίνει BAIL-IN στις ελληνικές εγχώριες καταθέσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε κι άλλο την κεφαλαιακή βάση των Συστημικών τραπεζών που έχει κτυπήσει άλλωστε ”κόκκινο”. Δεν θα υπήρχε καμμία μελλοντικά προοπτική ανάνηψής τους…
Γι αυτό οι του ESM έχουν προκρίνει ως βέλτιστη λύση για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα το κούρεμα των λογαριασμών των ελλήνων καταθετών σε ευρωπαικές τράπεζες [Deutsche Bank, UBS, Societe Generale, etc etc…], λογαριασμών τους οποίους τροφοδότησαν με τις συνεχείς μεταφορές κεφαλαίων τα τελευταία χρόνια. Πλανώνται λοιπόν πλάνην οικτράν όσοι… περνιούνται για έξυπνοι και οι οποίοι σύντομα θα χάσουν και τον ύπνο τους συν τοις άλλοις…
Με το PLAN να κάνει λόγο για έκτακτη φορολόγηση [ευγενική έκφραση… κουρέματος] ενός ποσοστού 20 με 30%, που θα μεταφράζεται σε 24 μίνιμουμ και 36 μάξιμουμ δισ. ευρώ***, με βάση τα περίπου 100-120 δισ. ευρώ που υπολογίζεται ότι “φυγαδεύτηκαν”.
Εκτός όμως της φορολόγησης των “ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ” οι του ESM θια προτείνουν την έκδοση ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ προς όλους τους έλληνες καταθέτες. Θα είναι 5ετούς διαρκείας+2 έτη παράτασης και θα έχουν coupon 2% ετησίως που θα είναι το “δωράκι” των καταθετών.
Τα 24 με 36 δισ. ευρώ*** τώρα με την σειρά τους θα δοθούν στο Κράτος για να τα χρησιμοποιήσει στην απαιτούμενη ανακεφαλαίωση των Συστημικών τραπεζών.
Το ΙΕΡΑΤΕΙΟ του ESM γνωρίζει πολύ καλά ότι με αυτή την διαδικασία και δεν θα απομειωθούν οι εγχώριες καταθέσεις, αλλά και θα ενδυναμώσουν λογιστικά τα ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ των Συστημικών τραπεζών.
ΥΓ: ΑΛΛΩΣΤΕ, αυτό είναι και το πλέον αποδεκτό κοινωνικά PLAN.
ΥΓ1: Το πρόγραμμα που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση απευθύνεται προς τον ΕSM… Γιατί αυτός είναι το… Αφεντικό. - 
mikrometoxos.gr
Κυρίες Κύριοι,
Αιτούμαστε,  να δημευτούν τα χρήματα αυτά, που είναι στο εξωτερικό, με την διαδικασία του αυτοφώρου, να διωχτούν ποινικά όσοι δεν εμπόδισαν να βγουν τα χρήματα έξω, όσοι δεν τα ζήτησαν πίσω, όσοι δεν τα φορολόγησαν και όσοι δεν τα δέσμευσαν ή δεν τα ζητάνε ακόμα και σήμερα να επιστραφούν ή να φορολογηθούν. Να δημευτούν οι περιουσίες των φοροδιαφευγόντων σήμερα. Με προσωρινό έλεγχο των φοροδιαφευγόντων, μπορεί να γίνει ταυτοποίηση των ποσών που έχουν δηλώσει και αυτών που έχουν βγει σο εξωτερικό. Τα εμβάσματα είναι όλα στην τράπεζα της Ελλάδας. Να ερευνηθεί κη η διακίνηση μαύρου χρήματος ή η αποδοχή από τις ξένες τράπεζες μαύρο αφορολόγητο χρήμα ή ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Να ειδοποιηθεί εγγράφως η Interpol και η διεθνής οικονομική αστυνομία και να εκδοθούν διεθνή εντάλματα...
Αιτούμαστε ο Αρμόδιος Πρόεδρος Αρείου Πάγου, ο Αρμόδιος Εισαγγελέας, ο Αρμόδιος Ανακριτής οι αρμόδιοι του οικονομικού εγκλήματος,  να απευθύνουν αίτημα στις Ελβετικές Αρχές, για την αποκάλυψη των καταθετών και να πράξουν τα νόμιμα. Τυχόν μη ενέργειες έστω και μέσω των πρεσβειών, αποτελεί παράβαση καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα.
Η Ευρώπη  χάρισε στην Γερμανία πολλά δάνεια
Τσίπρας Αλέξης
Ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, 8-7-2015
Σχετικά. ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Die Welt: Υπάρχουν 800 δισ. ευρώ καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία και κανείς δεν τα φορολογεί

Die Welt: Υπάρχουν 800 δισ. ευρώ καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία και κανείς δεν τα φορολογεί
Ρούλα Βλασσοπούλου      15|03|2015 13:51
Με αρκετές δόσεις ειρωνείας και επικριτική ματιά σχολιάζει η Die Welt τις δηλώσεις της κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής, καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν «αγγίζει» τις ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία.
Η γερμανική εφημερίδα, σε ένα ακόμη άρθρο στο διεθνή Τύπο που ασκεί αυστηρή κριτική στις κινήσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, κάνει λόγο για ύψους 800 δισεκατομμυρίων ευρώ καταθέσεις Ελλήνων στις ελβετικές τράπεζες, τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρεται να φορολογήσει.
Πριν από 13 μήνες η Εβελιν Βίλντμερ Σλουμπφ, η Ελβετία υπουργός Οικονομικών, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα με μία πρόταση για φορολογική συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες, γράφει η Die Welt. Οι πλούσιοι φοροφυγάδες της Ελλάδας επιτέλους θα καλούνταν να πληρώσουν. Όλα συζητήθηκαν διεξοδικά, αλλά από τότε η Ελβετίδα δεν έχει ακούσει... νέα από την Αθήνα. «Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έμαθε να κάνει υπομονή όταν αντιμετωπίζει τους Έλληνες συναδέλφους της», σημειώνει η Die Welt για την Σλουμπφ.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, σημειώσει η εφημερίδα, που αναφέρει και τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής των πλουσίων. «Αντί αυτού, διαβεβαίωσε σε συνέντευξη ότι όλα θα μείνουν ίδια για τους εφοπλιστές», σημειώνει η Die Welt για τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών.
Στα τέλη του 2013, σύμφωνα με το δημοσίευμα όπου αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, στην Ελβετία υπήρχαν περίπου 800 δισεκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις Ελλήνων. Οπως προσθέτει η γερμανική εφημερίδα, το εύλογο είναι να εκτιμήσει κανείς ότι το ποσό έχει αυξηθεί περισσότερο, με τις εκροές κεφαλαίων των τελευταίων μηνών από την Ελλάδα. «Και όπως συνήθως συμβαίνει στην Ελβετία, ένα μεγάλο μέρος του ποσού θεωρείται ότι δεν έχει φορολογηθεί. Χρήματα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ελληνική κυβέρνηση που έχει πρόβλημα ρευστότητας. Οι ελβετικές αρχές θα μπορούσαν ακόμη και να τα συλλέξουν για λογαριασμό τους και να τα μεταφέρουν στην Αθήνα», αναφέρει η Die Welt.
Αντί να ασχοληθεί με αυτά, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, ο κ. Βαρουφάκης έχει άλλες τρελές ιδέες, όπως να επιστρατεύσει τουρίστες, μαθητές και νοικοκυρές στο κυνήγι των φοροφυγάδων. Κύκλοι από τις Βρυξέλλες σχολιάζουν ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση στην Ελλάδα για την πάταξη της φοροδιαφυγής.  
Στη συνέχεια, η Die Welt αποδομεί τον κ. Βαρουφάκη, καθώς μεταξύ άλλων περιγράφει και ένα περιστατικό από το πρώτο Eurogroup στο οποίο μετείχε. «Σε αντίθεση με ότι αναμενόταν, η Ελλάδα δεν πήγε με γραπτές προτάσεις. Ο Έλληνας αντιμετώπισε τους υπουργούς σαν αμφιθέατρο γεμάτους φοιτητές. Μέχρι που σήκωσε το τηλέφωνο και ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έθεσε βέτο. ''Από τότε δεν τον παίρνουμε στα σοβαρά. Αν θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι με τους Ελληνες, ρωτάμε τον Τσίπρα'', ανέφερε άνθρωπος που μετείχε στις διαπραγματεύσεις».
Δεν είναι ανόητος, σημειώνει η Die Welt για τον κ. Βαρουφάκη, κάνοντας εκτενή αναφορά στις σπουδές, την ακαδημαϊκή καριέρα και το blog του. «Αλλά παρότι θα μπορούσε να πείσει επιστήμονα, μετά βίας έχει επιτυχία ως πολιτικός», προσθέτει, ενώ κάνει αναφορά και στο γεγονός ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν μετείχε στη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου το Σάββατο, κάτι- που ως αναφέρει- ερμηνεύθηκε από κάποιους ως πιθανό τέλος της παρουσίας του στην κυβέρνηση, με πιθανό αντικαταστάτη τον Γιάννη Δραγασάκη.
Κυρίες, Κύριοι,
Η Κυβέρνηση, ήδη, έχει στην Ανοικτή διαβούλευση νομοσχέδιο γι την φορολόγηση με 15% των καταθέσεων στο εξωτερικό. Οι καταθέσεις αυτές μπορούν και να ελεγτούν και με τον Νόμο 3323/55 σύμφωνα με τον οπίο μπορεί να γίνει προσωρινός έλογχος βάσει των λεγομένων μαχητών στοιχείων και βάσει των στοιχείων τραπεζών και δηλώσεων.
Επίσης, η εφημερίδα της Ελβετίας έχει γράψει ότι υπάρχει τις τελευταίες μέρες αίτημα των Ελληνικών Αρχών για φορολόγηση των καταθέσεων. Επίσης, στις 6-7-2015 ο μόλις παραιτηθείς Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης  βεβαίωσε το αίτημα προς τις Ελβετικές Αρχές και ο τόνισε για να μην ξεχαστεί στην συνέχεια. «Μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει σοβαρότατο πλήγμα στην φοροδιαφυγή στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο κ. Βαρουφάκης.
 Ανάλογο αίτημα πρέπει να αποσταλεί προς τις αρχές του Λουξεμβούργου, των Νησιών Κάιμαν, του Λιχτενστάιν, του Νιου Τζέρσει, ή να αποσταλεί αίτημα στον Αρμόδιο Πρέσβη να ενεργήσει για την αποκάλυψη των παρανόμων φοροδιαφευγόντων.
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, Ιασίου 2, Αθήνα - Κολωνάκι, 11521, ΑΤΤΙΚΗΣ, 2107230364 φαξ. 2107249209
Η άρνηση ελέγχου καταγγελίας ή αναφοράς αποτελεί ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα για όσους δεν ενεργούν τα πλαίσια του Νόμου.
 Το θέμα: Βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης,
 Τέλος ο Βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης,  φέρεται να δηλώνει ότι αυτός είπε στους Γερμανούς να κλείσουν οι τράπεζες και αν είναι έτσι ο κ. Γεωργιάδης πρέπει να διωχτεί για πιθανή εσχάτη προδοσία και πρόκληση προβλήματος στην Εθνική Οικονομία και Ανεξαρτησία με υπερχειλή δόλο..

Κυνική ομολογία Άδωνι: Εγώ πρότεινα στους Γερμανούς να κλείσουν τις τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα

«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουνίου έριξε στο τραπέζι, μια «δραστική και συνεπή» όπως χαρακτήρισε το περιοδικό την ιδέα, και δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα ώστε να αποδειχθεί πως απευθυνόταν σε ένα πολιτικό και οικονομικό ακροατήριο που είχε δρομολογήσει ήδη τα capital controls και την ασφυξία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. απευθύνει έκκληση μέσω του γερμανικού περιοδικού προς τους δανειστές - και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού - να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».
Ο πολιτικός που τα τελευταία χρόνια δεν ανέχθηκε να του κλέψει την δόξα των απολύσεων κανένας Τόμσεν και κανένα ΔΝΤ, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται πως αυτός πρώτος πρότεινε το «κλείσιμο των τραπεζών» ώστε να χρεοκοπήσει η χώρα υποστηρίζοντας μια «ελεγχόμενη εθνική χρεοκοπία» (Kontrollierte Staatspleite) και να μην επιτρέψει σε κανέναν Σόιμπλε και σε κανέναν Ντάισελμπλουμ να πιστωθούν τα capital controls για τα οποία σήμερα κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση. Γιατί το σχέδιο του Άδωνι δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Τουλάχιστον ως προς το πρώτο σκέλος. Το αν θα ολοκληρωθεί τελικά η εναλλακτική του ιδέα είναι κάτι που θα το κρίνει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός γνωρίζοντας όμως το ονοματεπώνυμο αυτών που παίζουν παιχνίδια χρεοκοπίας πίσω από την πλάτη του.
 Το θέμα των Δημοκοσκοπικών εταιρειών και της προπαγάνδας.
Όλες οι επίσημες και με άδεια του κράτους δημοσκοπικές εταιρείες, όχι μόνο έπεσαν έξω στα προγνωστικά τους, αλλά οι δήθεν προβλέψεις τους ήταν σκανδαλωδώς αναληθείς, δηλ. έκαναν προπαγάνδα α ερευνηθεί  επαρκής νομιμότητα λειτουργίας των δημοσκοπικών εταιρειών και η πιθανή δολιότητα, όπως λέγεται, στην εύρεση - παρουσίαση των αποτελεσμάτων ή η ανικανότατα οπότε πρέπει να ανακληθεί η άδειά τους ή η πιθανότητα «πληρωμένων δημοσκοπήσεων» με στόχο την παραπλάνηση – απάτη κατά των πολιτών… και τον επηρεασμό του εκλογικού αποτελέσματος με παράνομες ενέργειες. Να ανακληθεί η άδεια των παράνομων δημοσκοπικών εταιρειών.
Θέμα:  «Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο Πρόεδρος της δημοσκοπικής εταιρείας ΑLCO
Κυρίες,  Κύριοι,
Αποτελεί πανελλήνιο ερώτημα, γιατί δεν «ξηλώνετε» από τη θέση του τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος ήδη έχει καταγγελθεί για σωρεία παρανομιών και ειδικά για την υπόθεση «Μαραθώνιος», του οπoίου τα έσοδα δεν φαίνονται στον ισολογισμό του ΣΕΓΑΣ και κανείς δεν γνωρίζει ποιος ελέγχει τον Μαραθώνιο, από όπου αντλούνται τεράστια ποσά, πιθανά αφορολόγητα και ούτε δηλώνονται ή φαίνονται στον ισολογισμό του ΣΕΓΑΣ.! Μάλιστα λέγεται,  ότι επιδίδεται και σε bulling κατά αυτών που τον έχουν καταγγείλει, να αναιρέσουν τις καταγγελίες και καταθέσεις τους!
Αλλά, ταυτόχρονα ο κ. Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είναι κατά πολλούς και ταυτόχρονα, παράνομα Πρόεδρος της δημοσκοπικής εταιρείας Alco, ο κ.  Κώστας Παναγόπουλος, διότι το ένα αποκλείει το άλλο. Δυστυχώς για εσάς, ο κ. Παναγόπουλος έκανε μαύρη προπαγάνδα κατά του ΟΧΙ και πιθανά, για αυτό τον επιβραβεύετε!
Αλλά και εκεί απέτυχε παταγωδώς ο κ. Παναγόπουλος, ενώ κάποιοι άλλοι βρήκαν το αποτέλεσμα!
Πώς εμπιστεύεστε, λένε οι πολίτες έναν που αποτυγχάνει οικτρά να βρει το αποτέλεσμα των εκλογών ή το κάνει σκόπιμα για τους παράνομους λόγους που γνωρίζει δηλ. προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος και τρομοκρατία κατά των ψηφοφόρων!
Αιτούμαστε να εφαρμόσετε τον Νόμο και να αντικαταστήσετε τον κ. Παναγόπουλο για πολλούς λόγους, από Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ. Ακούγεται κάτι και για «μοίρασμα των κλεμμένων», αλλά δεν το πιστεύουμε. Περιμένουμε τις ενέργειές σας
.
Να οι «προβλέψεις», του κ. Παναγόπουλου που κατά πολλούς, είναι προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος και τρομοκρατία κατά των ψηφοφόρων και παράνομες ενέργειες προς ίδιον όφελος, με ταχύτατο και ανήθικο πλουτισμό.. Ακόμα και στις 7 το απόγευμα της Κυριακής πάλι ψευδές δημοσκοπικό αποτέλεσμα έδωσε!
ALCO: Διαφορά 0,6% υπέρ του «ναι» Διαφορά 0,6% υπέρ του «ναι» δείχνει δημοσκόπηση της ALCO για το www.protothema.gr που έγινε το διάστημα από 1-3 Ιουλίου. Στην πρόθεση ψήφου, το 41,7% ψηφίζει «ναι», το 41,1%ψηφίζει «όχι», το 10,7% είναι αναποφάσιστοι, το 4,1% δηλώνει ότι θα απέχει, το2,4% δηλώνει λευκό. Το 48% θεωρεί λανθασμένη την απόφαση για δημοψήφισμα, το42% τη θεωρεί σωστή και 10% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το 44% θεωρεί ότι το ερώτημα στο δημοψήφισμα είναι «ναι ή όχι στην πρόταση των θεσμών», το 42% ότι είναι «ναι ή όχι στο ευρώ», και 14%δηλώνει «δεν ξέρω / δεν απαντώ». Το 51% θεωρεί ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα αλλάξει τη στάση των δανειστών, το 31% θεωρεί ότι θα την αλλάξει, 18% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το 60% θεωρεί ότι με το «όχι» ως αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη, το 31% απαντά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη και 9% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το 76% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% θεωρεί ότι η χώρα, πρέπει να συνεχίσει με δικό της νόμισμα, 10% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ».
Ανάλυση: Η φοβία προς τους πολίτες δεν πέρασε. Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του ΟΧΙ θύμισε μέρες Ανδρέα Παπανδρέου! Το κλείσιμο των τραπεζών, τελικά δεν τάραξε τους πολίτες αντίθετα τους ενίσχυσε. Παρατηρήσατε ότι δεν συνέβη κανένα επεισόδιο έξω από τις τράπεζες, παρά τις ευχές του ΣΚΑΙ και ΜΕΓΚΑ να γίνουν επεισόδια. Ο «Πήλιος Γούσης,  ο Άδωνις Γεωργιάδης,  φέρεται να δηλώνει ότι αυτός παρακάλεσε τους Γερμανούς να κλείσουν οι τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα. Ο κ. Γεωργιαδης,  θα έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί για Εθνική Προδοσία, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και μεθαύριο… !
Οι ετεροδημότες δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν, λόγω οικονομικών προβλημάτων και η Κυβέρνηση θα έπρεπε να δώσει δωρεάν εισιτήρια για τους φτωχούς. Στην πασαρέλα των ΝΑΙ παρέλασαν όλοι οι άνθρωποι της αποτυχημένης δεξιάς,  που είχαν καταστρέψει την χώρα και με την παρουσία τους, αντί να βοηθήσουν του ΝΑΙ αντίθετα βοήθησαν άθελά τους το ΟΧΙ. Μη φοβάστε την Μέρκελ τον Άδωνη και τους «ψευτο- δημοσκόπους».
Η Δημοκρατία θα νικήσει, Δεν θα φτωχύνουμε αλλά θα μεγαλουργήσουμε. Η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρισεκατομμύρια από τον  Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.800 δις Ελλήνων πολιτών, είναι παράνομα σε φορολογικούς παραδείσους και θα επιστρέψουν για να φορολογηθούν αμέσως.45 δις είναι σε σεντούκια της γιαγιάς που την φοβίσανε και τα πήρε από την Τράπεζα. Αν οι δημοσκόποι τελικά εξευτελιστούν πάλι, θα πρέπει  το κράτος να τους πάρει τις άδειες λειτουργίας, αφού δεν τηρούν επιστημονικά κριτήρια απλά βγάζουν αποτελέσματα κονσέρβα ανάλογα ποιος τους πληρώνει.
Δείτε αναλυτικά τι δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις: στις 3-7-2015 
MRB: Προηγείται η ψήφος υπέρ του ΝΑΙ. Η ψήφος υπέρ του ΝΑΙ προηγείται με βραχεία κεφαλή: 43,3%ΝΑΙ, 42,9% ΟΧΙ και 13,8% αδιευκρίνιστη ψηφος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB. Από τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται ότι υπάρχει ιδιαίτερη πόλωση τόσο στους ψηφοφόρους του ΝΑΙ όσο και του ΟΧΙ. Το τελευταίο 24ώρο έκλεισε η ψαλίδα μεταξύ των δύο επιλογών.
Έτσι, η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που κάνει η MRB είναι η εξής: 
50,2% ΝΑΙ και 49,8% ΟΧΙ. Δηλαδή, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι αβέβαιο,δεδομένου μάλιστα ότι η εκτίμηση της MRB έχει στατιστικό σφάλμα +_2,7%. 
Σημαντικό είναι ωστόσο ότι πλειοψηφούν αυτοί που προβλέπουν νίκη του ΝΑΙ:
Στην παράσταση νίκης προηγείται το ΝΑΙ:43,8% ΝΑΙ και  40,3% ΟΧΙ. Μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες το περιβάλλον παραμένει ιδιαιτέρως ρευστό και πολωμένο.  Σημειώνεται ότι η έρευνα έγινε σε δείγμα 1325 ατόμων το διάστημα 2-3 Ιουλίου. 
ALCO: Διαφορά 0,6% υπέρ του «ναι» Διαφορά 0,6% υπέρ του «ναι» δείχνει δημοσκόπηση της ALCO για το www.protothema.gr που έγινε το διάστημα από 1-3 Ιουλίου. Στην πρόθεση ψήφου, το 41,7% ψηφίζει «ναι», το 41,1%ψηφίζει «όχι», το 10,7% είναι αναποφάσιστοι, το 4,1% δηλώνει ότι θα απέχει, το2,4% δηλώνει λευκό.Το 48% θεωρεί λανθασμένη την απόφαση για δημοψήφισμα, το42% τη θεωρεί σωστή και 10% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το 44% θεωρεί ότι το ερώτημα στο δημοψήφισμα είναι «ναι ή όχι στην πρόταση των θεσμών», το 42% ότι είναι «ναι ή όχι στο ευρώ», και 14%δηλώνει «δεν ξέρω / δεν απαντώ».Το 51% θεωρεί ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν θα αλλάξει τη στάση των δανειστών, το 31% θεωρεί ότι θα την αλλάξει, 18% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το 60% θεωρεί ότι με το «όχι» ως αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη, το 31% απαντά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη και 9% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Το 76% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% θεωρεί ότι η χώραπρέπει να συνεχίσει με δικό της νόμισμα, 10% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». 
GPO: Οριακή διαφορά μεταξύ ΝΑΙ και ΟΧΙ Οριακή είναι η διαφορά μεταξύ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ για το δημοψήφισμα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η GPO για το MEGA από την 1η έως την 3η Ιουλίου σε πανελλαδικό δείγμα 2.453 ατόμων.Οι πολίτες δηλώνουν πως θα ψηφίσουν σίγουρα ή προσανατολίζονται προς το ΝΑΙ σε ποσοστό 44,1%, ενώ σίγουρα ή μάλλον ΟΧΙ επιλέγει το 43,7%.  
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη σε ποσοστό 75,2%, ενώ το “όχι” επιλέγει το 23,5%.Το 76% τάσσεται υπέρ του ευρώ, το 14% θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να συνεχίσει με δικό της νόμισμα, 10% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». 
Public Issue: Μπροστά το «όχι» με 0,5%. Στο νήμα κρίνεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όπως δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue η οποία διενεργήθηκε στο διάστημα από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου για την Κυριακάτικη Αυγή. Στην πρόθεση ψήφου, το «ναι» συγκεντρώνει 42,5%, το «όχι»43%, οι αναποφάσιστοι είναι 9%, ενώ 3,5% δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν, το λευκό- άκυρο είναι 1%, ενώ 1% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Στην πρόθεση ψήφου με πιθανή ψήφο των αδιευκρίνιστων το «όχι» συγκεντρώνει 45%, το «ναι» 45,5%, οι αναποφάσιστοι είναι 3,5%, το 4% δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει, το 1,5% είναι λευκό/άκυρο ενώ 0,5% δεν γνωρίζουν/δεν απαντούν.
Στην παράσταση νίκης (σ.σ. το ερώτημα είναι «ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσετε την Κυριακή, ποιο πιστεύετε ότι θα κερδίσει το δημοψήφισμα; Το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ; ποσοστό 39% συγκεντρώνει το «όχι», ποσοστό 50%συγκεντρώνει το «ναι», χωρίς γνώμη είναι το 11%.Σύμφωνα με την έρευνα, το 54% διαφωνεί με την απόφαση να γίνει δημοψήφισμα, το
42% συμφωνεί, το 1% είναι χωρίς γνώμη, το 2% ούτεσυμφωνούν/ούτε διαφωνούν.Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα ανά περιοχές.Στην Αθήνα, το 45% τάσσεται υπέρ του «ναι» και το 40% υπέρ του «όχι». Στη Θεσσαλονίκη το 39% τάσσεται υπέρ του «ναι» και το 44% υπέρ του «όχι». Στη
Λοιπή Ελλάδα το 42% τάσσεται υπέρ του «ναι» και το 45% υπέρ του «όχι».

Τέλος,  Εμείς, με σοβαρούς επιστήμονες,  μετά από επιστημονική μελέτη και ανάλυση δίνουμε τα αποτέλεσμα 58% ΟΧΙ  42% ΝΑΙ με στατιστικό λάθος 3%.
Θέμα: 3 «Η διεθνής δήθεν, οικονομική κρίση, η δήθεν ρευστότητα στην Ελλάδα, η ύφεση, τα άφθονα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου,   ο ορυκτός πλούτος της πάμπλουτης Ελλάδας, οι νέοι τραπεζίτες, τα δυσβάστακτα «νέα μέτρα»   και οι δολοφονίες –αυτοκτονίες δανειοληπτών.
Το Ελληνικό παράδοξο: Οι Έλληνες Τραπεζίτες και Εφοπλιστές είναι οι πιο πλούσιοι στον κόσμο, και οι τράπεζές τους δεν έχουν δήθεν «ρευστότητα» και παίρνουν χάρισμα 218 δις που τα δανείστηκε το κράτος, υποθηκεύοντας την Ελλάδα! Τα χρήματα αυτά ως διά μαγείας εξαφανιστήκανε. Μα δεν υπάρχει ένας σοβαρός εισαγγελέας να δει την «κομπίνα και την απάτη»;
 « Στην Ελλάδα, ενώ ανακοινώνονται νέα «μέτρα», που δεν θα βγάλουν σε τίποτα -  σε βάρος των φτωχών πολιτών»-, οι πλούσιοι, που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, μέσω «εξωχώριων εταιριών» - που κανείς δεν τις ελέγχει - κάνουν πάρτι στην Μύκονο κλπ..  Στην Ισλανδία και Ιρλανδία συνελήφθηκαν, ήδη,  οι «υπεύθυνοι της «κρίσης» και η κρίση τελείωσε, μόνο στην Ελλάδα δεν τελειώνει η καλοστημένη κομπίνα της κρίσης, ώσπου να πάρουν οι ξένοι όλα τον ορυκτό και φυσικό πλούτο! Να ερευνηθεί  γιατί δεν διώκονται όσοι είναι μέσα στην Λίστα Λαγκάρντ, αφού πλέον είναι νόμιμη μετά την «καταδίκη» του κ. Παπακωνσταντίνου
Θέμα 4. Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών και η «οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην Ελλάδα  και λύσεις». Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των τραπεζιτών. Κάθε μέρα δολοφονείται - αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές- δολοφονίες της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών».
Θέμα 5. «Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό. Η εξαθλίωση, το 2014, δεν έχει τέλος: 50.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Οι γέροντες δεν έχουν τα βασικά φάρμακά τους. Η χώρα θυμίζει εποχές «Μαρίας Αντουανέτας». Πείνα και δυστυχία, σε συνθήκες νέας κατοχής. Αντίθετα μια μερίδα πολιτών ζει πλουσιοπάροχα και είναι υπεράνω των νόμων.
Θέμα 7. Το ποσό των 218 δις ευρώ σε εγγυήσεις και δάνεια έχει παράσχει το Ελληνικό κράτος στους τραπεζίτες μέχρι σήμερα - Σχεδόν όσο το ΑΕΠ της χώρας. Τράπεζες και δισεκατομμύρια αλλάζουν αστραπιαία χέρια. Οι πολίτες εξασθενούν οικονομικά στην νέα «τραπεζο-δικτατορία» και μαζί με αυτούς η «Αστική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» και η Ελλάδα.
Θέμα 8.  Όταν αποφασίσει να αντιδράσει η Δικαιοσύνη,  και πρέπει να ερευνηθεί γιατί δεν αντιδρά με τους νόμους της παράβασης του Συντάγματος και της παράβασης καθήκοντος- αν δεν αντιδράσει σήμερα, θα είναι αργά. Ο ξένες δυνάμεις και οι δανειστές – δυνάστες, θα έχουν αλλάξει τους θεσμούς και τα πρόσωπα και ο Εισαγγελέας θα είναι «άνεργος», όπως ο Διευθυντής της Αγροτικής που «πουλήθηκε» στον κ. Σάλλα! Το ίδιο θα γίνει και με τους Υπουργούς! Παρακαλούμε την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να παρέμβει και να ζητήσει επίσημα την λίστα καταθετών στις Ελβετικές Τράπεζες και στις τράπεζες του Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργου, Μ. Βρετανίας, νήσων Τζέρσεϊ, κλπ φορολογικούς παραδείσους. Η απραξία είναι συνενοχή. Ήδη έχουμε μπει στην τέτερυη φάση όπου οι ξένες δυνάμεις και η φεουδο-ραπεζοδικτατορία θα κυβερνήσουν απευθείας, χωρίς εσωτερικούς συνεγάτες,
Θέμα 9.  "Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 300 δισ. ευρώ σε αποζημιώσεις κατά την κ. . Κωσταντοπούλου Ζωή, 757 δις κατά τον κ. Ζακ Ντελπά Σύμβουλο του κ. Σαρκοζί και συνολικά 1,3 τρις σύμφωνα με δικές μας εκτιμήσεις.  Γιατί τελευταία, πολιτικοί της Ελλάδας μιλούν,  μόνο για 200 έως 300 δις και κρύβουν το συνολικό πος, πρέπει να ερευνηθεί.
Να γίνουν ενέργειες από τις αρμόδιες εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές και να ζητηθούν τώρα τα χρωστούμενα, άσχετα αν η Γερμανία τώρα αρνείται να τα δώσει. Ας υπάρχουν τα έγγραφα που τα ζητάμε και βλέπουμε…
Αιτούμαστε ο Αρμόδιος Πρόεδρος Αρείου Πάγου, ο Αρμόδιος Εισαγγελέας, ο Αρμόδιος Ανακριτής οι αρμόδιοι του οικονομικού εγκλήματος,  να απευθύνουν αίτημα στις Γερμανικές Αρχές και να ζητάνε επίσημα όλα τα χρήματα που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα.
Θέμα 10.  Να ερευνηθεί αν υπάρχει το λεγόμενο καταπίστευμα και του κράτους και της εκκλησίας…
Τι είναι το καταπίστευμα?
Το Καταπίστευμα είναι θεσμός του Κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923 – 1941 του Αστικού Κώδικα). Η έννοια του καταπιστεύματος όπως  νομικά ορίζεται, είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).Ο ιδρυτής δηλ. ορίζει για τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) έναν διαχειριστή ο οποίος,  βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, ενεργεί προς όφελος ενός τρίτου προσώπου/οντότητας.
 Το 1930  δημιουργήθηκε η B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τράπεζα Διεθνών B.I.S. BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTSΔιακανονισμώνΕίναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, και δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης.
Για ποιο λόγο ιδρύθηκε η τράπεζα αυτή και πώς χρηματοδοτείται? Η τράπεζα ιδρύθηκε για να υποβοηθά την διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.
Στο τέλος της κάθε ημέρας οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο, οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κ.λπ. γίνεται εκκαθάριση από την  B.I.S. Η Τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αρχικά από τα μεγάλα κράτη του κόσμου  και συμπληρώθηκε αργότερα από περισσότερα (σύνολο 60 σήμερα).
Για τον λόγο αυτό έχει τρία (3) κεντρικά υποκαταστήματα και έδρες, ένα είναι στην Βασιλεία της Ελβετίας, ένα στην Πόλη του Μεξικού και το τρίτο στο Χόνγκ Κόνγκ.
ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS 1944
BRETTON WOODSΤο 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).
Η  Συνθήκη BRETTON WOODS -1944 εξασφάλισε:
    Πρώτον, ότι δεν υπάρχει απευθείας ισοτιμία μεταξύ χρυσού και των νομισμάτων. (το μόνο νόμισμα που θα είχε αντίκρισμα σε χρυσό, θα ήταν το αμερικανικό δολάριο).
    Δεύτερον, εξασφάλισε την μονοπωλιακή διακίνηση αγαθών ανάμεσα στις χώρες.
Αυτό σημαίνει ότι εάν για ένα αγαθό η πραγματική του αξία είναι τρεις δραχμές, συμφωνήσαμε όλοι στον πλανήτη (οι κυβερνήσεις) να έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε την χρηματιστηριακή του αξία (και να το πληρώνουμε τελικά) τριάντα. Ήμασταν τόσο βλάκες να το συμφωνήσουμε ; Όχι.
Η συμφωνία ανάμεσα στα Έθνη είχε ως εξής: Την διαφορά αυτή που προκύπτει μπορούμε να την θεωρήσουμε κέρδος! Το 60% αυτού του κέρδους πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο ταμείο το οποίο καλούμε  Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων και αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς (Combined International Collateral Accounts of the global debt facillity). Το σκεπτικό ήταν το εξής: Δημιουργούμε χρήμα από “αέρα” αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό θα επιστρέψει στους λαούς μέσω προγραμμάτων ανθρωπιστικής βοήθειας (humanitarian relief programs).
Το  Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων λοιπόν διογκώνεται καθημερινώς UN Emblem - OITC - Letter Seal A. όποτε γίνεται μια συναλλαγή, όποτε υπάρχει μία μεταπώληση πετρελαίου, φυσικού αερίου, σιταριού, αεροπλάνων, αυτοκινήτων, μετοχών στο χρηματιστήριο. ότι γίνεται το οποίο είναι χρηματιστηριακή αξία, το 60% των κερδών της μεταπωλήσεως πηγαίνει στα παγκόσμια ταμεία υπέρ των διαφόρων κρατών του κόσμου. Τα κράτη αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό σε αυτά τα κέρδη.
Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με το δικό της μερίδιο γι’ αυτό τον σκοπό.
Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρονομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών. Υπ’ όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5άκις, 6άκις, 7άκις. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του, στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα (World Trust)»
Κυρίες, Κύριοι,
Αιτούμαστε ο Αρμόδιος Πρόεδρος Αρείου Πάγου, ο Αρμόδιος Εισαγγελέας, ο Αρμόδιος Ανακριτής οι αρμόδιοι του οικονομικού εγκλήματος,  να ερευνήσουν τι σημαίνει καταπίστευμα, αν υπάρχει, αν είναι μύθος και ειδικά αν υπάρχει, 5 τρις καταπύστευμα σε χρυσό της Εκκλησίας στο εξωτερικό.
Θέμα 11. Γιατί δεν εισπράττονται τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ιδιαίτερα σε μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου. Ποιοι οδηγούν εφοπλιστές και 60.οοο επιχειρηματίες να βγάλουν την έδρα των επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Ποιοι οδηγούσαν τους καταθέτες να βγάλουν τα λεφτά στο εξωτερικό.
Καθημερινά μεγαλο-οφειλέτες δεν διώκονται αλλά κάποιοι  ενώ συλλαμβάνονται, αμέσως αφήνονται ελεύθεροι, μόλις καταβάλλουν ένα ελάχιστο ποσόν, που για αυτούς είναι «ανάλογο της αγοράς τσιχλών»! Μεγαλο-εφοπλιστές μπαίνουν τρομαγμένοι στον Ανακριτή και βγαίνουν γελώντας, γιατί και οι ίδιοι δεν πιστεύουν στην ποινή τους, που είναι μικρότερη από του φτωχού πιτσιρικά που έκλεψε μια τσίχλα από το περίπτερο! Στην συνέχεια οι μαγαλο-εφοπλιστές παίρνουν το ιδιωτικό τους ελικόπτερο και πάνε στην Μύκονο να συνεχίσουν τις διακοπές τους…. Και τις παρανομίες τους, λέει ο κόσμος.
 Γελάει, αλλά και εξοργίζεται  η Ελληνική κοινωνία με αυτές τις «ποινές»!
Κυρίες Κύριοι,
Καταθέτω δημοσιεύματα για τα ανωτέρω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Πόρισμα-βόμβα: "Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 300 δισ. ευρώ σε αποζημιώσεις" - Ολόκληρο το ελληνικό χρέος! (vid) 12:04    08/02/2015
Όλο το χρέος της χώρας χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα που έχει το θράσος να της κουνάει το "δάχτυλο" καθώς το ύψος αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου φτάνει τα 300 δισ.ευρώ!
Εάν αναλογιστεί κανείς ότι το χρέος της χώρας είναι 340 δισ. ευρώ μιλάμε για μια σχεδόν ολική διαγραφή του. Έχει βάση λοιπόν η ελληνική απαίτηση για διαγραφή του χρέους και καιρός είναι να καταλάβουν στις Βρυξέλλες ότι το εννοούμε.
Η Ρωσία προσανατολίζεται να ζητήσει τις δικές της αποζημιώσεις μαζί με την Ελλάδα σε κοινό αίτημα. Οι αποζημιώσεις προς την Ρωσία ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 4 τρισ.ευρώ μετά τα όσα υπέστη ο τότε σοβιετικός (ρωσικός + άλλες εθνότητες) λαός από την επιδρομή των απογόνων των Ούννων όπως τους αποκαλούσε η Τριπλή Συμμαχία κατά τον Α' ΠΠ αλλά και οι Έλληνες κατά την διάρκεια της Κατοχής απ'οσα πέρασαν στα χέρια τους...
Η καταγωγή αυτού του χαρακτηρισμού ως "Ούννοι" προερχόταν από την περίφημη προσφώνηση του Κάιζερ Γουλιέλμου Β΄, το 1900 στο Μπρέμερχαφεν, ( = λιμένα της Βρέμης), προς το γερμανικό εκστρατευτικό σώμα που αποστελλόταν για να βοηθήσει στην καταστολή της εξέγερσης των "Πυγμάχων", γνωστότερη εκ της αγγλικής μετάφρασης ως εξέγερση των Μπόξερς. Σε κείνη την προσφώνησή του ο Γουλιέμος Β΄, μέσα στην παρόρμηση που τον διέκρινε, είχε πει μεταξύ άλλων (σε ελεύθερη μετάφραση):
«Μή χαρίσετε τη ζωή σε κανένα! Μην πιάνετε αιχμαλώτους! Όποιος και να πέσει στα χέρια σας πρέπει να πεθαίνει! Ακριβώς, όπως πριν χίλια χρόνια, οι Ούννοι του Αττίλα έγιναν περίφημοι για την ανελέητη βία τους που ακόμα αντιβουΐζει μέσα στους αιώνες, έτσι και το όνομα των Γερμανών, χάρη στα κατορθώματά σας στην Κίνα, ας αποκτήσει μια φήμη ανάλογη που θα ζήσει άλλα χίλια χρόνια, για να μη τολμήσει ποτέ πια Κινέζος να φθάσεινα στραβοκοιτάξει έστω και έναν Γερμανό!»
Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία υπάρχει διαχρονικά στο γερμανικό κράτος και φροντίζουν να την υπνεθυμίζουν με κάθε μέσο και τρόπο ακόμα και σήμερα
Η Γερμανία είναι επίσημα το μεγαλύτερο κράτος "μπαταχτσής" καθώς με απαίτηση των ΗΠΑ το 1953 διεγράφησαν τα μισά χρέη της με προοπτική να πληρωθούν όταν επανενωποιηθούν οι δύο Γερμανίες κάτι που έγινε το 1990, παρόλα αυτά δεν πλήρωσαν δεκάρα, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα δεν είδαμε ποτέ ούτε μάρκο, πλην των όσων έδωσαν προς διαφθορά του ελληνικού πολιτικού συστήματος μέσω της Siemens, και άλλων γερμανικών εταιρειών.
Δηλαδή έστησαν μια δική τους γερμανοσυντηρούμενη ελίτ, και ο λαός δεν είχε κανένα κέρδος από αυτά.
«Πυρηνική βόμβα» κατά των Γερμανών «ρίχνει» το πόρισμα για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις!
Τα 300 δισ. ευρώ φτάνει το ποσό που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα για τις πολεμικές αποζημιώσεις ενώ 11 δισ. είναι τα οφειλόμενα από το κατοχικό δάνειο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία».
Το σχετικό, απόρρητο πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, την οποία είχε συστήσει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, παραδόθηκε στις αρχές Ιανουαρίου στο υπουργείο Οικονομικών και κατόπιν διαβιβάστηκε στον τότε υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Εκείνος με τη σειρά του το διαβίβασε στον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους απ' όπου αναμένεται πλέον η γνωμοδότηση της Ολομέλειας.
"Στις 19 Ιανουαρίου ο κ. υπουργός των Οικονομικών μού διαβίβασε το απόρρητο πόρισμα της ομάδας εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την αποτίμηση των αξιώσεων του Ελληνικού Δημοσίου" είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών.
Λίγες ημέρες αργότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τέως υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι το ποσό που οφείλει η Γερμανία στη χώρας μας είναι κολοσσιαίο. "Τα ποσά τα οποία καταγράφει το Γενικό Λογιστήριο είναι κολοσσιαία. Όχι γι το δάνειο. Για το δάνειο είναι μικρά, για τις αποζημιώσεις είναι πολύ μεγάλα" είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως ακόμα και το δάνειο που είναι άμεσα ΑΠΑΙΤΗΤΟ θα μπορούσε να δώσει πολύ μεγάλη ανάσα αυτή τη στιγμή στην χώρα.
Ακολουθεί ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Γερμανικού καναλιού ARD, για το πως και με ποιον τρόπο "βοηθά" η χώρα τους την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν η Γερμανία επωφελείται απο την κρίση του ευρώ, ενώ η βοήθεια μαμούθ που υποτίθεται μας δίνουν είναι... ψίχουλα!!
Θέμα 11. Να ερευνηθούν όλα τα πολιτικά γραφεία των πρώην κυβερνόντων κομμάτων, αν συντέλεσαν με τις ‘παρεμβάσεις τους‘ στην δημιουργία στρατού υπαλλήλων,  που τους έβαζαν στο Δημόσιο, χωρίς τα απαραίτητα προσόντα, και οι υπάλληλοι αυτοί στην συνέχεια, εκτός από την ψήφο τους έδιναν και χρήματα παράνομα σε αυτά τα πολιτικά γραφεία. Επομένως,  έχουμε παράνομο και ανήθικό πλουτισμό συνεργατών πολιτικών γραφείων,  που παρεμβαίνουν σε διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων, σε μεταθέσεις, αποσπάσεις σε κρίσεις καθηγητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, σε κρίσεις Διευθυντών, Προϊσταμένων Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης και εν γένει στην λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης δημιουργώντας ένα κράτος, που στηρίζεται σε άτομα με μέτρια ή ανεπαρκή ή ανύπαρκτα ή  ανίκανα προσόντα σε όλες τις βαθμίδες της Διοίκησης, είτε αυτό λέγεται εκπαίδευση είτε στρατός, είτε αστυνομία είτε δικαιοσύνη είτε Δήμοι κλπ… Ουσιαστικά υπάρχει μια «δικτατορία των κατωτέρων και ανικάνων», που διοικούν τους ανώτερους, σε όλη την επικράτεια. Αυτή η επικράτηση των ανικάνων δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα διοίκησης και λειτουργιάς όλου του κράτους, πράγμα που επωφελούνται οι ξένες δυνάμεις.
Θέμα 12. Μου εστάλη μια ανώνυμη επιστολή η οποία μου έλεγε τα εξής. «Το πρόβλημα της λεγόμενης Δικαιοσύνης. Υποθετικά ένας πολίτης καταγγείλει παρανομίες,  τα πλαστά ή ανύπαρκτα πτυχία ή τις παράνομες προσλήψεις. Τότε η πολιτεία υποχρεούται να δώσει στον πολίτη «προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος, αφού αποκάλυψε ή προτίθεται να αποκαλύψει παρανομίες στην διοίκηση κλπ… Αντί αυτού, όχι μόνο προστασία «Δημοσίου Συμφέροντος», δεν δίνεται αλλά ο πολίτης αυτός θα τύχει χυδαίας μεταχείρισης από όλες της βαθμίδες της λεγόμενης Δικαιοσύνης, θα  απειληθεί, στην καλύτερη περίπτωση θα ισοπεδωθεί, θα τον αποκαλέσουν γραφικό, οι καταγγελίες του δήθεν είναι αόριστες, ακατάληπτες κλπ, θα απειληθούν οι μάρτυρές τους και στο τέλος από καταγγέλλοντας βρεθεί υπόδικος «γιατί τόλμησε να μιλήσει», ενώ μάλλον έπρεπε να το βουλώσει, γιατί έτσι γίνεται στην Ελλάδα. Ας παρατηρήσετε ότι στον φάκελο δικογραφίας δεν υπάρχει πίνακας αρίθμησης για το τι περιέχει ο φάκελος. Οποιοσδήποτε μπορεί  με «λίγα χρήματα», να αφαιρέσει ή να προσθέσει όποιο χαρτί θέλει αρκεί να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα που περιφέρονται γύρω από τα δικαστήρια! Έτσι, λέγεται πλουτίζουν πολλοί από το παραδκαστικό κύκλωμα, το οποίο λέγεται λειτουργεί και σήμερα εν γνώσει πολλών. Υπάλληλος ΣΔΟΕ, έλεγε  στο Κολωνάκι ότι πριν από χρόνια πήγαν να ελέγξουν το γραφείο γνωστού δικηγόρου του κ. Αλ. Λυκ. Ο ίδιος ο δικηγόρος τους, είπε είστε μικρή ακόμα να ελέγξετε εμένα και πήρα τηλέφωνο το αρμόδιο Υπουργό τότε, και γελούσαν με την αφελή υπάλληλο που πήγε για ἑλεγχο»! Τι έγινε τελικά η δίκη του παραδικαστικού Αιξωνής και γιατί αργεί να πάει στο 5μελλές Εφετείο Κακουργημάτων, μήπως για να βγει η σωστή σύνθεση, αναρωτιούνται πολλοί. Το γιατί δεν επιστρέφει η κ. Αντωνία Ηλία που έχει δηλώσει δεν ήταν μόνη της στο παραδικαστικό, ή στα παραδικαστικά να «καρφώσει»και τους άλλους είναι ένα θέμα. Άλλη ασκούμενη δικηγορικού γραφείου, που τελικά δεν δικηγόρησε, έλεγε ότι πριν πολλά χρόνια εισαγγελέας επισκεπτόταν δικηγορικά γραφεία συνήθως τα Σάββατα, αλλά την ίδια την διώχνανε από την επίσκεψη! Νέοι δικηγόροι στο τρόλεϊ που φεύγει από Ευελπίδων μίλαγαν για το λεγόμενο «τσίρκο της Ευελπίδων… Άλλοι δικηγόροι έλεγαν ότι όποιος εισαγγελέας τολμήσει να «ξεφύγει από τον έλεγχο του συστήματος», θα τον φάει το τσιμπούρι, όπως τον γνωστό σοβαρό εισαγγελέα, ή θα τον φάνε οι παράνομοι που έχουν πρόσβαση σε όλη την δικαιοσύνη…Πριν από λίγο καιρό, υποψήφιοι ειρηνοδίκες,  έλεγαν στην οδό Σόλωνος ότι τους «είπαν στο αυτί»μα «βάλτε και κανένα πολιτικό μέσον να γίνετε Δικαστές». Τέλος οι υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος συνήθως καλύπτονται η χρονοτριβούνε ώσπου να παραγράφουν τα σκάνδαλα ή αρχειοθετούνται ως ακατάληπτες υποθέσεις».! Αυτά έλεγε η ανώνυμη επιστολή.
Το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε, είναι ότι οι αναφορές που έχουμε κάνει τόσα χρόνια για την υπόθεση ΑΣΠΑΙΤΕ Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, ή για την υπόθεση Πειραματικά Πρότυπα σχολεία κλπ… πάντα έπεφταν στο κενό! Ας ερευνηθούν οι καταγγελίες της ανώνυμης επιστολής.
Εισαγωγή
Έστω και αργά, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών, ύστερα από πρόσκληση του κ. Βαρουφάκη και κατόπιν της υποβολής προς την κυβέρνηση της πρότασής του, την οποία συζήτησε με τον υπουργό, για την επιβολή ειδικού φόρου σε μεγάλα ποσά κεφαλαίων τα οποία, από 1-1-2009 και διαρκούσης της κρίσης, μεταφέρθηκαν και συνεχίζουν να μεταφέρονται στο εξωτερικό.
Τη συγκεκριμένη πρόταση, είχε καταθέσει στη Βουλή ο κ. Κακλαμάνης επανειλημμένως, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2014 και προς την κυβέρνηση Σαμαρά και τον τότε υπουργό Οικονομικών, χωρίς να γνωρίζει ότι μεταξύ των θιγομένων ήταν και ο κ. Χαρδούβελης, ο οποίος ουδέποτε προσήλθε ν’ απαντήσει.

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή του κ. Κακλαμάνη κατ’ αναλογία των νομοθετημένων τεκμηρίων διαβίωσης, πρέπει να νομοθετηθεί μαχητό τεκμήριο υπέρ του Δημοσίου ότι δεν έχουν δηλωθεί – εκτός αν ανταποδειχθεί τούτο από τους υπόχρεους, ιδιαιτέρως σημαντικά, άνω ενός ποσού που θα ορίσει ο νόμος – κεφάλαια που μεταφέρθηκαν από 1-1-2009 ή εκρέουν και τώρα στο εξωτερικό.
Αιτούμαστε,  να διωχτούν ποινικά όσοι δεν εμπόδισαν να βγουν τα χρήματα έξω, όσοι δεν τα ζήτησαν πίσω, όσοι δεν τα φορολόγησαν και όσοι δεν τα δέσμευσαν ή δεν τα ζητάνε ακόμα και σήμερα να επιστραφούν ή να φορολογηθούν.
Η Ελλάδα Σήμερα…
Στην Ελλάδα της κρίσης,  υπάρχουν αυτή τη στιγμή 34.723 νοικοκυριά... εκατομμυριούχοι. Έχουν δηλαδή πλούτο άνω του 1 εκατ. ευρώ.
Στην Ελλάδα το πλουσιότερο 10% των Ελλήνων ελέγχει το 39% του ιδιωτικού πλούτου της χώρας και το πλουσιότερο 1% ελέγχει το 13%.
Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό. Η εξαθλίωση, το 2012, δεν έχει τέλος: 20.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Οι γέροντες δεν έχουν τα βασικά φάρμακά τους. Η χώρα θυμίζει εποχές «Μαρίας Αντουανέτας». Πείνα και δυστυχία, σε συνθήκες νέας κατοχής.
Το ποσό των 218 δις ευρώ σε εγγυήσεις και δάνεια έχει παράσχει το Ελληνικό κράτος στους τραπεζίτες μέχρι σήμερα - Σχεδόν όσο το ΑΕΠ της χώρας. Τράπεζες και δισεκατομμύρια αλλάζουν αστραπιαία χέρια. Οι πολίτες εξασθενούν οικονομικά στην νέα «τραπεζο-δικτατορία» και μαζί με αυτούς η «Αστική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» και η Ελλάδα.
Στην Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν αυτοκτονήσει – δολοφονηθεί 7.000 πολίτες και όλοι οι υπεύθυνοι σιωπούν!
Κύριε Εισαγγελέα , Κυρίες Κύριοι,
Σας καλώ να ερευνήσετε τα πρακτικά της συνεδριάσεως της Ολομελείας της Βουλής της 27ης Ιουλίου 2015 για τον εντοπισμό των δηλώσεων πολιτικών προσώπων τα οποία συνιστούν κατάφορη και απόλυτη παράβαση των οριζομένων στα άρθρα 191 και 192 όπως και για την διερεύνηση από εσάς αντιστοίχων ενεργειών προσώπων που εργαζόμενα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημιουργούν στους Έλληνες Πολίτες ή στην Εθνική Οικονομία ή το Εθνικό Νόμισμα (όπως και αν αυτό αποκαλείται) αποτελέσματα που στα άρθρα 191 και 192 του Π.Κ. ορίζονται ως επίζημια, διχαστικά ή γενικότερα επικίνδυνα για την Εθνική Ασφάλεια, την Οικονομία, το αίσθημα Ειρήνης και ασφαλείας των πολιτών.
Όπως και παράληψης εκτέλεσης καθήκοντος για τα μέλη του ΕΣΡ τα οποία θα έπρεπε ήδη να έχουν ενεργήσει για τον έλεγχο και την επιβολή των προβλεπομένων από την ισχύουσα νομοθεσία ποινών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Να ερευνηθούν τα ΜΜΕ που συνεχώς δείχνουν τα ΑΤΜ των τραπεζών σκόπιμα όλη μέρα για να δημιουργήσουν αναταραχή στον πληθυσμό και τάσεις επιθετικότητας και αγριότητας με στόχο τον αλληλοσπαραγμό των πολιτών, μπροστά στις κάμερες, για να ευρύνονται οι νοσηροί εγκέφαλοι που θέλουν αίμα, βία και καταστροφή στις οθόνες τους, χάριν της τηλεθέασης.

Κύριε Εισαγγελέα , Κυρίες Κύριοι,
Καταθέτουμε δημοσιεύματα που βεβαιώνουν τις παράνομες καταθέσεις στο εξωτερικό. Περίπου 55.000 Έλληνες πολίτες φέρονται να έχουν 800 δις ευρώ καταθέσεις στην Ελβετία και το Ελληνικό κράτος δεν ήθελε ούτε την φορολόγησή τους!
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Ελβετία επιθυμεί τη φορολόγηση κεφαλαίων που κατάθεσαν έλληνες στις ελβετικές τράπεζες, αλλά ή Ελλάδα δεν έχει κάνει καμία επίσημη κίνηση!

Της Μαριάννας Τσήπα
  
Μετά από Ερώτηση του Βουλευτή της Ελβετίας Ιωσήφ Ζησιάδη, προς την κυβέρνηση της Ελβετίας, η Υπουργός Οικονομικών Eveline Widmer-Schlumpf αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί τη φορολογία των καταθέσεων ελλήνων στην Ελβετία!
Οι Ελβετοί θέλουν τη συνεργασία στoν τομέα της φορολογικής απάτης, μάλιστα από το 2005 επιδιώκουν την υπογραφή ενός νέου πρωτοκόλλου, που θα έδινε τη δυνατότητα να φορολογούνται στην Ελλάδα τα περιουσιακά στοιχεία (βλέπε οι καταθέσεις), αλλά η επίσημη Ελλάδα των Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου κοιμάται…
Κοιμάται ή απλώς καλύπτουν φίλους που μετέφεραν αφορολόγητα τεράστια ποσά στις ελβετικές τράπεζες και θα κινηθούν όταν τα χρήματα μεταφερθούν από την Ελβετία και «ασφαλιστούν» σε offshore τράπεζες του Ειρηνικού;
Γιατί τα συνεχιζόμενα ψέματα από τη σημερινή κυβέρνηση;
Γιατί οι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης μας διαβεβαιώνουν (προχθές ο κ. Ξυνίδης διαβεβαίωνε στην ΕΡΤ 3 ότι όλα βαίνουν καλώς σε ότι αφορά τα κεφάλαια που διέφυγαν στην Ελβετία), ότι δεν υπάρχει ανησυχία αφού η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα;
Αρκεί να σκεφθούμε ότι ο ελληνικής καταγωγής Ιωσήφ Ζησιάδης, ο πρώτος μετανάστης βουλευτής της Ελβετίας, δίνει συνεχώς αγώνες υπερασπιζόμενος την Ελλάδα σε...

 διεθνή φόρα (ας θυμηθούμε την ανοικτή επιστολή του προς τον Χατζημαρκάκη: «Όχι» στην οικονομική υποδούλωση! Ανοικτή επιστολή προς τον ευρωβουλευτή Χατζημαρκάκη) και απηύθυνε Ερώτηση στην κυβέρνηση της Ελβετίας για να βοηθήσει την πατρίδα μας.
Θα λέγαμε ότι ο κ. Ιωσήφ Ζησιάδης «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος», αφού δεν γνώριζε πως οι ελληνικές κυβερνήσεις ουδόλως επιθυμούν να συλλάβουν τη φοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών και «πολιτικών» φίλων τους…
Ή μήπως υπάρχει άλλη απάντηση;
Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Ελβετικής Βουλής, η μετάφραση Ερώτησης και Απάντησης, έχει ως εξής:
«Απάντηση στην ερώτηση του Βουλευτή Ζησιάδη Ιωσήφ με θέμα «Υποστηρίζει η Ελβετία την διαφυγή φόρων από την Ελλάδα;».
Στις 14.06.11 δόθηκε η παρακάτω απάντηση από την κα. Eveline Widmer-Schlumpf, Υπουργό Οικονομικών Ελβετίας:
Η συμφωνία μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας για την αποφυγή της διπλής φορολογίας, φέρει ημερομηνία 16 Ιουνίου 1983. Αυτή η σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας δεν έχει ποτέ αναθεωρηθεί από τότε, γι 'αυτό εξακολουθεί να περιέχει διατάξεις για την ανταλλαγή πληροφοριών, οι οποίες περιορίζονται στην παροχή πληροφοριών για τους σκοπούς της ορθής εφαρμογής της συμφωνίας. Για αρκετά χρόνια, η Ελβετία έχει προσπαθήσει να προσαρμόσει αυτή τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με τις εξελίξεις στον τομέα της πρόσβασης σε τραπεζικές πληροφορίες. Από το 2005, η Ελβετία επεδίωξε να επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών στις περιπτώσεις φορολογικής απάτης, χωρίς όμως η Ελλάδα να ανταποκριθεί στο Ελβετικό αίτημα. Το 2009, η Ελβετία ανακοίνωσε την προθυμία της να επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών κατά την έννοια του άρθρου 26 της Σύμβασης του ΟΟΣΑ και να παράσχει πληροφορίες για την ορθή χρήση του εθνικού φορολογικού δικαίου των κρατών-μελών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Με τη συμφωνία σε ένα τροποποιητικό Πρωτόκολλο μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας θα μπορούσε αυτός ο στόχος να υλοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου του 2010. Τα Ομοσπονδιακά Κοινοβούλια θα πρέπει να συναινέσουν στο Πρωτόκολλο που τροποποιεί τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με την Ελλάδα με την τελική ψηφοφορία της 17ης Ιουνίου 2011 προκειμένου να εγκριθεί η συμφωνία από την πλευρά της Ελβετίας. Αυτή η νέα κατάσταση θα επιτρέψει στις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν, στη συνέχεια, ότι τα περιουσιακά στοιχεία των ελλήνων που βρίσκονται σε ελβετικές τράπεζες θα φορολογούνται στην Ελλάδα.»
Σήμερα, την τελευταία ευκαιρία σε φοροφυγάδες με καταθέσεις στο εξωτερικό θέλει να δώσει η κυβέρνηση, πριν αυτοί πιαστούν στη «τσιμπίδα» των ελέγχων για τα μαύρα κεφάλαια των κρυφών λογαριασμών.
Υπό εξέταση είναι νομοθετικές ρυθμίσεις, που θα δίνουν στους συγκεκριμένους την ευκαιρία να γλιτώσουν από ενδεχόμενες ποινές διώξεις και φορολογικές επιβαρύνσεις στο μέλλον, που μπορεί να φτάσουν ακόμη και το ύψος του κεφαλαίου.
Οι συγκεκριμένες διατάξεις είναι έτοιμες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», αλλά εκκρεμεί το ύψος του φορολογικού συντελεστή. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, για το θέμα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην κυβέρνηση. Ο σχεδιασμός άρχισε με προτάσεις για την καθιέρωση συντελεστή φόρου 15%. Ωστόσο, ορισμένα κυβερνητικά στελέχη, στα οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι και η Νάντια Βαλαβάνη, υποστηρίζουν ότι ο συντελεστής αυτός είναι χαμηλός και προτείνουν φορολόγηση 20% ή 25%. Ο αντίλογος όμως είναι ότι αν ο υψηλός συντελεστής καθοριστεί ψηλά, τότε δεν θα ανταποκριθεί κανείς.
Υπό εξέταση είναι νομοθετικές ρυθμίσεις, που θα δίνουν στους συγκεκριμένους την ευκαιρία να γλιτώσουν από ενδεχόμενες ποινές διώξεις και φορολογικές επιβαρύνσεις στο μέλλον, που μπορεί να φτάσουν ακόμη και το ύψος του κεφαλαίου.
Οι συγκεκριμένες διατάξεις είναι έτοιμες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», αλλά εκκρεμεί το ύψος του φορολογικού συντελεστή. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, για το θέμα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην κυβέρνηση. Ο σχεδιασμός άρχισε με προτάσεις για την καθιέρωση συντελεστή φόρου 15%. Ωστόσο, ορισμένα κυβερνητικά στελέχη, στα οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι και η Νάντια Βαλαβάνη, υποστηρίζουν ότι ο συντελεστής αυτός είναι χαμηλός και προτείνουν φορολόγηση 20% ή 25%. Ο αντίλογος όμως είναι ότι αν ο υψηλός συντελεστής καθοριστεί ψηλά, τότε δεν θα ανταποκριθεί κανείς.
Να πώς δολοφονούν τους δανειολήπτες…
Κύριε Εισαγγελέα,
Θέμα : Η δήθεν οικονομική κρίση, τα δάνεια, εκβιασμό δανειοληπτών τα παράνομα δικηγορικά γραφεία, εταιρείες κατασχέσεων η προστασία μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Θέμα: Υπερχρεωμένα νοικοκυριά δολοφονίες – αυτοκτονίες 5.000 πολιτών και παράνομες ενέργειες τραπεζιτών, ενημέρωσης πολιτών, γραφείων κατασχέσεων και «περίεργες» αποφάσεις Ειρηνοδικείων κλπ… η ‘τοκογλυφική πλημμύρα’ κλπ… δολοφονίες κατά συρροή πολιτών δανειοληπτών κλπ..

Θέμα: Η κατάσχεση πρώτης κατοικίας θα φέρει την κοινωνική έκρηξη!.

Θέμα : Να συλληφθεί η κ. Μέρκελ ο κ. Τόμσεν και τα μέλη της τρόικα,  για γενοκτονία των Ελλήνων και παράνομη κατοχή της Ελλάδας. Να συλληφθεί ο κ. Προβόπουλος και οι δέκα τραπεζίτες.
Θέμα:  Αίτηση Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος

Αξιότιμη/ε Κυρία/ε

Γεγονότα: Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό Αμαρουσίου. Απόπειρα αυτοκτονίας πραγματοποίησε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, στις 11:50 το πρωί της Τρίτης 8 – 4 – 2014,  ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ειδικότερα, ένας επιβάτης μεγάλης ηλικίας έπεσε στις γραμμές την ώρα που περνούσε το τρένο. Απεγκλωβίστηκε ένα τέταρτο αργότερα και τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ ζωντανό, αλλά βαριά τραυματισμένο. Έχει αποκατασταθεί από τη 1.30 η κυκλοφορία.

Από τις 13:00 αποκαταστάθηκε η ομαλή κυκλοφορία. Στο διάστημα αυτό γινόταν μέχρι το σταθμό Ειρήνη. Συγκεκριμένα, είχε διακοπεί η κίνηση από την Ειρήνη μέχρι την Κηφισιά.

Αυτοκτονούν- δολοφονούνται ακόμα και στρατιωτικοί και αστυνομικοί δανειολήπτες! Διαφθορά, οικονομικό έγκλημα, παράνομος ταχύτατος πλουτισμός, δολοφονίες πολιτών κατά συρροή. Θέμα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η προθεσμία, για υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης στις τράπεζες,  για αποφυγή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εξέπνευσε στις 28  Φεβρουαρίου 2014.«Ο Σώζων εαυτόν Σωθήτω»?!

Οι τραπεζίτες πήραν 210 δις από την τρόικα και το Δ.Ν.Τ. Τα κόκκινα δάνεια είναι ήδη πληρωμένα. Όμως οι τραπεζίτες,  ξαναβγάλανε τα χρήματα το εξωτερικό δημιουργώντας,  συνεχείς συνθήκες δήθεν χρεοκοπίας και δήθεν ανάγκης δανεισμού,  για να γίνει η Ελλάδα, μέσω του συνεχούς δανεισμού υποχείριο των ξένων και ειδικά των Γερμανών νεοναζιστών, δηλ. της κ. Μέρκελ!

 Ιστορικό. Η υπερχρέωση που υφίσταται στις ημέρες μας ένας μεγάλος αριθμός των νοικοκυριών, οφείλεται στην ουσία στον σκόπιμο ανεξέλεγκτο δανεισμό των νοικοκυριών επί Κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή με αποτέλεσμα να σωρευτούν πολλά δάνεια σε κάθε νοικοκυριό, γιατί τα Golden’s boys έπαιρναν ειδικό μπόνους για κάθε δανειακή σύμβαση. Άρα  η ίδια η τράπεζα καταστρατηγούσε τους νόμους περί δανεισμού πολιτών, αφού έδινε δάνεια παράνομα χωρίς τις αναγκαίες εξασφαλίσεις. Οι πρώτοι υπεύθυνοι είναι οι υπεύθυνοι της κάθε τράπεζας. Το φαινόμενο αυτό, αποτελεί ένα σκιερό φαινόμενο της σύγχρονης κοινωνίας, ειδικότερα δε της ελληνικής κοινωνίας των τελευταίων ετών, η οποία ταλανίζεται από πληθώρα οικονομικών σκανδάλων και μείωση του βιοτικού επιπέδου του μέσου πολίτη με κορύφωση την οικονομικά κρίσιμη κατάσταση της χώρας μας.

Υπερχρεωμένο είναι το νοικοκυριό
 , στο οποίο μετά την αφαίρεση των αναγκαίων δαπανών για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του νοικοκυριού , το εναπομείναν υπόλοιπο των εισοδημάτων της οικογένειας , δεν επαρκεί για την ικανοποίηση των πιστωτών του οφειλέτη- νοικοκυριού και για την εκ μέρους του εκπλήρωση των ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών του , ενώ ως βασικότερες αιτίες της μετάβασης του οφειλέτη – νοικοκυριού στην υπερχρέωση θεωρούνται η εισοδηματική στενότητα , τα υψηλά επιτόκια στον χώρο της καταναλωτικής πίστης , οι επιθετικές πρακτικές προωθήσεως των πιστώσεων , οι ατυχείς προγραμματισμοί , αλλά και τα απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή των δανειοληπτών. Οι υπερχρεωμένοι οφειλέτες καλούνται ξαφνικά , να αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με ψυχολογικό και κοινωνικό πολλές φορές αντίκτυπο καθώς , εξαιτίας της αδυναμίας τους να προβούν στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους , ενδέχεται να προσφύγουν σε έκνομες ενέργειες και πρακτικές , ή σε αυτοβλάβη και διακινδύνευση της οικογενειακής σταθερότητάς τους , της ψυχικής τους ισορροπίας, ακόμη και της ίδιας τους της ζωής. Οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών έχουν φτάσει τις 5.000 χιλιάδες πολίτες και αναμένεται να αυξηθούν με τις κατασχέσεις που έρχονται.

Η «τοκογλυφική πλημύρα» και οι κατασχέσεις.
Οι κατασχέσεις Η κατάσχεση πρώτης κατοικίας θα φέρει την κοινωνική έκρηξη!. Καμία κατάσχεση. Κανένας πλειστηριασμός.

Αυτοκτονούν- δολοφονούνται ακόμα και στρατιωτικοί και αστυνομικοί δανειολήπτες!

Παρά τις πρώτες αποφάσεις Ειρηνοδικείων για «κούρεμα» δανείων και τακτοποίηση οφειλών, τώρα παρατηρείται «στροφή»  της λεγόμενης «Δικαιοσύνης»,  υπέρ των τραπεζιτών! Επίσης παρατηρείται εξασθένηση των ελέγχων του ΣΔΟΕ,  για τον παράνομο πλουτισμό προφανώς, όπως λέγεται,  γιατί δεν έχουν και προσωπικό. Επίσης συνεχίζεται το γνωστό, όπως λέγεται», έργο με τις «αρχειοθετήσεις» υποθέσεων διαφθοράς στις εισαγγελίες, παρά τις καταγγελίες ακόμα και στον Άρειο Πάγο!
Η προθεσμία, για υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης στις τράπεζες,  για αποφυγή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εξέπνευσε στις 28  Φεβρουαρίου 2014.

Οι παράτυπες Αποφάσεις Προέδρων Ειρηνοδικείων. Πολλές φορές δεν εφαρμόζεται σωστά ο νόμος Κατσέλη. Ακόμα και αυτοί που είχαν προσφύγει στον Νόμο Κατσέλη, ν. 3869/2010 δεν είχαν τα επιθυμητά νόμιμα αποτελέσματα, γιατί μέρος των Προέδρων της λεγόμενης δικαιοσύνης, ήταν με το μέρος των τραπεζιτών. Πρόσφατο κατάπτυστο παράδειγμα, συνταξιούχου δασκάλας,  που μένει σε ένα δυάρι, η οποία με εισόδημα 1.200 ευρώ, η πρόεδρος  Ειρηνοδικείου Αθήνας απέρριψε – παράνομα -  την προσφυγή της, υιοθετώντας τις ψευδείς αντιρρήσεις των τραπεζών!... Η συνταξιούχος δασκάλα έπεσε σε οικονομική δυσμένεια σε μελαγχολία και επιδεινώθηκε η υγεία της. Σήμερα λόγω των παρανομιών των τραπεζιτών είναι σε πλήρη αδυναμία να πληρώσεις το σύνολο των δανείων που απαιτεί η κάθε Τράπεζα. Το επιτόκιο τρέχει πλέον με 17% επί του συνόλου των καταγγελθέντων δανείων. Ουσιαστικά οδηγήθηκε σε μια ‘τοκογλυφική πλημμύρα’ Η ίδια η Πρωτοδίκης που απέρριψε αυτήν την απόφαση, σε άλλη απόφαση δέχτηκε την λεγόμενη «ρύθμιση». Καλό θα είναι ειδική υπηρεσία του Υπουργείου δικαιοσύνης και να κάνει έναν δειγματοληπτικό έλεγχο στις αποφάσεις κάποιων Προέδρων που πολλές φορές είναι εξόφθαλμα άδικες. Άρα είναι ορατό στον μέσο πολίτη ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται σωστά σε όλους, αλλά εφαρμόζεται ‘κατά περίπτωση’! Ο μέσος πολίτης είναι ανυπεράσπιστος από την σωστή εφαρμογή του Νόμου και δικαιούται να προσφύγει και εναντίον των Προέδρων Ειρηνοδικείων, που βγάζουν εξόφθαλμες αποφάσεις ακόμα και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Σημείωση: Η  νέα τραπεζοδικτατορία, αφού χρησιμοποιήσει μερικούς από  τους σημερινούς ανίκανους πολιτικούς, στρατιωτικούς, δικαστές, αστυνομικούς στο τέλος θα απολύσει και τους ίδιους, κατά το χιτλερικό πρότυπο, ότι «αφού πρόδωσες την πατρίδα σου θα προδώσεις, λόγω χαρακτήρα και εμάς»  και θα τους αντικαταστήσει με  δικούς της!

Οι τραπεζίτες ήδη έχουν δολοφονήσει 5.000 δανειολήπτες και μια μέρα θα λογοδοτήσουν ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, αλλά και κάποιοι δικαστές και «τυφλοί» Εισαγγελείς, που δεν βλέπουν την διαφθορά των τραπεζιτών και της ολιγαρχίας,  για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για ψυχολογικά βασανιστήρια δανειοληπτών και για γενοκτονία των Ελλήνων.

Ελάχιστοι,  από αυτούς που έχουν «κόκκινα δάνεια» γνωρίζουν το γράμμα του νέου νόμου που ορίζει ότι για να προστατευτεί ακόμη και η κύρια κατοικία από τον πλειστηριασμό πρέπει να υποβληθεί αίτηση από τον δανειολήπτη στην τράπεζα. Ακόμη και αυτοί που το γνωρίζουν, έρχονται αντιμέτωποι ακόμη και με την άρνηση των τραπεζών να παραλάβουν τις αιτήσεις. Αναμένεται, δήθεν,  παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδας

Η προθεσμία, για υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης στις τράπεζες για αποφυγή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εξέπνευσε στις 28  Φεβρουαρίου 2014.
Επίσης, δήθεν θα δίνονταν,  διευκρινιστικές εγκύκλιοι, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι υπάλληλοι των τραπεζών δηλώνουν αδυναμία να παραλάβουν τα αιτήματα για υπαγωγή στο νέο νόμο (4224/2013).

Προς το παρόν η νομοθετική πρωτοβουλία φαίνεται να μένει κενό γράμμα, καθώς είναι πλήθος τα παράπονα και οι καταγγελίες προς τις καταναλωτικές οργανώσεις και τον Τραπεζικό Μεσολαβητή, ότι οι τράπεζες δεν παραλαμβάνουν τα αιτήματα των δανειοληπτών.

Υπενθυμίζουμε ότι με το νέο νόμο αναστέλλονται, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2014 οι πλειστηριασμοί εφόσον πληρούνται σωρευτικά τα εξής κριτήρια:
α) η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας δεν υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.
β) το καθαρό οικογενειακό εισόδημα χωρίς τις κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία, φόρο εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης, να είναι μέχρι €35.000
γ) η συνολική αξία κινητής και ακίνητης περιουσίας να είναι μικρότερη ή ίση με €270.000 και δ) Από το ποσό αυτό, το σύνολο των καταθέσεων και κινητών αξιών να μην υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ.
Οι οφειλέτες έχουν υποχρέωση υποβολής στο δανειστή μέχρι 28.02.2014 ή εντός δύο μηνών από επίδοση επιταγής προς εκτέλεση, υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/86, με κάθε πρόσφορο μέσο, στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του οφειλέτη, λεπτομερή και επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας, περιγραφή της πλήρωσης των παραπάνω προϋποθέσεων και αναλυτική κίνηση των λογαριασμών που ξεπερνούν το ποσό των 1.000 ευρώ τους τελευταίους είκοσι τέσσερις (24) μήνες πριν την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης.
Να δοθεί πενταετής παράταση στον Νόμο για τις υπεύθυνες δηλώσεις. Καμία κατάσχεση. Κανένας πλειστηριασμός την επόμενη δεκαετία και για πρώτη κατοικία ισοβίως.

Να εφαρμοστεί η Νέα Σεισάχθεια, εδώ και τώρα! Αυτόματη ενοποίηση δανείων καρτών σε ένα πακέτο , που η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη και με επιτόκιο χαμηλό για όλα τα δάνεια, στεγαστικά, καταναλωτικά κλπ..
Οι δολοφονίες δανειοληπτών. Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες!
Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην μερική ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

Τα χρέη τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Δεκάδες οι δολοφονίες και χιλιάδες οι εκβιασμοί από τα παράνομα Τράπεζα-δικηγορικά Κυκλώματα.
Αν οι Εισαγγελείς δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλουν να παραιτηθούν, γιατί μελλοντικά μπορεί να διωχθούν οι ίδιοι, ως παθητικοί συνεργάτες αυτών των κυκλωμάτων..

Δολοφονούνται και δήθεν φαίνεται ότι Αυτοκτονούν οι δανειολήπτες, γιατί τους εκβιάζουν, τους απειλούν, τους τρομοκρατούν οι υπάλληλοι της Τράπεζας, των γραφείων ενημέρωσης, των γραφείων κατάσχεσης των Δικηγορικών γραφείων και οι συνεργάτες στους εκβιασμούς, όπως καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, θύματα των δολοφονικών τραπεζο-δικηγορικών κυκλωμάτων!

Ανυπεράσπιστοι οι πολίτες απέναντι στους τραπεζίτες δολοφόνους και τους συνεργάτες τους, οδηγούνται στην αυτοκτονία που είναι ουσιαστικά δολοφονία!. Η τραπεζο-δικτατορία είναι χειρότερη της Χούντας των Συνταγματαρχών! Ενώ οι Τραπεζίτες έχουν τεράστια υπερκέρδη που έχουν εξαχθεί παράνομα στο εξωτερικό, τους δόθηκε χάρισμα επιπλέον 210 δις και όντας αχόρταγοι δολοφονούν και εκβιάζουν τους πολίτες!

Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και Ανθρωποκτονιών, να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία δολοφονίας ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία ‘σκόπιμης και  συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’, με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια, που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθήνας και επαρχίας πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους

Να πώς δολοφονούν τους δανειολήπτες:


Α. Μόλις υπάρξει έστω και μιας ημέρας καθυστέρηση της πληρωμής της μηνιαίας δόσης:

1. Τράπεζα : Τηλεφωνικές απειλές συνεχώς από υπαλλήλους τους κυρίως γυναίκες νεαρές με τσιριχτή φωνή. Απειλούν Θεούς και δαίμονες όλη την οικογένεια όποιον βρουν, ακόμα και στον χώρο εργασίας των δανειοληπτών. Έτσι τους διασύρουν επιπλέον, που είναι και αυτό ποινικό αδίκημα
2. Εταιρείες ενημέρωσης: Είναι η χειρότερη μορφή εκβιασμού και οδηγούν τους δανειολήπτες στην δολοφονία δηλ. τους δολοφονούν ενώ φαίνεται αυτοκτονία. Εκβιάζουν και κάνουν ψυχολογικά βασανιστήρια στους πολίτες που είναι παράνομο.

3. Δικηγορικά γραφεία: Πολλά Δικηγορικά γραφεία είναι φαινομενικά νόμιμα συνεργαζόμενα με τις τράπεζες. Όμως όπως καταγγέλλουν δανειολήπτες έχουν και παράνομους συνεργάτες, που απειλούν τους δανειολήπτες με δικά τους τηλεφωνήματα από δικά τους τηλεφωνικά κέντρα! Είναι καλά οργανωμένοι και έχουν και τσιλιαδόρους, μήπως γίνει κανένας έλεγχος.

4. Οι εκβιασμοί που γίνονται από αυτά τα τηλέφωνα και τα ψυχολογικά βασανιστήρια είναι δυσβάσταχτα. Παραπλανούν σκόπιμα τους δανειολήπτες, ότι θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, ότι θα καταστραφούν κλπ… και τους προτείνουν να υπογράψουν με αυτούς οποιαδήποτε διευθέτηση της διαφοράς. Έχουν και παραρτήματα των Δικηγορικών Γραφείων σε σπίτια ή άλλα γραφεία απόπου κάνουν και από εκεί τρομοκρατικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού ή με ψευδώνυμα. Πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, πρώην μεσίτες, φυγόδικοι, που εργάζονται για τα Δικηγορικά γραφεία, ενώ δεν είναι ούτε Δικηγόροι ούτε έχουν ασφάλιση και δουλεύουν με το κεφάλι, δηλ. πραγματικοί κεφαλοκυνηγοί! Αποτυχημένοι Δικηγόροι, είναι ανασφάλιστοι για την παροχή υπηρεσιών! Αν κάποιος υπάλληλος δεν θέλει να συνεχίσει τους εκβιασμούς απολύεται και στην συνέχεια εκβιάζεται συνεχώς για να μην τους αποκαλύψει. Μερικά γραφεία έχουν και παράνομη προστασία της Αστυνομίας, δηλ. η Αστυνομία φυλάει τους εκβιαστές και δολοφόνους των δανειοληπτών.

5. Μερικά Δικηγορικά γραφεία για να μην χάσουν τα θύματα τους δανειολήπτες βάζουν και υπογράφουν παράνομα ‘ρήτρες’ ότι , αν το Δικηγορικό γραφείο έχει κάνει ενέργειες με τον Δανειολήπτη είναι πλέον ο δανειολήπτης στη δικαιοδοσία του Δικηγορικού γραφείου. Ως ‘Ενέργειες’ μπορεί να θεωρηθούν παράνομα και μερικά τηλεφωνήματα προς τον δανειολήπτη. Με αυτόν τον τρόπο τα Δικηγορικά γραφεία κρατάνε τους φακέλους των δανειοληπτών περισσότερο από ένα μήνα που είναι τι φυσιολογικό.

6. Αν η Τράπεζα ή το Γραφείο ενημέρωσης ζητήσει πίσω τον φάκελο του Δανειολήπτη τότε εκβιάζουν και την Τράπεζα με την παράνομη ‘ρήτρα’ του 5% Δεν κάνουν συνήθως αγωγές ‘ γιατί κοστίζουν’ αλλά εκβιαστικά απειλητικά τηλεφωνήματα κατατρομοκράτησης των δανειοληπτών Έτσι ο δανειολήπτη δεχόμενος σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων δολοφονείται, γιατί καταρρέει ψυχολογικά και αυτοκτονεί. Η αυτοκτονία είναι ουσιαστικά δολοφονία, από την καταπίεση των εκβιαστών.

7. Τα γραφεία ενημέρωσης. Τυπικά, πολλά λειτουργούν νόμιμα, γιατί παρέχουν δήθεν υπηρεσίες ενημέρωσης. Όμως αναθέτουν την ενημέρωση σε άτομα άπειρα, χωρίς ασφάλιση και χωρίς εκπαίδευση. Η ενημέρωση, συνήθως, γίνεται τηλεφωνικός εκβιασμός. Μεταξύ των Γραφείων ενημέρωσης και Δικηγορικών γραφείων υπάρχει συνεργασία, γιατί αρκετά Δικηγορικά γραφεία εργάζονται για Εταιρείες Ενημέρωσης, όπου και κόβονται τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

Β. Οι κατασχέσεις. Τα γραφεία κατάσχεσης και πλειστηριασμών συνεχίζουν να υπάρχουν, έστω και καλυμμένα. Για οικόπεδα ή σπίτια φιλέτα ο πλειστηριασμός έχει ήδη ‘στηθεί’ από δικούς τους ανθρώπους εκ των προτέρων και σε τιμή μηδενική.

Επομένως,  η όλη ‘βιομηχανία Ενημερώσεων, εκβιασμών και απειλών’ στοχεύει στον πλειστηριασμό της περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή, άρα στην αρπαγή της περιουσίας του και στην δολοφονία των Πολιτών, που φαίνεται ως αυτοκτονία.

Καλούμε, τον Κύριο Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία
 ‘σκόπιμης και συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’, με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια, που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Επίσης πώς μια Τράπεζα που δανείζεται με 1% από την ΕΚΤ, μετα-δανείζει με 20% και πού πάει αυτό το υπερκέρδος. Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους

Μπορεί να βρεθεί μια λύση για όλους τους δανειολήπτες. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων ‘ καρτών του πολίτη σε ένα νέο δάνειο ‘πακέτο’ στο Ταμείο Παρακαταθηκών με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη. Τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’ τη Νέα Σεισάχθεια. Επίσης η παράταση της καταγγελίας του Δανείου στους 9 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, θα επιφέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες από τις 3 μήνες που είναι τώρα!

Επισημαίνουμε ότι οι πολίτες που καταγγέλλουν όλα αυτά έχουν και μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία που οι διωκτικές αρχές αν δεν είναι υπάλληλοι ή συνεργάτες των εγκλημάτων των τραπεζιτών οφείλουν να ερευνήσουν αμέσως.
Με την 1437/2014 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών επιδικάσθηκε αποζημίωση για ηθική βλάβη λόγω προσβολής προσωπικότητας δανειολήπτη, στον οποίο τηλεφωνούσε εισπρακτική εταιρία για υπενθύμιση των οφειλών του και άσκηση πίεσης να τα ρυθμίσει.
Τα τηλεφώνημα γίνονταν κατόπιν διαβίβασης προσωπικών δεδομένων του από την πιστώτρια τράπεζα στην εισπρακτική εταιρεία.
Σημειώνεται δε ότι πριν από κάθε γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών-οφειλετών οποιασδήποτε τράπεζας ή άλλης εταιρείας σε εισπρακτική εταιρεία για την περαιτέρω διευθέτηση οφειλής μέσω εισπρακτικής, η τράπεζα ή όποια άλλη πιστώτρια εταιρεία ΟΦΕΙΛΕΙ να ενημερώσει τον πελάτη-οφειλέτη της ότι πρόκειται να μεταβιβάσει τα στοιχεία της οφειλής του, το τηλέφωνο και την διεύθυνση του, δηλαδή τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφ’ενός δεν αποδείχθηκε ότι η τράπεζα είχε ενημερώσει τον οφειλέτη για αυτήν της την ενέργεια, αφ’ετέρου η εισπρακτική εταιρεία προέβη σε χρήση των ως άνω ...
παρανόμως διαβιβασθέντων σ’ αυτήν από την εναγομένη τράπεζα προσωπικών δεδομένων του ενάγοντος, καλώντας αυτόν τηλεφωνικώς στο κινητό του, αλλά και στο σταθερό μέσω υπαλλήλου της, η οποία αιφνιδιάζοντας μέλος της οικογένειας του ενάγοντος, του ζητούσε, χωρίς προηγουμένως να τον ενημερώνει- ως ώφειλε- για λογαριασμό ποιας εταιρίας τον καλούσε , να της επιβεβαιώσει τα σχετικά με τη ρύθμιση της επίδικης οφειλής του, προκαλώντας τόσο στον ίδιο όσο και στον ενάγοντα μεγάλη ψυχική αναστάτωση, θυμό και οργή από το γεγονός ότι τα απόρρητα κατά τον νόμο 2472/1997 προσωπικά του δεδομένα είχαν ανακοινωθεί και διαρρεύσει χωρίς καμιά δική του ενημέρωση σε τρίτους.
Η απόφαση του Εφετείου αναφέρει επί λέξει: «Η εναγομένη εξάλλου δεν επικαλέσθηκε, ούτε απέδειξε ότι είχε προβεί σε τέτοια ενημέρωση μεταγενέστερα, μετά τη συλλογή των δεδομένων και πριν από τη διαβίβαση τους στην ως άνω εισπρακτική εταιρία. Η τελευταία προέβη σε περαιτέρω επεξεργασία (χρήση) των ως άνω παρανόμως διαβιβασθέντων σ’ αυτήν από την εναγομένη προσωπικών δεδομένων του ενάγοντος, καλώντας αυτόν τηλεφωνικώς στο κινητό του στις 26-11-2008 και περί ώρα 12.30′, αλλά και στο σταθερό …. (που είχε δηλωθεί από τον ίδιο και ανήκε στην επιχείρηση της συζύγου του) στις 26-11-2008 και περί ώρα 13.00 δια προστηθείσης υπαλλήλου της, η οποία αιφνιδιάζοντας τον υιό του ενάγοντος του ζητούσε – χωρίς μάλιστα να τον ενημερώνει για λογαριασμό ποιας εταιρίας τον καλούσε – να της επιβεβαιώσει τα σχετικά με τη ρύθμιση της επίδικης οφειλής του, προκαλώντας τόσο στον ίδιο όσο και στον ενάγοντα μεγάλη ψυχική αναστάτωση, θυμό και οργή από το γεγονός ότι τα απόρρητα κατά τον ως άνω νόμο προσωπικά του δεδομένα είχαν ανακοινωθεί και διαρρεύσει χωρίς καμμιά δική του ενημέρωση σε τρίτους.
Οι προαναφερόμενες παρανομίες και υπαίτιες (από πρόθεση) πράξεις και παραλείψεις της εναγομένης (δια των προστιθέντων οργάνων της) προσέβαλαν την προσωπικότητα του ενάγοντος και προκάλεσαν σ’ αυτόν σημαντική ηθική βλάβη, ενώ τα όργανα της εναγομένης, κατά την επεξεργασία (διαβίβαση, λήψη, καταχώρηση, χρήση) των προσωπικών δεδομένων αυτού, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του, όφειλαν να γνωρίζουν την πιθανότητα επέλευσης της προαναφερόμενης ηθικής βλάβης.
Ενόψει δε του είδους του θιγομένου αγαθού, του μεγέθους της προσβολής, των συνθηκών τέλεσης αυτής, του βαθμού υπαιτιότητας των οργάνων της εναγομένης και της κοινωνικής και οικονομικής καταστάσεως των διαδίκων μερών, η καταβλητέα εύλογη χρηματική ικανοποίηση πρέπει να ορισθεί στο ποσό των 6.000 ευρώ.»
Δια ταύτα αιτούμαστε,  να διωχτούν ποινικά όσοι δεν εμπόδισαν να βγουν τα χρήματα έξω, όσοι δεν τα ζήτησαν πίσω, όσοι δεν τα φορολόγησαν και όσοι δεν τα δέσμευσαν ή δεν τα ζητάνε ακόμα και σήμερα να επιστραφούν ή να φορολογηθούν. Αιτούμαστε σήμερα η Εισαγγελία, αυτεπάγγελτα,  να εφαρμόσει τους νόμους για την δήμευση, επιστροφή και φορολόγηση των χρημάτων αυτών.
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΝΟΜΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4022/2011.
(ΦΕΚ Α' 219/03-10-2011)Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς Πολιτικών και Κρατικών Αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις.

Οι διατάξεις του νόμου αυτού εφαρμόζονται για:
α) κακουργήματα τα οποία δεν υπάγονται στις ρυθμίσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 86 του Συντάγματος και διαπράττουν υπουργοί ή υφυπουργοί, καθώς και κακουργήματα που διαπράττουν βουλευτές, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ακόμη και αν οι υπαίτιοι έχουν παύσει να φέρουν την ιδιότητα αυτή, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθ’ύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου,
β) κακουργήματα τα οποία διαπράττουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους, γενικοί και ειδικοί γραμματείς Υπουργείων, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, δημοσίων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το κράτος, καθώς και αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθ’ύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου και
γ) κακουργήματα ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος, εφόσον υπάγονται στην καθ’ύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου, ο δε χαρακτηρισμός της υπόθεσης ως ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος γίνεται με πράξη από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ο εισαγγελέας όταν λάβει τη μήνυση, την έγκληση ή την αναφορά, για την τέλεση πράξης του προηγούμενου άρθρου, ενεργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ασκεί την ποινική δίωξη παραγγέλλοντας ανάκριση. Μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση, η οποία διενεργείται αποκλειστικά από εισαγγελέα πρωτοδικών και ολοκληρώνεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών.
--------------
Άρθρο 354. Π.Κ. Διατάραξη οικογενειακής τάξης.
Άρθρο 361. Π.Κ. Εξύβριση
Άρθρο 362. Π.Κ. Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Συκοφαντική Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Εκβίαση
Άρθρο 386. Π.Κ. Απάτη
Άρθρο 389. Π.Κ. Απατηλή πρόκληση βλάβης
Ν. 3849/2010: Εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία
Αιτούμαστε αποζημίωση για ηθική βλάβη λόγω προσβολής προσωπικότητας δανειολήπτη και καά συρροή πολλών  δανειοληπτών.,
Εγκλήματα κατά της Εθνικής Οικονομίας
Παράβαση νόμων προστασίας «νατούρα»
Ανήθικος και παράνομος πλουτισμός.
Τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα.
Τέλεση εγκλημάτων κατά της Εθνικής Οιονομίας.
Παράβαση καθήκοντος κακουργηματικής υφής.
Άρθρο 45Β, 263Β. Μέτρα προστασίας για όσους συμβάλουν στην αποκάλυψη υποθέσεων διαφθοράς. Αιτούμαι προστασία μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος.
Η παρούσα κατατέθηκε μερικώς με ειμαιλ στην Οικονομική Αστυνομία στις 30-6-2015
Η παρούσα αποτελεί νέα μήνυση,  έγκληση και πολιτική αγωγή 7 τρις ευρώ κατά παντός υπευθύνου. 
Κύριε Εισαγγελέα,
‘Ο Μακρυγιάννης έλεγε ότι «από εμάς τους Έλληνες‚ όλα τα θερία τρώγουν, αλλά στο τέλος μένει πάντα κάποια μαγιά». Μπορεί να μείνει ένα 0,2% πραγματικών Ελλήνων; Τότε θα συνεχιστεί η πρόταση του δημοκρατικού Ελληνικού πολιτισμού. Έστω κι αν όλοι αλλοτριωθούν, έστω κι αν όλοι υποκύψουν. Μια μαγιά να σωθεί. Υπάρχει ελπίδα!…»
1.      Με την παρούσα αιτούμαστε την ποινική δίωξη,  όσων βγάλανε παράνομα χρήματα στο εξωτερικό,  Ελβετία, Αγγλία, Κέιμαν Νησιά, Κύπρος κλπ… δεν δηλώνονται στην Εφορία, φοροδιαφεύγουν, δεν τα επιστρέφουν στην Ελλάδα.
2.      Αιτούμαστε την ποινική δίωξη,  όσων κρατικών υπαλλήλων  εφοριακών, υπαλλήλων ΣΔΣΟΕ, εισαγγελέων, δικαστών, ανακριτών πρέσβεων υπουργών , τραπεζιτών υπαλλήλων πολιτικών κομμάτων κλπ…, δεν φρόντισαν να μην φύγουν τα χρήματα, να μην ξανα-επιστραφούν στην Ελλάδα, να μην διωχτούν ποινικά οι κάτοχοί τους, όπως δεν διώχτηκαν οι αναγραφόμενοι στην περίφημη «λίστα Λαγκάρντ» και δια της παρούσης αιτούμαστε την ποινική δίωξη όσων είναι στην «λίστα Λαγκάρντ», στην «λίστα ΣΔΟΕ», Λίστα Νικολούλη, (όπου φέρονται να είναι  και άτομα του αθλητισμού),  ή σε παρόμοιες λίστες.
3.      Αιτούμαστε την ποινική δίωξη των ΜΜΕ που διασύρουν την Ελλάδα και δημιουργούν προβλήματα στην Εθνική οικονομία. Να συλληφθεί ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης για ενέργειες κατά της Εθνικής οικονομίας και για εθνική προδοσία. Να συλληφθούν οι υπεύθυνοι των δημοσκοπικών εταιρειών για απάτη κατά των Ελλήνων πολιτών σχτικά με τις δήθεν προβλέψεις για το δημοψήφισμα,  με ενδεχόμενο δόλο ή ανικανότητα και να ανακληθούν οι άδεις λειτουργίας των δημοσκοπικών εταιριών.
4.      Σε μια χρονική περίοδο, όπου η Ελλάδα βυθίζεται σε μια μεγάλη οικονομική –κρίση, μια μερίδα πολιτών φέρεται να έχει (-ουν) αμύθητα χρήματα στο εξωτερικό σε «φορολογικούς παραδείσους», δηλ. Ελβετία, Λουξεμβούργο, Κάιμαν νησιά, Λιχτενστάιν, Αγγλία κλπ...
5.      Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, να συλλάβουν του Διοικητές των τραπεζών, τους υπεύθυνους των γραφείων ενημέρωσης και δολοφονίας – αυτοκτονίας, πολιτών, 7.000 πολιτών,  στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!
6.      Γιατί δεν εισπράττονται οι φόροι, οι ασφαλιστικές εισφορές μεγάλου ύψους  και τα πρόστιμα από συγκεκριμένους μεγαλο-οφειλέτες που βάζει π.χ. το Δασαρχείο, η Αστυνομία, οι κρατικοί υπάλληλοι κλπ.. και γιατί δεν δημεύονται οι περιουσίες τους, να ερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες.
7.      Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να παγώσουν τις ενέργειες πώλησης της Ελλάδας από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και την μετατροπή του σε ταμείο δημόσιας περιουσίας το οποίο θα διοικεί ο νέος βασιλεύς  Όθων, που λέγεται Σόιμπλε, αλλά επειδή βαριέται να έρθει τώρα στην Ελλάδα ‘ όπως ο Λεοπόλδος της Αυστρίας θα το διοικεί απευθείας από το Λιχτενστάιν, με δικούς του υπαλλήλους, οπότε δεν χρειάζεται πλέον τους ‘εσωτερικούς συνεργάτες, που είχε χρησιμοποιήσει η Γερμανία στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Δεν χρειάζονται και τους γνωστούς ‘ρουφιάνους‘ και θα διοικούν απευθείας, γιατί τους το επιτρέπει και η τεχνολογία! Άρα και εσύ ‘ρουφιάνε‘, δεν θα έχεις δουλειά στην νέα Γερμανική Τραπεζοδικτατορία, και εσύ οσφυοκάμπτη πολιτικέ, και εσύ δοσίλογε κρατικέ υπάλληλε. Ο Γερμανοί θα σας οδηγήσουν σε υποχρεωτική ανεργία με το αιτιολογικό, αφού πρόδωσες την πατρίδα σου, εκ χαρακτήρος θα προδώσεις και τους ίδιους τους Γερμανούς!
8.      Να αναγνωριστεί η τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα, η τέλεση γενοκτονίας,  από αυτούς που μας οδήγησαν στην κρίση, από τις τράπεζες και από αυτούς που έχουν παράνομα τα χρήματα στο εξωτερικό. Να συλληφθεί η κ. Μέρκελ ο κ. Τόμσεν και τα μέλη της τρόικα, για τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα,  για γενοκτονία των Ελλήνων και παράνομη κατοχή της Ελλάδας. Να συλληφθεί ο κ. Προβόπουλος και οι δέκα τραπεζίτες.
9.     Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει τις αποκαλύψεις της κ.  Λαγκάρντ,  για απειλές στο πρόσωπό της και να πράξει τα νόμιμα. Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει  όλα τα ονόματα που είναι στην Λίστα Λαγκάρντ, άσχετα αν μέχρι σήμερα η λίστα αυτή έχει ή δεν έχει αξιοποιηθεί. Να ερευνηθούν οι ενέργειες για Εθνική προδοσία ή ενέργειες από υψηλά ισταμένους, για προπαρασκευαστικές ενέργειες προδοσίας.
  1. Ποιον περιμένουν,  οι Ελληνικές Αρχές «να τους δώσει εντολή»,  να ερευνήσουν τα άτομα που είναι μέσα στην λίστα Λαγκάρντ, στην Λίστα ΣΔΟΕ, στην Λίστα Νικολούλη, στην λίστα καταθετών εξωτερικού κλπ…, όταν η έρευνα είναι αυτεπάγγελτη υποχρέωση των εισαγγελέων, ανακριτών και των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ? Υπάρχει η άποψη,  ότι η μη έρευνα των ανωτέρω ατόμων συνιστά αδίκημα, για τους μη ερευνώντες! Το «αστείο»,  ότι η Λίστα Λαγκαρντ δεν είναι αξιοποιήσιμη ή «δεν είναι προϊόν νομιμότητας», μόνο γέλωτα φέρει, διότι οι «υπηρεσίες του κράτους»,  οφείλουν να ερευνήσουν τα πάντα ακόμα και ανώνυμη καταγγελία, ειδάλλως υπόκεινται σε ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο για παράβαση καθήκοντος, όπως  λέγεται..
  2. Αιτούμαστε ο Αρμόδιος Πρόεδρος Αρείου Πάγου, ο Αρμόδιος Εισαγγελέας, ο Αρμόδιος Ανακριτής οι αρμόδιοι του οικονομικού εγκλήματος,  να απευθύνουν αίτημα στις Ελβετικές Αρχές, για την αποκάλυψη των καταθετών και να πράξουν τα νόμιμα. Τυχόν μη ενέργειες έστω και μέσω των πρεσβειών αποτελεί παράβαση καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα. Απαντήσεις του τύπου ‘δεν θα μας τα δώσουν κλπ… είναι παράνομες όπως λέγεται. Να αποσταλούν αιτήματα και ας μην απαντήσουν οι Ελβετικές κλπ… αρχές. Πρέπει να υπάρχουν τα αιτήματα για το μέλλον.
  3. Να ερευνηθούν όλα τα πολιτικά γραφεία των πρώην κυβερνόντων κομμάτων, αν συντέλεσαν με τις ‘παρεμβάσεις τους‘ στην δημιουργία στρατού υπαλλήλων που τους έβαζαν στο Δημόσιο, χωρίς τα απαραίτητα προσόντα, και οι υπάλληλοι αυτοί στην συνέχεια, εκτός από την ψήφο τους έδιναν και χρήματα παράνομα σε αυτά τα πολιτικά γραφεία. Επομένως έχουμε παράνομο και ανήθικό πλουτισμό συνεργατών πολιτικών γραφείων που παρεμβαίνουν σε διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων, σε μεταθέσεις, αποσπάσεις σε κρίσεις καθηγητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, σε κρίσεις Διευθυντών, Προϊσταμένων Α-θμιας και Β-θμιας εκπ-σης και εν γένει στην λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης δημιουργώντας ένα κράτος που στηρίζεται σε άτομα με μέτρια ή ανεπαρκή ή ανύπαρκτα ή  ανίκανα προσόντα σε όλες τις βαθμίδες της Διοίκησης, είτε αυτό λέγεται εκπαίδευση είτε στρατός είτε αστυνομία είτε δικαιοσύνη είτε Δήμοι κλπ… Ουσιαστικά υπάρχει μια «δικτατορία των κατωτέρων και ανικάνων», που διοικούν τους ανώτερους, σε όλη την επικράτεια. Αυτή η επικράτηση των ανικάνων δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα διοίκησης και λειτουργιάς όλου του κράτους, πράγμα που επωφελούνται οι ξένες δυνάμεις.
  4. Να ερευνηθεί τι εννοούσε ο κ. Ρακιντζής που φέρεται να δήλωσε ότι έβρισκε εμπόδια στους ελέγχους του και από ποιους. Να ερευνηθεί αν στο ΣΕΔΔ, γίνονται σοβαρές έρευνες ή καλύπτουν παρανομίες….
  5. Η άρνηση ελέγχου καταγγελίας ή αναφοράς αποτελεί ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα για όσους δεν ενεργούν τα πλαίσια του Νόμου. Επειδή μερικοί στην προανάκριση‘ όπως λέγεται, κάνουν τον ‘πονηρό υπηρέτη των Γερμανών ή των τραπεζιτών ή των πολιτικών γραφείων‘, παρακαλούμε η ανάκριση να πάει σε ειδικό Ανακριτή, με Ελληνικά αισθήματα.
  6. Η παρούσα αποτελεί μήνυση έγκληση και πολιτική αγωγή 45 ευρώ κατά παντός. Αιτούμαστε Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος.
Μάρτυρες
Γεώργιος Ρόζος Ραγκαβή 98 Γκύζη
Θεοδώρου Λάζαρος, δανειολήπτης Αρτέμιδας  48 Π. Φάληρο.6938149457
Παπαδάτου Χαριτίνη, Κεδρηνού 41 Αθήνα
Και άλλοι που θα δηλωθούν στην ανάκριση.
Η παρούσα υπέχει θέση μήνυσης έγκλησης και πολιτικής Αγωγής 45 ευρώ κατά παντός.
Αθήνα, 22-7-2015
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής»
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ 
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη ΤΚ 15121 Αθήνα
τηλ., 6980203968
Υ.Γ. Η παρούσα μηνυτήριος αναφορά κατατέθηκε στον Πρόεδρο Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1368/22-7-2015.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου