Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Όταν η γελοιότητα συναντά την "αριστερά" - Για ..."στρατό κοθόρνων" κάνει λόγο ο Λεβέντης.

Την πρώτη τετ-α-τετ επαφή είχαν στην ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή.
Μάλιστα εκείνος που πήγε να συναντήσει την πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ήταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός
Όπως αποκαλύπτει το vima.gr είχαν και έναν ιδιαίτερο διάλογο μετά την θερμή χειραψία που αντήλλαξαν.
Τσίπρας: «Δεν γνώριζα ότι ήσουν συνεργάτης του πατέρα μου, πολύ συγκινήθηκα όταν το διάβασα»
Λεβέντης: «Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά όταν μου έγινε πρόταση αργότερα να τον ακολουθήσω στην Αρτα, αρνήθηκα».
Όπως επισημαίνει το vima.gr, μετά από αυτή την σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης ήρθε αντιμέτωπος με τα δύσκολα. Και όταν λέμε δύσκολα, δεν εννοούμε με την φανερή ψήφο του προς τον Ν. Βούτση, την οποία πριν τη ρίξει στην κάλπη την έδειξε στον κ. Βούτση (κάνοντας τον πρόεδρο της Βουλής να κάνει λόγο κάτι για τη «συμμαχία των πολιτικών μηχανικών»), αλλά επειδή άρχισαν οι γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα.
Ορισμένοι από τους βουλευτές του (ή μάλλον… όλοι), ναι, μεν έχουν υπογράψει χαρτί ότι θα είναι βουλευτές μόνον για έξη μήνες, αλλά τώρα που μπήκαν στη Βουλή και είδαν ακριβώς τι συμβαίνει, ζήτησαν να μην ισχύει αυτό το χαρτί και να πάρουν…
παράταση κοινοβουλευτικού βίου.
Ο κ. Λεβέντης (που δεν συνηθίζει να χαλάει χατίρια) τους υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με τους νομικούς του και ίσως να τους δώσει θητεία αντί για έξι μήνες, ένα χρόνο (και βλέπουμε).
"Πηγή:tribune.gr"
Για ..."στρατό κοθόρνων" κάνει λόγο ο Λεβέντης.
Είναι γνωστό σε όλους ότι το πολιτικό σύστημα «έπιασε πάτο», εκείνο που δεν περιμέναμε είναι να μας το πει ο Βασίλης Λεβέντης.
Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Τσίπρα και τις δηλώσεις συνεργασίας με τον πατέρα του, ο Βασίλης Λεβέντης αλλάζει και επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του Τσίπρα.
Ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού ο Λεβέντης «τα πήρε»
«Απογοητεύτηκα από την ομιλία του κ. Πρωθυπουργού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και πρόσθεσε: «Κόντευα να κοιμηθώ. Ειλικρινώς τα ίδια και τα ίδια έλεγε. Ό,τι έλεγε ο Σαμαράς, ό,τι έλεγε ο Καραμανλής.
Τα ίδια και τα ίδια. Ένας λαός που πεινάει και μία εξουσία που δεν το αντιλαμβάνεται.
Αναίσθητη εξουσία. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση του Κοινοβουλίου. Ο λαός να πεινάει, να τρώει από τους σκουπιδοτενεκέδες και ο Πρωθυπουργός να μην πω τι κάνει».
Ο Βασίλης Λεβέντης τους είπε πως δεν προτίθεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα γιατί "προτίμησε να πάει με τους ακροδεξιούς", ενώ του καταλόγισε και πως έχει μαζέψει... "στρατό κοθόρνων" αναφερόμενος στους συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα.

Το τι θα πράξει στο μέλλον είναι αδύνατον να το προβλέψει κανείς, εκείνο όμως που είναι βέβαιο, είναι ότι ο Βασίλης Λεβέντης δέχεται ότι το χρέος της χώρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ και πρέπει να πληρωθεί.
Ας μείνουμε σε αυτό και ας δούμε που και πώς θα τον χρησιμοποιήσει το σύστημα.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.