Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Προβοκάτορες έκαψαν τους 4 υπαλλήλους όχι "αγανακτισμένοι"



του Μιχάλη Χαιρετάκη

Οχι αγαπητε κε Λοβέρδο, δεν έκαψαν τις 4 ψυχές της Marfin "αγανακτισμένοι" κατά των μνημονίων όπως γράψατε. Κουκουλοφόροι προβοκάτορες ήταν. Οι αγανακτισμένοι, λοιδωρήθηκαν, καπελώθηκαν ακριβώς γιατί το κίνημα αυτό δεν είχε οργάνωση , ήταν η αγανάκτηση του κόσμου απέναντι στο μνημόνιο και την κοροϊδια του "λεφτά υπάρχουν".

Επρεπε να διαλυθεί εκείνη η συγκέντρωση, χάλαγε τη μνημονιακή συνταγή, τα άνομα σχέδια που ακολούθησαν. ¨Ετσι λοιπόν επιστρατεύτηκαν οι γνωστοι-άγνωστοι που όλοι ανεξαιρέτως υποψήφιοι πρωθυπουργοί υπόσχονται οτι θα φέρουν στο φώς τις ταυτότητές τους και οι ίδιοι μετά ποιούν τη νήσσαν.

Ηταν η ημέρα που μπλόγκερ έγραφε ένα άθλιο αστειάκι οτι η Marfin ψάχνει 3 υπαλλήλους. Εσείς είστε δημοσιογράφος αγαπητέ κε Λοβέρδο, εγώ δημοσιογράφος δεν είμαι, έχω άλλο επάγγελμα ακριβώς για να μην είμαι υποχρεωμένος να γράφω επι πληρωμή, αλλά να γράφω μόνο όταν εγώ θέλω και όχι άλλοι και μόνο οταν κάτι έχω να πώ.

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι , σκοτεινοί και πονηροί, επειδή δεν γνωρίζουμε τον φίλο, τον αντίπαλο, όλοι είναι όμορφα ανακατεμμένοι ώστε να πηγαίνουμε κάθε μέρα ολοένα και πιο κοντά στο χαμό στην καταστροφή, η δική μου η στάση ήταν και είναι πάντα κατά των μνημονίων, όχι επειδή δεν πιστεύω οτι δεν χρειάζονται κανόνες και αλλάγές αλλά επειδή πιστεύω οτι οι συγκεκριμένοι κανόνες και αλλάγες που μπαίνουν δεν έχουν σκοπό να μας κάνουν καλύτερους αλλά μας αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί, και το πιο άθλιο είναι οτι ούτε το κομμάτι ψωμί δε θα δουμε.
Θέλετε να μας πείτε και εσείς με τη σειρά σας αν είστε υπέρ ή κατά των μνημονίων ωστε να γνωρίζουμε αν η φράση ""αγανακτισμένων" κατά των μνημονίων" που γράψατε διατυπώθηκε κατά ...
λάθος ή την εννοούσατε;

Ξεκάθαρα δηλαδή, πείτε μας, πιστεύετε οτι ήταν απλοί πολίτες "αγανακτισμένοι" κατά των μνημονίων όπως γράψατε ή σκοτεινοί προβοκάτορες που εξυπηρετούσαν άθλια συμφέροντα και που 7 χρόνια μετά μένουν ακόμα στο σκοτάδι και ατιμώρητοι;


===================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.