Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

kalami.net/USA: 25-6-17 > ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ και ΑΣΤΕΙΟΥ: Σχολιάζοντας τα ΚΑΛΑ, τα ΚΑΚΑ και τα AΣXHMA


ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ και ΑΣΤΕΙΟΥ: Σχολιάζοντας τα ΚΑΛΑ, τα ΚΑΚΑ και τα AΣXHMA

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες, γιά φοροδιαφυγή κ.ά., στον πολιτειακό βουλευτή Θωμά Κατσιαντώνη
Γιατί στον Λευκό Οίκο διαβάζουν ελληνική ιστορία και ειδικά...Θουκυδίδη


''Βασιλικότεροι των βασιλέων'' οι...''κροίσοι Ομογενείς'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας''
Θυμάστε τους ''κροίσους'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' (The Hellenic Initiative), που τους κουβάλησε ο Μπίλης (Κλίντον) στην Αθήνα καλοκαίρι 2012; Που ΜΜΕ (Καθημερινή, 'Εθνος κ.ά.) τους πρόβαλαν ως ''σωτήρες της Ελλάδας''; Που ''θα'' βοηθούσαν μνημονιο-βαρεμένους; Που ληγούρια νεο-'Ελληνες πολιτικοί και λοιπά λαμόγια, νόμισαν ότι θα κάνουν καμιά αρπαχτή; Τους ''κροίσους'' που κάνουν ''χλιδάτα'' δείπνα στην Νέα Υόρκη με την παρουσία πρωθυπουργών, υπουργών, πολιτικών, διπλωματών και λοιπών ''μαϊντανών'' από Ελλάδα; Τους ''κροίσους'' που ''δεν δίνουν μία'' και μαζεύουν δωρεές από Ομογενείς και μη, μέσω διαδίκτυου, γιά να ''βοηθήσουν'' δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, με χρήματα άλλων; Που σε κάθε ''χλιδάτο δείπνο'' κάνουν ''πλάκες'', δηλ. αλληλοβραβεύονται γιά την ανύπαρκτη προσφορά τους; Που σε κάθε δείπνο τους στην Νέα Υόρκη ή αλλού, έχουν πάντα και ''πριγκιπικό ζεύγος'' του (ανύπαρκτου) ''βασιλικού θρόνου'' Ελλάδας;
Θα θυμάστε και την έλευση, από Ελλάδα, ''άγαμων κορασίδων'' (βουλευτίνες και λοιπές ''φευγάτες''), που έρχονταν γιά τα δείπνα στην Νέα Υόρκη, γιά να βρούν ''κροίσο γαμπρό'' και τους προέκυπτε τελικά ο...

Μήτσος Αστόριας.
Τώρα, οι ''κροίσοι'' δεν κρύβονται, αφού οι περισσότεροι είναι βασιλόφρονες, γι' αυτό έκαναν Οργάνωση. Και στις 18 Ιουνίου '17, ανακοίνωσαν επίσημα ότι διορίζουν την ''πριγκίπισσα Τατιάνα'' σύζυγο του ''πρίγκιπα Νικόλαου'', ως ''παγκόσμια πρέσβειρα της Οργάνωσης''!!! Μάλιστα τονίζουν στην ανακοίνωση, ότι, ''η πρέσβειρα-πριγκίπισσα θα ενώσει την ελληνική Διασπορά''. Δεν διευκρινίζουν αν αυτό θα το κάνει μαζί με τον... ''τεράστιο υφυπουργό'' Τέρενς Κουίκ ή χωρίς αυτόν.
Και εμείς, οι αυτόχθονες και μη Ομογενείς, εντυπωσιασμένοι που τόσα πολλά, από πολλούς ''καραγκιόζηδες'', δηλ. ''σωτήρες'' μας (που θα μας... ''ενώσουν''!!!), γίνονται γιά εμάς, αλλά χωρίς εμάς, αναφωνούμε: ''Δεν πάτε να @@@@τε όλοι σας'';;;

H (πρώην ελληνική) Αρχιεπισκοπή Αμερικής, θα καθιερώσει ''Κυριακή Εθνικού Κήρυκα'';Από ταξίδια, εκδηλώσεις, συναντήσεις κ.ά., οι 'Ελληνες υπουργοί ''σκίζουν''. Αλλά, από ΟΥΣΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, την τελευταία 6ετία, ΜΗΔΕΝΜε αφορμή το ''τουριστικό ταξίδι'' του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. ΠαπαδημητρίουΠως γίνεται η παραπληροφόρηση στην Ελλάδα, γιά ''επιτυχίες'' υπουργών της, στα ταξίδια τους στις ΗΠΑ
Στις 20 και 21 Ιουνίου 2017, αρκετά ΜΜΕ στην Ελλάδα μετάδωσαν την ''είδηση'' ότι ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ''συναντήθηκε στην Ουάσιγκτον με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ''. Σχετικό δελτίο τύπου αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου. Οι αποδέκτες της είδησης, φυσικό είναι να νομίζουν ότι ο Αμερικανός υπουργός δέχτηκε στο υπουργείο του, τον 'Ελληνα υπουργό. Αλλά, η αλήθεια, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. ΔΕΝ δέχτηκε ο κ. Ρoςς, τον κ. Παπαδημητρίου. Τα είπαν στο περιθώριο ''Συνέδριου γιά προσέλκυση επενδύσεων στις ΗΠΑ'' (SelectUSA Investment), που έγινε στην Πολιτεία Μέρυλαντ (18-20 Ιουνίου '17), κοντά στην Ουάσιγκτον. Τώρα, τι δουλειά έχει ένας υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ με... επενδύσεις στην Ελλάδα, όπως έμμεσα αφήνεται να εννοηθεί, ''είναι άλλου παπα(δημητρίου) ευαγγέλιο''. Σημειώνουμε ότι, τον κ. Παπαδημητρίου, δεν τον δέχτηκε ο ομόλογός του, των Οικονομικών των ΗΠΑ, επειδή είχε ''άλλες υποχρεώσεις''.
Κατά τα υπόλοιπα, χάρη στα παραπληροφορούντα ΜΜΕ Ελλάδας, που ''καταπίνουν αμάσητο'' ότι τους ''σερβίρουν'' (δηλ. ανακοινώσεις και δελτία τύπου υπουργείων), ένα ακόμα τουριστικό ταξίδι 'Ελληνα υπουργού στις ΗΠΑ, θα παρουσιαστεί ως ''μεγάλη επιτυχία'' γιά...''προσέλκυση  επενδύσεων''. Δηλ., το γνωστό παραμύθι. Aνακοινώθηκε, επίσης, ότι ''ο υπουργός μίλησε στην Παγκόσμια Τράπεζα'' στην Ουάσιγκτον. Ναι, στο κτίριό της, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι... 'Ελληνες εργαζόμενοι στην Τράπεζα.
Ανεπανάληπτη επιτυχία: Η Ελλάδα θα κάνει επενδύσεις στις...ΗΠΑ!!!
Ο υπουργός Οικονομίας-Ανάπτυξης της Ελλάδας Δημ. Παπαδημητρίου, συμμετείχε στην ''σύνοδο Κορυφής'' στην Ουάσιγκτον, με το όνομα ''SelectUSA Investment''. Η σύνοδος, σκοπό έχει να προσελκύσει επενδύσεις στις ΗΠΑ. Δεν ανακοινώθηκε πόσα δισ. από το ''περίσσευμα του πλούτου'' της θα επενδύσει η Ελλάδα στις ΗΠΑ. Ο ''δραχμιστής'' υπουργός της Ελλάδας, κάνει εβδομαδιαία τουριστική περιοδεία στις ΗΠΑ (όπου ζούσε πριν) και μετά πάει στην Μ. Βρετανία, μαζί με συνεργάτες, γιά να προσελκύσει... επενδύσεις. Θα έχει και επαφές στην Νέα Υόρκη, με την σύμπραξη του... Χρηματιστήριου (όχι της Νέας Υόρκης, αλλά αυτού στην Αθήνα). Πιθανά, να μην έχει καταλάβει ότι μόνο ΗΛΙΘΙΟΙ θα επένδυαν σήμερα στην Ελλάδα. Αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ''ηλίθιοι επενδυτές''. Υπάρχουν όμως ''τουρίστες 'Ελληνες υπουργοί'', δηλ. ''παπατζήδες''.
Η τουριστική υπουργική περιοδεία, όπως αναμένεται, θα ''βαφτιστεί'' στην Ελλάδα ως ''σημαντικές επαφές γιά προσέλκυση μεγάλων επενδυτών''. Γνωστό, συνηθισμένο το ''παραμύθι'', γιά δικαιολόγηση των τουριστικών ταξιδιών υπουργών στο εξωτερικό.
Σημ.: ''Σοβαροί μεγάλοι επενδυτές'' θα πάνε στην Ελλάδα, μόνο αν κάνουν μία περιοδεία 2-3 εβδομάδων στις ΗΠΑ, Κουντουρά, Κουίκ και Πατούλης. 'Ολα τα άλλα είναι ''χαβαλές'' β' κατηγορίας. Μην ξεχνάμε ότι η υπουργίνα Τουρισμού είχε μιλήσει γιά ''έκρηξη επενδύσεων'' (που ''αναμένονται'') σε τηλεκανάλι Αθήνας και μετά λίγες ώρες, εξαιτίας της βαρυσήμαντης δήλωσης, έγινε...σεισμός στην Λέσβο.
Τελικά, αποδεικνύεται ότι η ΒΛΑΚΕΙΑ του υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας, είναι ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗH επιβεβαίωση: Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ, προωθεί διάσπαση της Ομογένειας ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας έναν υπερφιλόδοξο, που αυτοανακηρύχτηκε σε...''αρχηγό-νταβατζή της Ομογένειας''
Αποκαλυπτικό ηχητικό δημόσιας δήλωσης: Οι ''μάσκες ''έπεσαν'', μετά την καταγγελτική επιστολή στον πρωθυπουργό γιά τα επικίνδυνα παιχνίδια στην Ομογένεια ΗΠΑ, του ασοβάρευτου υφυπουργού Εξωτερικών, υποτίθεται ''αρμόδιου γιά Απόδημους''. Δημόσιες δηλώσεις του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα, πιστοποιούν την επιθυμία του, να διασπάσει ότι απόμεινε από την οργανωμένη Ομογένεια και να ''προστατεύσει'' τον διασπαστή, ανεπιθύμητο στις ΗΠΑ, υφυπουργό. (ΑΚΟΥΣΤΕ την δήλωση Γαλάτουλα, σε ραδιοπρόγραμμα).Το ερώτημα: ΠΩΣ ένας υφυπουργός της Ελλάδας, ''κάνει δουλειές'' με στόχο την διάσπαση της Ομογένειας, με έναν πρόεδρο Οργάνωσης (Ομοσπονδίας) στις ΗΠΑ, γνωρίζοντας ότι ο πρόεδρος και η Οργάνωσή του, έχουν κάνει ΑΓΩΓΗ εναντίον του ελληνικού Κράτους; Είναι τόσο πολύ ανεύθυνοι και εντυπωσιακά άσχετοι-ασοβάρευτοι στο υπουργείο Εξωτερικών;... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)
Ψήφος στους Aπόδημους: ''Αρχίζει διάλογος'', σύμφωνα με το υπ. Εσωτερικών
Αν τελικά ψηφίζουν οι απόδημοι και εκλέγουν Ομογενείς βουλευτές, τότε, ως Ομογένεια στην Β. Αμερική, θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές με ''ψώνια'', αφηνιασμένα και μη, δηλ. προεδροπαράγοντες, που θα ζητούν την ψήφο μας σε ''προεκλογικές συγκεντρώσεις'' και...debates.
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου