Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Ακούει κανείς . . . ? (Είπαμε σεμνότητα και ταπεινότητα . . . ΟΧΙ κι' έτσι !!!)

Η προαγωγός της γνωστής υπερηχητικής ιατρικής καριέρας, της κυρίας πρωθυπουργού, που διεκδικεί Νόμπελ ως «θηλυκή Αϊνστάιν της ιατρικής»!

Σε προχθεσινή ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη βουλή (
ΠΑΡΤΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ και ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ των Κυβερνητικών στελεχών, ή αλητεία και πλιάτσικο;), εμφανίζεται ένα από τα golden boys της Καραμανλικής κλίκας να λαμβάνει 432.000 €. [κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ (QUALITY BUSINESS SOLUTIONS - υιός καθηγήτριας Πανεπιστημίου που επέβλεψε γνωστή διδακτορική διατριβή) 432.000 ευρώ].
Τόσο το ποσό της αμοιβής του, όσο
. . .

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ σίβυλλα :

Ο πιο τρωτός πρωθυπουργός της χώρας

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
========================
Η γυναίκα του Καίσαρα

Υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια ενδείξεις ότι συγγενικά πρόσωπα πολιτικών εμπλέκονται σε επιχειρηματικές συμφωνίες ή άλλες πράξεις με κρατικές υπηρεσίες.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα μιας συζύγου ή άλλου στενού συγγενούς ενός πολιτικού να έχει ή να συνεχίζει την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Με δύο σαφείς επισημάνσεις:

Πρώτα απ’ όλα δεν πρέπει να υπάρχει ίχνος προνομιακής μεταχείρισης από την πλευρά οιουδήποτε κρατικού φορέα. Επίσης δεν μπορεί να εκδηλωθεί καμία, μα καμία, παρέμβαση από υπουργό για λογαριασμό συγγενούς του.

Σε άλλες χώρες, με αναβαθμισμένο πολιτικό πολιτισμό, επιβάλλονται αυστηροί κανόνες και η έννοια του ασυμβίβαστου για συναλλαγές ανάμεσα σε συγγενείς πολιτικών και το κράτος είναι αυτονόητη. Καιρός να συμβεί το ίδιο στην Ελλάδα. Διότι ως γνωστόν η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και...

ΠΗΓΗ: Εφ. "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" (MONIMEΣ ΣTHΛEΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.