Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Νέο-ναζί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ισραηλινός πύραυλος των νέο-ναζί δολοφονεί δύο αδελφάκια, 4 και 10 ετών!

Τα υπερσύγχρονα πολεμικά αεροπλάνα των νέο-ναζί δολοφόνησαν τα δύο κοριτσάκια, τη Haya και την Laama Hamdan, με πύραυλο που έπληξε κατευθείαν ένα κάρο που έσερνε ένα γαϊδουράκι, στο δρόμο που πηγαίνει από την as-Sekka προς την Jabalia.

Οι εγκληματίες ναζί δεν πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτή τη δολοφονία;

Οι ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, που με τι σιωπή τους, ή με την ενθάρρυνση τους, σαν αυτή των δηλώσεων της κυρίας Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, σε τι διαφέρουν από τα ισραηλινά κτήνη;
Πηγή: INFOPAL

Ευχαριστώ θερμά το φίλο Blogger της σίβυλλα. για την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση , από το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ του περήφανου και αδούλωτου λαού, των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ αδελφών και φίλων μας, με ανατριχιαστικές δυστυχώς λεπτομέρειες, από τις ΘΗΡΙΩΔΕΙΕΣ που διαπράττουν και αυτή ακόμη τη στιγμή, οι ΕΒΡΑΙΟΙ εκτελεστές του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.