Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟΥΣ «ΦΛΟΜΩΣΕ» ΣΤΟ ΨΕΜΑ!!!

Τελικά, είναι απίστευτος αυτός ο Κοντός……. Δεν φτάνει που τους “ψόφησε” στο ψέμα στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό, την έβαλε και στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ για να την βλέπει και ο κόσμος.

Είπε λοιπόν ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ:

«Αρχές Δεκεμβρίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, πιστώθηκαν οι λογαριασμοί 900.000 αγροτών Ενιαίας Ενίσχυσης, με το συνολικό ποσό των 2 δις. 100 εκ. ευρώ». (ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΩΣ).

«Η καταβολή αυτή, αποδεικνύει ότι μπήκε σε τάξη το σύστημα καταβολής των επιδοτήσεων, που στο παρελθόν λειτουργούσε άναρχα και σε αρκετές περιπτώσεις άδικα, με αποτέλεσμα σημαντικούς καταλογισμούς για τη χώρα μας». (ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ)

«Από την επόμενη χρονιά, βάζουμε σε εφαρμογή το νέο σύστημα γεωαναφοράς αγροτεμαχίων, που αποτελεί μία επανάσταση στον τομέα της καταβολής των ενισχύσεων».(ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ)

«Αποτελεί, επίσης, πιστή εφαρμογή του Κανονισμού της Ε.Ε. για δίκαιη καταβολή των επιδοτήσεων και αποτρέπει την επιβολή καταλογισμών στη χώρα, οι οποίοι πρέπει να σημειώσουμε ότι για την περίοδο 1995-2003, ξεπέρασαν το 1 δις. Ευρώ». (ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ)

Γιατί ρε Κοντέ τόσο ψέμα???

1) Σε ποια τάξη μπήκε το σύστημα καταβολής των επιδοτήσεων??????? Οι απλήρωτοι παραγωγοί πάντως δεν ξέρουν για ποιο λόγο δεν πληρώθηκαν. ΜΗΠΩΣ ξέρεις ΕΣΥ να τους πεις??????

2) Στις 25/7/2008 προκηρύχτηκε διεθνής διαγωνισμός για τον ανάδοχο του έργου για το σύστημα γεωαναφοράς αγροτεμαχίων, ο οποίος έληγε στις 8/9/2008. Οι υποψήφιοι για το έργο είχαν καταθέσει κάποια ερωτήματα (11 στο σύνολο) – διότι οι προκηρύξεις του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι … λιγάκι ακαταλαβίστικες – οι οποίες απαντήθηκαν την ημέρα που έληγε ο διαγωνισμός!!!!!!!!!!!! (είναι απίστευτοι οι άνθρωποι). ΕΦΟΣΟΝ λοιπόν έχει επιλεγεί ο ανάδοχος (γιατί λογικά ΠΡΕΠΕΙ να έχει επιλεγεί) τότε ΠΟΙΟΣ είναι;;;;;;;

Γιατί ΔΕΝ ανακοινώθηκε ποτέ;;;;;;;;;;;;

Προλαβαίνει να γεωαναφέρει τα αγροτεμάχια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

(Από τις λίγες γνώσεις που έχω, δεν προλαβαίνει όχι σε ένα οχτάμηνο που έχει αλλά ούτε σε 2 χρόνια. Εκτός αν κάνει κανένα μαγικό ο Κοντός πάλι!!!)

3) Αυτός ο Κανονισμός της ΕΕ που λέει ο Κοντός, είναι ο Κανονισμός της νέας ΚΑΠ. Ο οποίος ισχύει από το 2003. Ο Κοντός είναι στο Υπουργείο από το 2004. Ποιες είναι οι ενέργειες που έκανε από τότε για το θέμα αυτό;;;;;;;;;;;;;;;

Το 1δις€ είναι μέχρι το 2003;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί αν είναι μέχρι τότε, από το 2004 και μετά θα είναι άλλα τόσα.

Συνεχίζεται ………(Γιατί σχεδόν σε κάθε παράγραφο υπάρχει και ένα ψέμα)
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.