Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

«Aυτή η υπόθεση έχει ερευνηθεί προς πάσα κατεύθυνση. Αν θέλετε την άποψή μου έχει ήδη διαλευκανθεί το θέμα» ???


Ο κοινός λογαριασμός του ζεύγους Βουλγαράκη–Πελέκη του Γ. Βουλγαράκη και της Αικ. Πελέκη πιστώθηκε τα τελευταία 3 χρόνια -δηλαδή, τη χρονική περίοδο κατά την οποία ο Γ. Βουλγαράκης ήταν υπουργός- με 5,5 εκατομμύρια ευρώ.


Οικογένεια Βουλγαράκη: Πλιάτσικο χωρίς ευθύνη.

Από αυτά, έχουν κατατεθεί από τη Μονή Βατοπεδίου 972.000 ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας. Στις συνεδριάσεις των προηγούμενων ημερών, η αντιπολίτευση κατήγγειλε τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής, Χρ. Μαρκογιαννάκη, επειδή έδωσε εντολή να μη γραφτεί στα πρακτικά το περιεχόμενο της κατάθεσης του επικεφαλής των ελεγκτών της Τράπεζας της Ελλάδας, Ι. Γούσιου.

Η κατάθεση αφορούσε και τις κινήσεις του υπουργικού ζεύγους αλλά και ενδείξεις ξεπλύματος χρήματος από τη Μονή Βατοπεδίου: εμπλεκόμενες με εμβάσματα 500.000 ευρώ είναι τράπεζες του Αγ. Βικεντίου. Πρόκειται για νησίδα πέντε φορές όσο η Σαλαμίνα, που είναι φορολογικός παράδεισος και έδρα offshore εταιρειών.

Στη φωτογραφία βλέπετε τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής, Χρ. Μαρκογιαννάκη σε καρτ ποστάλ με τον Εφραίμ και τον Αρσένιο.
Πριν καλά καλά ξεκινήσει η Εξεταστική, ο Μαρκογιαννάκης είχε σπεύσει να δηλώσει:

«Aυτή η υπόθεση έχει ερευνηθεί προς πάσα κατεύθυνση. Αν θέλετε την άποψή μου έχει ήδη διαλευκανθεί το θέμα»
.
(πηγή Ελευθεροτυπία, 20 Νοεμβρίου). <<<
Το χρονικό των σατανικών συμπτώσεων>>>

Αυτό είναι το πλιάτσικο κύριοι και αυτό είναι το οργανωμένο σχέδιο, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα πλιάτσικο σε δημόσια περιουσία, στην περιουσία όλων μας. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε με τις (απερίφραστα καταδικαστέες) κλοπές γυαλιών και κινητών anything-but-nd
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.