Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ο ΧΑΛΕΝΤ ΜΕΣΑΑΛ, ηγέτης της Χαμάς, θα μιλήσει σε τηλεοπτικό δίκτυο εντός της επόμενης ώρας…

Ο καταζητούμενος από το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ, ο ΧΑΛΕΝΤ ΜΕΣΑΑΛ, αρχηγός της Χαμας, θα δώσει απόψε τηλεοπτική συνέντευξη (σε τηλεοπτικό δίκτυο, για το οποίο θα σας ενημερώσουμε).

Η απόφαση του ΧΑΛΕΝΤ ΜΕΣΑΑΛ, εμπεριέχει τις σημαντικές ανακοινώσεις που θα κάνει για την πορεία της Αντίστασης του Παλαιστινιακού λαού.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η νόμιμη και εκλεγμένη δημοκρατικά πολιτική ηγεσία του Παλαιστινιακού Λαού και ο ηγέτης της Χαμάς, δεν θα παραδώσουν τα όπλα στους ισραηλινούς κατακτητές.
Άγώνας μέχρι τη λευτεριά της Παλαιστίνης!
Βλέπει στη Κυριακάτικη "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", 30 Νοέμβρη 2008, άρθρο του Νίκου Κλειτσίκα (*)

(*) Ο Νίκος Κλειτσίκας, είναι συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Παγκόσμια Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό στη Δαμασκό το περασμένο Νοέμβριο (2008).
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.