Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Τι κρίμα για τη μυωπική ευρωπαϊκή φιλοαμερικανική «αριστερά»… ούτε να κάνει μπίζνες δεν είναι ικανή

Ενώ η ευρωπαϊκή λεγόμενη αριστερά σέρνεται πίσω από το άρμα των ΗΠΑ και σαγηνεύεται από το «όραμα» του νέου πλανητάρχη, χαρακτηρίζοντας τρομοκρατική τη Χαμάς, τη νόμιμη εκλεγμένη δημοκρατικά κυβέρνηση της Γάζας, η δεξιά κάνει πολιτική και μπίζνες…

Ο Franco Frattini, υπουργός Εξωτερικών του Μπερλουσκόνι, μετέβη ο ίδιος με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και επισήμανε «τη δέσμευση της Ιταλίας για την ανοικοδόμηση της Γάζας και την προώθηση ειρηνευτικής διαδικασίας…».
Η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη και ο πρωθυπουργός (;) Καραμανλής, αναμένουν νεύμα από τη μητέρα πατρίδα (ΗΠΑ), ενώ η σαχλή και νερόβραστη αριστερά επιμένει να υποστηρίζει το ανδρείκελο των ΗΠΑ κ. Αμπάς και ν’ αγνοεί πως το κόμμα «Χαμάς» είναι νόμιμη εκλεγμένη δημοκρατικά κυβέρνηση!
Σύντομα, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Αραφάτ, θα παρακαλούν για μία φωτογραφία με τον Χάλεντ Μεσάαλ.
Τι κρίμα…

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.