Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

To παπαγαλάκι ο Παπαγιάννης . . . σε ρόλο μεσάζοντα ή και προξενήτρας ; (ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές!)



κ. Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, Πρόσεξε ΜΗΝ γίνεις Καραμανλής !!!




Ο Αυριανισμός στοίχισε στο ΠΑΣΟΚ . . .


Διάβασε στη Συνέντευξη :

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ "Ι.Κ. ΒΕΛΛΙΔΗΣ"

ΤΕΤΑΡΤΗ
8
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1995
Η πρώτη Ελληνική Εφημερίδα στο Internet
" . . .

ΚΑΝΕΛΛΗ: Τελικά το είπε αυτό ο κ. Παπανδρέου, ήσασταν δίπλα του τον ξέρατε αυτόν ή δεν τον ξέρατε; Στελέχη του κόμματός σας κάνουν κ. Παπανδρέου, σήμερα την αυτοκριτική τους και λένε ότι υπήρχε εναγκάλιση με τον Αυριανισμό. Πήγατε στα εγκαίνια της Αυριανής.

ΔΗΜΗΤΡΑ:Οχι. Δεν είχα πάει συνειδητά. Κι εγώ είχα τις επιφυλάξεις μου. Θέλω να πω αιτία του κακού είναι αυτό που κατά κόρον ακούγεται τελευταία: "Το κάστρο της Αυριανής" ο Παπανδρέου έχει βαρεθεί να λέει ότι η Αυριανή δεν είναι όργανο του ΠΑΣΟΚ, το έλεγε και τότε γιατί αρνείστε αυτή την κουβέντα του Α. Παπανδρέου;

. . ."

Αν και ΔΕΝ μου περνάει από το μυαλό η Λούκα Κατσέλη να τσίμπησε !!!

Συντρόφισσα Λούκα Κατσέλη, διέψευσε τις βρωμερές συκοφαντίες τους και μετά πλύνε το στόμα σου με ροδόνερο, μετά φτύστους και πες το τραγουδάκι που λέει :

"Παπαγαλάκια ας είναι και παπαγαλίζουνε . . . παπαγαλάκια ας είν΄και λένε . . ."

Δεν αντέχει η βάση του ΠΑΣΟΚ . . . "κακές παρέες" !!!

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ - Γ. ΚΟΥΡΗ

Στο σπίτι του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη στην Κεφαλλονιά μαζί με λίγους οικογενειακούς φίλους, υποδέχθηκε το χθες το βράδυ το νέο χρόνο ο Γιώργος Κουρής. Σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme ο Κεφαλλονίτης εκδότης για πρώτη φορά εκτίμησε δημοσίως ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές. Μάλιστα, έπλεκε το εγκώμιό του για την συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News. Μετά τις 12 το βράδυ η Λούκα Κατσέλη συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αντήλλαξαν ευχές και του είπε ότι στην παρέα βρίσκεται και ο Γιώργος Κουρής. Τις αντιδράσεις του Γιώργου Παπανδρέου δεν τις μάθαμε, είναι βέβαιο, όμως, ότι στο παιχνίδι της ενδεχόμενης εναλλαγής στην εξουσία ο εκδότης της Αυριανής θέλει να έχει λόγο. Θα τον έχει;

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.