Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Συνέντευξη του κ. Μπαμπινιώτη σε εκπομπή της Ετ1 . . .

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο κ. Μπαμπινιώτης στη χτεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στην κ. Παναγιωταρέα στην ΕΤ1. Μερικά βέβαια ήταν γενικότητες και ευφυολογήματα και στα περισσότερα δεν ανέφερε κάποιες πρακτικές λύσεις. Όσοι πάντως παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά δρώμενα κατάλαβαν και μερικά πράγματα που δεν τα είπε ξεκάθαρα ο κ. Μπαμπινιώτης αλλά τα εννοούσε. Πάντως έδειξε ότι γνωρίζει αρκετά τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού συστήματος, άλλωστε η μακρόχρονη πείρα του σε διάφορα πόστα δεν είναι τυχαία. Ας δούμε κάποια από τα βασικά σημεία της ομιλίας του:

1) Ανέφερε όλα τα σχέδια για την αλλαγή του συστήματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εστιάζοντας λίγο περισσότερο σε αυτό που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει
. . .
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.