Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Υπόθεση και της Αριστεράς η διακυβέρνηση

Δεν υπάρχει καμία δύναμη στον Συνασπισμό που μπορεί να επιβάλλει σιωπητήριο, απαντά μέσω των «ΝΕΩΝ» στους επικριτές του από το εσωτερικό της Κουμουνδούρου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Βούλα Κεχαγιά
Λίγες ημέρες μετά τις... συντροφικές επιθέσεις που δέχτηκε κυρίως εξαιτίας της πρότασής του για ψήφο ανοχής ή εμπιστοσύνης προς μία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κουβέλης επαναφέρει το ζήτημα της διακυβέρνησης της χώρας, στο οποίο ο ΣΥΝ δεν μπορεί να μένει αδιάφορος, καλώντας όσα στελέχη έχουν διαφορετική άποψη να το πουν μπροστά στην κοινωνία. Ο Φώτης Κουβέλης δεν θεωρεί ότι θα τεθεί θέμα διοικητικών μέτρων εις βάρος του και υπενθυμίζει σε όσους πιστεύουν ότι επέρχεται διάσπαση του κόμματος ότι «ο ΣΥΝ ανήκει σε όλους. Όλοι μαζί τον οικοδομήσαμε και τον οικοδομούμε»...
Η συνέντευξη, στα "ΝΕΑ", 16 Φλεβάρη 2009

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.