Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ποιος μιλάει...;;;


"Eπειδή εκλέγομαι, όπως είπατε, από το 1974 σε μια δύσκολη περιοχή, θέλω να επισημάνω ότι το πρώτο και πάγιο αίτημα που είχαμε από τότε ήταν η μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού. Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί έκτοτε, διότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν φυλακές στον πολεοδομικό ιστό της πόλης..."

"Φανταστείτε, δε, ότι γύρω από τις φυλακές υπάρχουν 12 συγκροτήματα σχολείων με 6.000 παιδιά, υπάρχει ένα γήπεδο κλειστό και ένα γήπεδο ανοικτό, που αθλούνται χιλιάδες παιδάκια καθημερινά. Και για να εμπεδώσετε το πρόβλημα, σας θυμίζω ότι το 1996 – 1997, όταν έγιναν οι δύο μεγάλες ομαδικές αποδράσεις, των 80 και 100 κρατουμένων αντίστοιχα, οι κρατούμενοι που είχαν αποδράσει περιφέρονταν γύρω από τις γειτονιές του Κορυδαλλού και υπήρχαν αστυνομικοί με αυτόματα όπλα που τους καταδίωκαν. Ανάμεσα σε σπίτια, σε μαγαζιά, σε παιδιά. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί."

Μόλις διαβάσατε τις δηλώσεις ενός βουλευτή...

Το ερώτημα είναι αφενός ποιος είναι ο συγκεκριμένος βουλευτής κ' αφετέρου σε ποιο κόμμα ανήκει... Ο λόγους του είναι καταγγελτικός...

Μήπως είναι ο Αλαβάνος ; Μήπως είναι ο Χρυσοχοϊδης ; Μήπως είναι ο Χαλβατζής ; Μήπως είναι ο Βελόπουλος...

Η απάντηση στη >>> Παραπολιτική <<<

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.