Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Αήθες χτύπημα κατά Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.


Από χθες ένα περίεργο δημοσίευμα κάνει το γύρω των blogs.
>>>εδώ<<<

H αρχική ανάρτηση έγινε στο ΠΡΕΖΑ TV, που εκεί ως γνωστό, εικάζεται ότι, "κρύβεται" ο αλλοπρόσαλλος βουλευτής του ΣΙΡΥΖΑ.

Ο Βουλευτής Αττικής είναι αυτή τη στιγμή στο Σεράγιεβο, σε αποστολή της Βουλής στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.Πριν γράψω το οτιδήποτε διασταυρώνω την είδηση. Επειδή το θέμα ρουσφέτι είναι και για το δικό μου blog καταδικαστέο ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Στην αρχή της επικοινωνίας μας ο Βουλευτής έδειξε να ΜΗΝ γνωρίζει το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια τον ρώτησα :
"αν διαψεύδει το fax που έστειλε στις 15-10-2008",
η απάντησή του ήταν ευθέως "ΟΧΙ".

" Βεβαίως και έστειλα το fax για ένα συμπολίτη μου που μου το ζήτησε για ανθρωπιστικούς λόγους. . . " [Εδώ χρειάζεται σαφώς η πιστοποίηση των ισχυρισμών του]

Σε ερώτηση "εάν ικανοποιήθηκε το αίτημά του" η απάντηση του υπήρξε αρνητική.

Βεβαίως και ΟΧΙ μου απάντησε. "Τότε γιατί αυτή η δημοσιοποίηση - κοινοποίηση ;"

Είναι μου απάντησε η γνωστή υποκρισία των Ιησουιτών καλόγερων που έδειχναν ότι νήστευαν ενώ Βάφτιζαν το κρέας ψάρι. (Εδώ υπάρχει καταγγελία για το ΓΕΝ)

Στη συνέχεια μου εξήγησε τη πιθανή εκδοχή να ενοχλήθηκε ο Ναύαρχος Καραμανλίκης από τη πρόσφατη επερώτηση στη Βουλή (που και αυτός συνυπέγραψε) μαζί με 18 συναδέλφους του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ).

Αυτά προς το παρόν και με την επιστροφή του δικαιούται να υπερασπισθεί μόνος του τον εαυτό του.

Ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" θα συνεχίζει να ασκεί επώνυμα καλόπιστη κριτική, με αρχές και αξιοπιστία. Η άτυπη δεοντολογία σεβασμού και αποκάλυψης της αλήθειας είναι το μείζον και ο οδηγός συμπεριφοράς μας.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.