Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Κάλεσμα αγώνα από την ΠΑΣΠ Ιωαννίνων για τις φοιτητικές εκλογές στις 13 του Μάη

Μετά από μια σειρά «αποτυχημένων» συναντήσεων των φοιτητικών παρατάξεων στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι των κεντρικών πανελλαδικών παρατάξεων των ΔAΠ, ΠAΣΠ, ΠKΣ και AP.EN. κατέληξαν στην ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών. Αξίζει να σημειώσουμε, πως το κεντρικό συνδικαλιστικό όργανο των φοιτητών, η EΦEE έχει να συνεδριάσει από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και γι’ αυτό το λόγο, κάθε χρόνο πραγματοποιείται «διαπαραταξιακή συνάντηση», με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των παρατάξεων, όπου συν αποφασίζεται η ημερομηνία.
Στην πρώτη συνάντηση, οι αριστερές παρατάξεις ΠKΣ, EAAK και AP.EN. προέβαλλαν την αναγκαιότητα της διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών κατά την 1η Απρίλη κι αυτό, πιθανότατα, για να συνδεθεί η ψήφος με την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκεια που αναδείχθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη.
Ωστόσο οι παρατάξεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ διαφώνησαν και γι' αυτό το λόγο, μετά από σειρά συναντήσεων, η συντριπτική πλειοψηφία των παρατάξεων συμφώνησε για τη διεξαγωγή τους στις 13 Mάη.
«Στις 13 του Μάη οι φοιτητές θα δώσουν το δικό τους μήνυμα με την μαζικότατη προσέλευση τους στις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την υπερψήφιση της ΠΑΣΠ»
, αυτό τόνισε ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Κώστας Μπέλλος. (epirusgate)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.