Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Κύριε Α-καταλληλότερε ΜΗΝ προσθέτεις και άλλες μαύρες σελίδες στην ιστορία της πρωθυπουργία σου . . . Λυπήσου έστω τον ιστορικό του μέλλοντος . . .

Ο Αρ. Παυλίδης διαμηνύει στο Μαξίμου:

"Σας έχω στο χέρι!.."

Του Χρήστου Μπουκάτη
"Κρυφά χαρτιά" κρατάει ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης για να αποφύγει την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα που -πλαγίως μέχρι τώρα- του ζητά η κυβέρνηση ύστερα από την αποστολή της δικογραφίας που τον αφορά στη Βουλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός διατείνεται πως έχει χειρόγραφα σημειώματα που αν βγουν στη δημοσιότητα θα έχουν τεράστια προβλήματα πρόσωπα που συνδέονται με το Μέγαρο Μαξίμου - κατ' επέκταση θα έχει πρόβλημα και ολόκληρη η κυβέρνηση. "Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτε, σας έχω στο χέρι..." είναι αυτό που διαμηνύει. Σε τι όμως τους έχει στο χέρι και ποιους ακριβώς;
press-gr

Σχόλιο :
Αληθεύει η πληροφορία ; Ζητείται διάψευση !!! Αν ΟΧΙ τότε μάλλον :
Επαληθεύεται η Νταβατζιλίδικι πρακτική ή έστω νοοτροπία μέσα στη ΝΔ.

Τελικά οι νταβατζήδες πως δρουν ή πως εκφράζονται ; Υπάρχει κάποια διαφορά;

Από ποια σουβλακερί θα μάθουμε όλη την αλήθεια ;

Αυτή η ανύπαρκτη κυβερνητική απραξία θα εξακολουθήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού ; ή θα μας αδειάσει τη γωνιά ;

Με τον 151 Παυλίδη να περιμένουμε τι ; Αφού υπάρχει η εφεδρεία των 10 !!!

Η φθορά Καραμανλή είναι δεδομένη . . . απλά η χώρα κινδυνεύει από τέτοια φαινόμενα σήψης και διαφθοράς !!!

Εμείς θα κάνουμε ακόμη μια έκκληση :

Κύριε Α-καταλληλότερε ΜΗΝ προσθέτεις και άλλες μαύρες σελίδες στην ιστορία της πρωθυπουργία σου . . . Λυπήσου έστω τον ιστορικό του μέλλοντος . . .

ΝΖ



==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.