Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Δημοσιογραφία, αν θες το λες έτσι, αλλά Αυτή είναι η δημοσιογραφία σήμερα...

Έκανα λίγο zapping το πρωϊ μπας και δω και ακούσω καμιά είδηση, μπας και ενημερωθώ από αυτούς τους καλοπληρωμένους και σκληρά εργαζόμενους δημοσιoγράφους.
Έτσι, σε δύο κανάλια ΑΝΤ1 και Αlpha η δορυφορική σύνδεση με το Ζευγολατιό κυριαρχούσε. Και γιατί? Για να μάθουμε την πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, που είναι η εξής:
Μια κότα, βιάστηκε πολλάκις και βιαίως από ένα κόκκορα. Όμως αυτό εκτός από τον τραυματισμό που της προκάλεσε - ξέρετε που - της έδωσε τη χαρά να γεννήσει ένα τεράστιο αβγό, κι έτσι η βιασμένη πιά κοτούλα κο κο κο, να γίνει διάσημη και να την έχουν πρωϊ - πρωϊ οι 'δημοσιογράφοι' πρώτη είδηση και να την βλέπει την βιασμένη το Πανελλήνιο. Όσο γιά τον πονόψυχο ιδιοκτήτη της βιασμένης και κραγμένης πιά κότας, την είχε βάλει σε κλουβί γιά να μην υφίσταται άλλη σεξουαλική παρενόχληση από τον πηδηχταρά κόκορα. Επίσης μας έφαγε τ' αυτιά ο τύπος να μας λέει πως ο πηδηχταράς είναι πέντε κιλά και θα κάνει μιά μακαρονάδα μούρλια - όταν τον σφάξει εννοείται!
Οσο γιά τους δημοσιογράφους? Ε, δεν θα το πιστέψετε, αλλά με τα λεγόμενά τους, ειδικά του Παπαδάκη, λες και τους ήρθαν βρε παιδί μου ερωτικές διαθέσεις και ζηλέψανε τις ικανότητες του κόκορα - δεν κάνω πλάκα!
Μετά τον κόκορα και τις επιδόσεις του, ο Αυτιάς είχε καλεσμένους αστρολόγους της Κινέζικης και δυτικής αστρολογοεπιστήμης, για να μας ενημερώσει για τα μελλούμενα.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία σήμερα, κι άν έχετε παιδιά, μη τα μάθετε γράμματα, πείτε τους να βρούνε κανά γνωστό να τους βάλει σε κανά κανάλι να τα κονομήσουνε.
Σχόλιο:

Για να είμαι ειλικρινής ΔΕΝ είδα τις εκπομπές αυτές. Παρόλα αυτά νομίζω ότι κάποιοι τις βλέπουν!!! και αυτό δίνει στους καναλάρχες η AGB-λογία το επιχείρημα να προχωρούν "χωρίς περίσκεψη χωρίς αιδώ" που θα τους έλεγε και ο Αλεξανδρινός ποιητή μας.

Η τηλεοπτική υποκουλτούρα είναι η φαινομενικά ανέξοδη διασκέδαση του νεοέλληνα. Τέτοιες εκπομπές έχουν μία υποτιθεμένη ελαφρότητα και καταλήγουν σε ένα φτηνό "καλαμπούρι" το οποίο πληρώνουμε στη συνέχεια με αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς
στο υποσυνείδητο με τις "αναγκαίες διαφημίσεις"όπως οι τηλε δημοσιόλογοι διατείνονται στη συνέχεια.

Αυτά τα θέματα τα έχουμε σχολιάσει και άλλες φορές. Οι αναφορές μας όμως με πιο αυστηρή κριτική και οι εν συνεχεία αναπαραγωγές και από άλλα blogs ίσως τους κάνει πιο προσεχτικούς.
Τί έγραψα; ποιο προσεκτικούς ;. . . άντε καλά . . . ποιο ποιοτικούς!!! (εδώ γελάτε)

NZ.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.